+1 yılAranizda sevgi varsa sorun degil bence turkü kurdu lazi cerkezi bir yani sevdanin dili ayni degisen bisey yok. Ama ailesi boyle sorun yaratiyosa evlendikten sonra gencligini cürütürler haberin olsun. Ayni sehir de yasiyacaksan kayinvalidenle cok buyuk sorun yasarsin cadi bir kaynanalik yapar sana baksana simdiden boyle ama ayri sehirlerde olacaksiniz hic biseyr karismazlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat ol evlendikten sonra onlar seni el ustunde yasatirlar kurtlerin cogu boyledir sevgi saygi nedir cok iyi bilirler bunu sorrman bile hata kendin diyisn cok iyi biri diye ;)
112 Yorumla
Soran+1 yılevet kürt arkadaslarimlda oyle diyorlar sana cok iyi bakarlar gelinlerini severler diye
Cevap sahibi+1 yılEvet hepsi oyledir bn sahsen bir KÜRT olarak biliyorum da diyorm takma ilkte sorun ederler sonra seni aldiklari icin sukrederler emin ol
- +1 yıl
Türk olduğu için istemiyorlar aynısını size yapsalar ırkçı diye ortalığı ayağa kaldırırsınız
Soran+1 yılaynen canim
Soran+1 yılhayir yavuz avrupada oyle konular yok
Cevap sahibi+1 yılSacma sapan konusuyor sen ona baksan insani insandan saymazsin zaten kopektir :D
Cevap sahibi+1 yılİsen gelirse hadi yaylan sanki hic kullanmiyorda gelmis bana diyor yedi yirmi dort agzindadir uff neyse m4l hadi defol
Cevap sahibi+1 yılRaad batti geldin yorum yaptin hakkindir hepsi simdi sie
Cevap sahibi+1 yılSeni anlatcak bir laf daha cikmadi abisi bulunca haber veririm :Dadsfsds
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. www.kizlarsoruyor.com/.../q1612151-esimin-surekli-yanimda-kurtce-konusmasindan-nefret-ediyorum
Bak arkadaşım tam senlik bir konu. Oku bence. Sen de bunlarla kaşılaşacaksın çünkü evlenirsen...00 Yorumla
hahahahaha işe bak senin ailen bir kürdü kabul etmiş de onlar mı bir Türk'ü istemiyorlar. Eğer sen de biraz onur şeref haysiyet varsa evlenmezsin zaten
413 Yorumla
Soran+1 yılserefle haysiyet le alakasi ne
- +1 yıl
Sen kürtleri aşağılarken iyi ama kürtler aşağılayamaz? Niyeymiş dostum. Hiç sevmem ırkçı insanı.
- +1 yıl
E türkler kürtlere ne kadar katliam işkence yaptılar haberin var mı senin? Yaşlı başlı insanlar o olanları da çok iyi biliyorlar tabi istemez bir türk. Önyargıyla yaklaşır. Sonradan kızı tanıdıkça anlayacaklar her türkün kürt düşmanı olmadığını. Ki çoğu kürt düşmanı yani bu bizzat açık. Irkçılık kanınızda var.
- +1 yıl
@VastoLorde hanginizle zaten bir muhabbete girsek hemen katliam deyip başlıyorsunuz ulan biz size katliam yapsaydık acaba yaşayacak yeriniz mi kalırdı :D Çıkardığınız her isyan da baş kaldıranlar öldürüldü sadece. Osmanlı Devleti savaştayken bile zayıflığından faydalanarak yabancı guclerden silah alıp ısyan cıakran da sizdiniz. Hep hain bir millettiniz. Soru başka hainliğiniz başka uzatma
- +1 yıl
Siz deme dostum türküm ben :) malesef bir avrupa ülkesinde doğmamışım. Yapılan katliamlar başkaldıranı öldürmek mi sanıyorsun? Hiçbirşey bilmiyorsun demek ki dostum. O kadar türk yandaşısın ki yaptığınız katliama bile haklı diyorsun. Hiçbir katliam haklı değildir. Sen devam et türklüğe toz kondurmamaya.
- +1 yıl
Kürtleri asimile etmek için yapıldı o katliamlar. İsyanı durdurmak için değil. Kürtlerin evleri işaretlenip bombalandı. Tutuklanıp hapishaneye atıldı hergün işkence çektirildi. Toplayıp toplayıp yakıldı. Sonra da ülkeyi bölmek istiyorlar pekeke falan filan. Pkk'yı türkler yarattı. Açık ve net.
