Hiç o kadar şiddetli ya da yoğun bir kavgamız olmadı o an bir şey söylemem. Çünkü sevgilim üzerine gittikçe daha da sinirlenen bir adam. Yalnız kalmak, sakinlik sessizlik onun sinirini yatıştırır. Bir kahve yapar ikram eder sular durulunca oturur konuşuruz
Yani bir çok defa kavga edince tek bir kelime ya da eylem yetmez hale gelebiliyor tabi çok uzun bir ilişki sürecinden bahsediyorum bu arada. Tartışmak bazen güzel oluyor. Sen haklısın ya valla bak keşke demeseydim yapmasaydım da şu duruma düşmeseydik kızgınken de ne güzel oluyorsun sırf bunun için bile sınır edesi geliyor insanın seni ama söz bir daha yapmamaya özen göstereceğim. Gel öpeyim derim opturmez heralde 🙈 Her kavgadan tartışmadan sonra hep aynı sahne değil tabi doğaçlama yaptım şu an 😅
Sakin olup kışkırtmamak. Yapıcı konuşmak... Biri Kızgın iken diğeri alttan almalıdır. Cinsiyet veya yaş farketmez. İki taraf da baskın olmaya çalışırsa sıkıntı büyür. Bazen geri adım atmak sizden bir şey götürmez çok şey getirebilir.
O an tek yapılacak iki şey vardır gadası. Birincisi sarılma eylemini yapmaktır. İkincisi dudağından öpmektir. Bu iki eylem kesinlikle işe yarayacaktır.