Türkiyedeki erkekler kadınların regl öncesi - regl sırası - regl sonrası olan 1 ay içinde 35 günlük tribini, stresini çekerek yeterince centilmen bence.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aklınıza nerden böyle şeyler geçiyor ya aksbsksbs hiç guleçeyim yoktu 😂😂😂😂😂
İyide bu inceliklerden anlayacak kadın yok Türkiye'de hemen hayırdır sen bana mı yürüyor ne iş sapikmisin ne demek istedim gibi seyleer
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahahaah zanetmiym ya büyün kızlar öyle değildir ama bide şunu unutmamak gerek Türkiyede çok sapık var mesela bu uygulamada bile bütün abazlar geliyor yaziyor hepsi sexden konuşmak istiyor her kadın taçize uğramıştır bençe kolay bişey değil taçize uğgramak pisikolojikmen kendine dert ediniyosn
Ya ülke genelinde erkekler olarak cinsel açlık yaşıyorlar kadınlarda kültürsüz ve görgüsüz dediğine de aynen katılıyorum ben mümkün olduğu kadar pek türk kadınları ile muhatap olmamaya çalışıyorum çok nadirdir muhatap olup incelik gösterdiğim kisilerde çok hanım efendi kibar kültürlü görgülü dur diğer türlü başımı kaldırıp bakmıyorum ama topuk görse aşık olacak erkeklerde var tabiki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Türkiyedeki erkekler kadınların regl öncesi - regl sırası - regl sonrası olan 1 ay içinde 35 günlük tribini, stresini çekerek yeterince centilmen bence.
Aklınıza nerden böyle şeyler geçiyor ya aksbsksbs hiç guleçeyim yoktu 😂😂😂😂😂
yaşanmışlıklar :D
Bunlar centilmen erkek örneğiyse ben öyleymişim şu an bunu öğrendim
İyide bu inceliklerden anlayacak kadın yok Türkiye'de hemen hayırdır sen bana mı yürüyor ne iş sapikmisin ne demek istedim gibi seyleer
Ahahaah zanetmiym ya büyün kızlar öyle değildir ama bide şunu unutmamak gerek Türkiyede çok sapık var mesela bu uygulamada bile bütün abazlar geliyor yaziyor hepsi sexden konuşmak istiyor her kadın taçize uğramıştır bençe kolay bişey değil taçize uğgramak pisikolojikmen kendine dert ediniyosn
Ya ülke genelinde erkekler olarak cinsel açlık yaşıyorlar kadınlarda kültürsüz ve görgüsüz dediğine de aynen katılıyorum ben mümkün olduğu kadar pek türk kadınları ile muhatap olmamaya çalışıyorum çok nadirdir muhatap olup incelik gösterdiğim kisilerde çok hanım efendi kibar kültürlü görgülü dur diğer türlü başımı kaldırıp bakmıyorum ama topuk görse aşık olacak erkeklerde var tabiki
Hamile hasta ve sakatlara öncelik verilir ama jsjsj
Dogrusun
Artık enayiler azalmaya başladı.
Sizlerin erkeğe bakış açısı sadece hizmet ve para acisindna
Şimdi artık herkez paraya bakıyor önçelikle ne yazık ki
Çiçeğe fazla su verirseniz solar. Kadınlar da öyledir herşeyin azı fazlası zarardır. Kapıda. İlk siz değil el ele birlikte girmelisiniz
😂😂😂
Güldüğünüze göre gerçeklik payı var
Kendimi övmüş gibi olacağım belki ister inan ister inanma ama çok kibar ve centilmen biriyimdir ayıptır söylemesi. 👌😉🙏🤭🙃
Herhalde sevgilin centilmen değil ve sende bu durumdan şikayetçisin yanlış anlamadıysam 🙃👌🙏
Sevgilim yok şu anlıkda, iyimiş centilmen ve kibar olmak her adamda olmaz 🤘🏻
Teşekkür ederim aynen, demek sevgilin yok, yanlış anlamışım kusura bakma 🙃🙏
Benden bahsediyorsun sanırım
Tabi çanım kesınlikle sen😭😁
Ama ben böyle biriyim Umarım herkes de benim gibi olur
Şükür düzelttin😂
Aynennn duzeltiiimmm batiyodu galiba
Batmıyordu güzel durmıyordu
Aaa bana asıldı diye havaya sokmaya gerek yok. Eli var aklı var. Kendi işini kendi yapsın
Bu centilmenlik yapılması gereken kişiler arasında sen de var mısın?
Evet çanım
Düşünüyorum da, çok zor be
Oldukta ne geçti elime
Yapıyoruz zaten de ne işe yarıyor
centilmen erkek vardırda sadık kız varmıdır?
Elbette sadık kız var
nah
Karşına çıkmamıştır ama var kesinlikle varr sadece denk gelmemisin
Çentilmeni bilmem de centilmen var 😀
Üfff takıldığın şeye bak hele napim kardeşimmm turkçem iyi degil
Espiri yaptık kazım
Romantik erkeğim kadının halinden anlarım
masum canımı bile veririm :D
Hadi be versene ya
vereyim sen iste
çentilmen yoktur ama centilmen bulunur
tamam bee uff sinir