- +1 yıl
Hayır bunlar gerçekler. Gerçekleri söylediğim için mi benden utanıyorsun. Eğer gerçekleri bildiğim halde hayır türkler masum desem benden utanman gerekirdi gerçekleri söylediğim için değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Benim Annem Türk babam kürt. Benim Annem kaçarak evlenmiş annem çok çekmiş Türk olduğu için. Eğer onların yanında olmayacaksaniz evlendiginz zaman hiç bir sorun olmaz. Ayrı ede hatta mumkunse ayrı şehirde yasa. Kürtler memnuniyetsiz insanlar. Gelinlerini pek cekemzler
16 Yorumla
Soran+1 yılkürt arkadasim diyor simdilik oyle yapiyorlar evlen seni el ustunde tutarlar gelnlerine cok onem veriyorlar diyor
+1 yılBende Türküm ama esim kürt ben diyorum keske evlenmeseydim ailem hic istemedi onlarin adetleri ile bizimki cok farkli benim kaynanamlar beni istiyodu simdi cok sorun yaşıyorum seninkiler simdiden istemiyo kim bilir sen ne yasarsin hic kimse annesini babasini atmaz ne kadar kötü de olsa sonra sizin araniz bozulur onlarin yüzünden ben bunlari her gun yaşıyorum alt üst oturuyoruz yinede karat senin tabiki
21 Yorumla
+1 yılNe kadar saçma bir soru kürt oluna ne oluyor? Sanki bir yaratıkla evleniyormuşsun gibi ya da insan dışı bir varlıkla evleniyormuşsun gibi.. İnsanların ırkı önemli değildir sadece o kişiyi doğru tanıdığından emin ol ve sana uygun biri mi bunlar önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılirkayrimi yapmiyorum kesinlikle benim kurt arkadasim dolu var kurtleri turklerden daha cok seviyorum bile diyebilirim.
- +1 yıl
Ozaman konu başlığına daha farkli birsey yazabilirdin..
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrımcılık yapılmasi çok kötü bende türküm ama ayrımcılık yapmam yapılmaması gerekiyor. Önemli olan insan olmaları iyi olmaları.
Siz seviyorsanız mutluysanız evlenin
Kaynanangillede aynı evde yaşama sıkıntı yaşarsın huzurun kaçar benden demesi.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çok hayatın zehir olur. Kafanı duvarlara vurursun keşke yapmasaydım diye ama yapmışsındır bir kere geri dönüşü olmaz. Aşk her şeyi çözer zaten olmadı boşanırsınız gider ne olacak sanki. Ben kürt diye ön yargılı davranmak istemem. Ama beni Türküm diye kabul etmiyeni afedersin ama bende kabul etmem. Onlar ayrımcılık yaparsa bende yaparım. Her neyse umarım bu konu yüzünden sırf bu konu yüzünden aran bozulmaz.
00 Yorumlane kadar saçma yorumlar okuyorum burada kürtür diye insan deyilmi yani? şu ayrımcılık ve ırkçılık yapan insanlara da bir gün gelecek ne kadar aptal oldukları ortaya çıkmışlar bunlar birbirini sevmiş nişanlanmış işlh mutlu bir şekilde evlenirler bende türküm ama nişanlım kürt ne olcak ha...
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla evet bazı kürtler çok iyilier ama bunlar isteme aşamasında bu şekilde yapıyorlarsa sakın evlen me. hemen ayrılmalısın. çünkü kürt türk ayrımı yapan insanlar gerçek kürt degildir. . . sonra dan evlenıp ayrılacagına şimdiden ayrıl derım sana. . . benım çevrem de çok var yüzden biliyorum. . .
00 YorumlaBoyle seyler hala var mı ya kizim resti cek olana benim irkim bu boyle soylemelisin de kurt turk ayrimi yapilmaz boyle seylerde ama oglan bdp gibi seyleri savunuyorsa yol ver gitsin derim
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir nisanlim akp'ci :D
+1 yılSevğili Üye eğer sen ona sevdan ve gönül koymussan bu saat'den sonra yapıcak birşey yok Kürtler Kötü olsaydı Devletimiz Şimdiden Doğuyu Kaldırırdı Sayğılarımla Hasan..
