SİZCE BU AŞKIN SONU NE OLACAK? BENİ BU KADAR ÇOK SEVERKEN NASIL GİDER?

Merhaba, aynı mağazada çalıştığım arkadaşımla mağazalarımız ayrılsa da 1 sene sonunda sevgili olduk. Bana çok güvenen sahiplenen her zaman mutlu eden biriydi bende aynı şekilde. ona değer vermem çok hoşuna giderdi. Ona saygı duymam güvenini sarsmamam bu ilişkinin ömrünü uzattı. Geçen sene doğum günümde bana evlilik teklifi ederek ilk adımımızı attık. 2 ay önce ise ailemle tanıştırdım ailelerimiz tanıştı. Fakat pandemi dolayısıyla nişan ve düğünü seneye ertelemek zorunda kaldık. Bu durum onu çok üzdü. Ama yine hayallerimizden vazgeçmedik. Topu topuna 4 kere ayrılmıştık eğer haksızsa o özür diler ben haksızsam ben dilerdim. 2hafta önce bi tartışma sonucunda onu çok bunalttığım için benden ayrıldı bende saygı gösterdim. güzel mesajlarla vedasını etmişti hatta ama ertesi gün ben sana bunu yapamam yapamıyorum da beni affedebilir misin dedi. Bana çok katlandık çok emeğin var bunları unutmama senden başka beni kimse böyle sevemez ben her anımız mutlu mesut dedi ağlamış işe giderken flan öyle barıştık. ama şöyle bir şey var ki sevgilim biraz inatçı ve kindar biri onda biten biter. Ben adım atmasına çok şaşırmıştım mesela. 2 gün öce evlenince İzmir ’e taşınacağım neden bunu istemiosun orası şöyle böyle diyip ikna etmeye çalıştı bende ailemden dolayı istemediğimi söyledim senin bende ailen olucam yine görüşürsün kaç saatlik yol sanki dedi ben ailemden ayrılmak istemiyorum üzmek istemem onları dedim. o zaman sen ailenle kal evlenme dedi. Ve bitirdi. Fotoğraflarımızı kaldırdı instagramdan engelledi. annesi aradı kavganızı duydum ne oldu dedi anlattım o da çok üzüldü sana çok sinirlenmiştir biraz bekle siniri geçsin dedi sonra annesi aradı gelcek izmire dedi istemiyorum benim için bitti dedi ben aradım meşgule atıp beni bir daha arama dedi bitti artık seni istemiyorum sevmiyorum soğudum senden dedi. özür diledim hatamı anladım dedim şimdi anladın dedi sen artık ailene emanetsin dedi. Geçen sefer pişman oldum vicdan yaptım ama bu sefer pişman olmam vicdanım çok rahat dedi. çıkışta iş yerine gittim ağladım özür diledim tekrar tekrar seni istemiyorum ben seni kafamda bitirdim artık geri dönüşü yok benim için bittin dedi. Git burdan dedi bende hiç bişey demeden çektim gittim arkamdan bakıyordu. ertesi gün whatsap dahil heryerdeki hesabımı sildim tlf kapattım. Arkadaşım onların mağazada çalışıyor bana ulaşamadığı için merak edip ona sormus konuştun mu ulaşamıyorum annesinin nosu var mı demiş. Annemin numarasını ondan almış.. sonra arkadaşıma demiş ki noldu konuştun mu. hayır demiş tlf kapalıydı annesinin. O da demiş onların evde tlf çekmiyor. Bugün sordum hiç sordumu beni die hayır dedi. Merak bile etmiyor resmen. Ona aldığım saati verecekti o an istemedim çıkartmadım bugün arkadaşıma sordum takmış saati. Ben hala tlf açmadım annesi arar eder ondan da haber alamasın merak etsin diye. Ama edermi gelir mi bilmiyorum. onda o kadar emeğim var ki o kadar güzel anılar varki. En çok korkum konuşmaya konuşmaya benden uzaklaşıp yokluğuma alışması
SİZCE BU AŞKIN SONU NE OLACAK? BENİ BU KADAR ÇOK SEVERKEN NASIL GİDER?