02 Yorumla
Soran+1 yılkurtlere kotu demiyorum
- +1 yıl
Sevğili Üye Eğer Onu Seviyorsan İyimi yapıyorum Kötümü yapıyorum ilk bunu demiceksin demekki bu senin kadarinde yazılıydı sen bu yoldan vazgeçme belki vardır bu işte bir hayır Herzaman HAYIRA Yoralım
Sayğımla Hasan..
+1 yılmilletinden nefret edenlerin ve pkk yandaşlarının evine gelinmi gideceksin milletinin onurunu hiç düşünmüyormusun
37 Yorumla
Soran+1 yılalakasi ne ne malsin ya kurt turk fark ne keske olsen
- +1 yıl
kezbanın laflarına bak 2 kelimeyi 1 araya getiremiyor bana mal diyor, Türksün diye istemiyorlar diye kendin dedin
- +1 yıl
O milletinin onuru yüz binlerce kürtü katlederken, işkence ederken diri diri yakarken neredeydi l*n söylesene. Ben de malesef türküm ama en azından gerçekleri araştırıp öğreniyorum. Sizin gibi canları istediği için ülkeyi bölmek istiyorlar diye yaşamıyorum bilgisiz bilgisiz.
- +1 yıl
Kürtlerin anasını avradını s*keyim evlenen o* evladıdır.
- +1 yıl
bende araştırıyorum ama kendi tarihimi yabancılardan ve koministlerden dinleyecek kadar aptal değilim
- +1 yıl
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan milliyetçiyiz ama küfür yakışmaz terbiyeli olalım kendi milletine küfür edilmesini istemezsin
Evden dışarı izinsiz çıkmak namus cinayeti sebebidir. Hele başını açmanı düşünemiyorum. Gerçi bunu din adına namus için yapiyorlar ana hangi dine mensub oldukları henüz belli değil. Kimisi pkk dinine mensub.
00 Yorumlaşu an için uzun vadede sıkıntılı bir düşünce gibi geldi nedense evlenip mutlu olmassın diyee kimse demez l tabi ki ama seçimi sen yapman lazım sen evleneceksin burdakiler değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılSen nişanlıni al karşına konuş açık açık şöyle kalbimi kiriyorlar benim ailem senin için böyle düşünmüyor eğer beni ezmeyi düşünüyorlarsa olmadan bitsin bu iş de
00 Yorumla
+1 yılKürt Türk ne fark eder insan insandır yeter ki gönüller bir olsun seviyorsan sonuna kadar git bence sonuçta çocuk senden yana ailesi de eninde sonunda alışacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Irkçıkığa lüzum yok.. Sanki başka bir ülkenin, kültürün insanından bahseder gibisiniz. Biz hepimiz aynı kültürün insanıyız.
10 YorumlaSaçmalama sakın kültür farkları olur mutlu bir yuvan olmazzz
13 Yorumla
Soran+1 yılama nisanlim cok iyi biri beni cok seviyor
aileler kıllık yapabilir ama onlar eski kafa.. eskide hep yakın akrabayla, köylüyle, kendi milletinden mezhebinden evlenirlermiş onlara ters gelmesi normal. siz anlaşabiliyorsanız ve sevgilin seni ezdirmeyecekse sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılEn iyi kürt ölü kürttür aksini iddia eden onun bunun çocuğudur
32 Yorumla
Soran+1 yılsenin insan oldugundan suphem var
- +1 yıl
Tesekkur ederim ama mutlu olursun tek iyi yanlari gelinlerine kopek gibi duskunler
+1 yılkürtler asimile olarak yüzlerce yıl yaşamışlar genlerinde asimile olmak var yani o sana karşı asimile olmuş saf ve iyi duyguların bir gün foyası ortaya çıkar bunu açık ve net olarak söyleyebilirim...
10 Yorumlabir çift evlenirse aileler de evlenmiş olur derler ancak ben buna inanmıyorum. O sorun değil evlenilir. Ancak çocuk da ırkçıysa veya kürt milleyetçisiyse evlenme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette doğru yapıyorsun ırkın ne önemi var önemli olan aşk. Hem sen çocukla evleniceksin ailesiyle değil boşver ailesini.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende oyle dusunuyorum
+1 yılEğer provokatif bir soru değilde ayıp etmişler , insanlıktan nasibini almamışlar yazık. Öyle bir aileye gelin gitme bence sürekli önyargılarıyla seni mutsuz ederler
03 Yorumla
Soran+1 yılkürt arkadasim diyor simdilik oyle yapiyorlar evlen seni el ustunde tutarlar gelnlerine cok onem veriyorlar diyor
- +1 yıl
Kürt arkadaşım ne ya. Nasıl bir faşizm kokuyor burası midem bulandı. Bir insanı anlatmak için ırkını belirtmek zorunda değilsin. Seviyorsanız evlenin kardeşim ailesiyle mi evleneceksin. Zamanla da alışırlar sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılhadi ordan beee deseydin. ben bir kürdü kabul ediyorum, kıymetinizi bilin, onurlandırdım sizi demen gerekirdi.
17 Yorumla
Soran+1 yılboyle konusman terbiyesizlik kkürt erkeklerin cogu sizden iyidir
Cevap sahibi+1 yılhıhı çok iyiler. ondanmı ailesi seni istemiyo, türklük küçük düşürücü bir ırkmış gibi seni küçümseyerek kürt yokmuydu diyor? kayınpederin erkek değilmi? kadın kadınamı yapmışlar nişanlını? sana laf sokanda kürt erkeği.
- +1 yıl
Türkler yıllar boyu yabancı gelin istemiyordu şimdi kürtler istemeyince onları aşağılamanızdan yola çıkarsak bütün diğer halklardan aşağıdasınız bunu kabul ediyosun yani?
Cevap sahibi+1 yılbiz sizin gibi hiçbir zaman esaret altına olmadık. hep bir devlet kurmuş ve bağımsız olmuş bir milletiz. siz kendi derdinize yanın.
- +1 yıl
Sen şu an bağımsız olduğunuzu mu sanıyorsun :) Amerikanın emir kulusunuz.
Cevap sahibi+1 yılenazından sizin gibi birilerinin kapı bekçisi değiliz.
- +1 yıl
Ben türküm malesef dostum. Yanlış tahmin yani ;)
kültür farkı olmasın, seni sevsin, iyi birisi olsun, bide seni fakir yaşatmasın gerisi önemli değil. öyle harika kürt arkdşlarım var ki, kürt türk ayrımı yapanların yüzüne tüküresim geliyo
00 Yorumla
+1 yılEvlenirsende çocugun ailesinden çekeceğin var kardeş. Karar senin, kürt annelerin ağzı durmaz genelde konustumu konusur evliliğinin içine s*çar. Demedi deme
00 Yorumla
+1 yılEvlenecek safhada olup hala tereddütteysen zaten sorun var demektir. Açıkça konuşmalısın onunla
00 YorumlaKimsenin lafını kafana takma, eşinle mutluysan seni ezdirmez zaten.
00 Yorumla
+1 yılBende Kürdüm. Işın çok zor ya eşini tamamen içinden çıkartırsin ya da eşinle birlikte sürünürsün ailesi ve arabasıyla
11 Yorumla- +1 yıl
Akrabasıyla olacaktı. Ama esin onlar gibi değilse evliliğin güzel gider
Bu devirde hala irkcilik yapanlar var mk insan insanligindan utaniyo cevaplari okuyunca
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru
Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. Kardeşim evlenme desek vazgeçicek misin ya da bizim dememizle mi evleniceksin sormayın şöyle saçma sorular
10 Yorumla
+1 yılAile birlikde yaşıyacaksan sorun olur ama sen fransada onlar türkiyede olsa bişi olmaz
Benim fikrim iki insanın birazda olsa ortak noktaları olması gerek00 YorumlaKürt-Türk diye birşey yoktur, birbirinize uyuyorsanız ve seviyorsanız başka hiçbirşeyi takmamalısınız.
00 YorumlaBos ver derim sana annesi babası seni isteniyorsa hayatta rahat edemezsin Sonradan da basın çok ağrıtır şimdiden bos ver derim
00 YorumlaAilesi çok çektirir sana haberin olsun başta soyle cocuga
12 Yorumla
Turk kurt alevi arap hic birinin bir birlerine ustunlugu yokdur ustunluk sadece takvadadir.. evet kardesim gelenek gorenkleri farkli misafir perver sicak kanlilar seni yabsnci olarak kayrmazlar..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneyle babayı Allah ıslah etsin de, evleneceğin adam seni ezdirmeyecek yanında duracak biriyse evlen diğer türlü yürümez zaten.
00 Yorumla
+1 yılköy görünüyor karşında, ama sana kılavuz dahi o görünen köyün orada olduğuna inandıramaz, ağrımaz başını ağrıtmanın çabasındasın..
00 Yorumla
+1 yılçekeceğin sonra çok ağlarsın ailesi istemiyor sonuçta o durum ömründen ömür çalacaktır
12 Yorumla
- +1 yıl
hayatın söz konusu gerisini sen düşünüceksin çok önemli bir karar, şimdi arkadaşının sözlerine bakarsın yarın yaşadıklarından sen sorumlusun inşallah hakkında hayırlısı olur :)
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. evlenme kürt oldugu için degil o şekilde konuştukları için.
Büssürü arkadaşım var hiç biri ayrım yapmadı şu zamana kadar.02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaynanaya bak ben senın kokmus oglunu koynuma alıyom sana ne oluyo desene
03 Yorumla
Soran+1 yıloglu cok yakiiskli be oyle deme :D
- +1 yıl
kürt olduğu için kokmuş mu oluyor? Ulan utanıyorum sizin gibi bir halkla aynı ülkede olduğuma ırkçılar sizi.
Cevap sahibi+1 yılmal kokmusu ben kurt oldugu ıcın demedım kendı kendıne hey heylenıyosun :D neyse sen sus yenge yakısıklıysa okeey :D
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. eşşeyini sallam kazığa bağla ailesi isdemiyorsa skntı yasşıya bilirsin evlendiyinde benım dusuncem
00 Yorumlabunlar töre felan ayakları var bir kadın cinayeti daha olmasın. enses ilişki bunlarda görülüyor
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir soru bu ya kürt değilim ama bak insanları rencide eder gibi konuşmamak lazım kürtle evlenecem demek sen şimdiden kaybettin demek.
00 YorumlaYanlis yapiyorsun dayak yemen ihtimali fazla uzak dur derim turkler varken niye kurt?
12 Yorumla
Soran+1 yılcunku asigim ona
Herseyi yaparsa evlen ailesi torundan sonra cok cok sever seni
02 Yorumla
Soran+1 yıltorunsuzda olsun diyorlar yinede cok deger veriyorlarmis gelinlerine
+1 yılBen olsam evlenmezdim. Doğru yapmıyorsun
62 Yorumla- +1 yıl
Kürt olduğu için mi? Ne var kürt olmanın türk ya da laz olmaktan farkı?
Soran+1 yılniye?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilesi ne geri kafalı öyle ya. Eğer alacağın cocuk ailesinin baskısı altında kalmıycaksa evliliğinde evlen derim öbür türlüsü çok sıkıntılı olur.
10 Yorumlakürt mü, bacımsın çok sevsen dahi taş bas ama sakin...
Degil evlilk yolculuk dahi uzak dursun00 Yorumlaayrım yapma !!! çünkü kürtlerin türklerden farkı yok
10 Yorumla
+1 yılNisanlinda evlenene kdar hos gozukur ama yaaa sonra evlendikden snra hersey degiscek bil! !!!
12 Yorumla
Soran+1 yılhayir nisanlimi tanisan boyle konusmazdin
- +1 yıl
Sende hayatı tanışan konusmazdin boyle?
Nereli damat? Türk olduğun için değil örf adetlere ayak uydurabilir misin onu dert ediyorlar bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Türk kürt fark etmez adam olsun da -_- nişanlın seni ezdirmezse, güveniyorsam devam et.
00 Yorumla
+1 yılAyıptır o ailenim yaptigi ya aileden dllayi siknti yasayabilirsin
00 Yorumlaailesi istemiyosa resti cek eşine kabul ederse evlen yoksas boşver
00 Yorumla
+1 yılMerak etme evlen ve onlardan uzak dur veyahut onyargilarini yık
00 YorumlaBence dert etme gerçekten seviyorsan evlen kimseyi umursama ırkçılık yapmak zaten haramdır Allah katında herkes birdir kimse kimseden üstün değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılevlendikten sonra seni el üstünde ttutarlra. kocan önemli senin için
00 Yorumla Ben kürdüm ama o aile ırkçı olduğu için evlenme derim...
00 Yorumla
+1 yılsen kocanla yaşıyacaksın gaynananla yaşamıcaksın ki:D
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım