Arkadaşlar , iki haftadır cok güzel bir insanla yazışıyorum aramızda çok çok iyi..
Fakat bu kız geçmiş ilişkisinde bir şey yaşamış ve bundan korkuyor..
Bana diyemeyeceği şeyler varmış dersem kalbini kırarım diyor..
Arkadaşlar bu sizce ne olabilir? ve ben nasıl davranmalıyım?
Fakat bu kız geçmiş ilişkisinde bir şey yaşamış ve bundan korkuyor..
Bana diyemeyeceği şeyler varmış dersem kalbini kırarım diyor..
Arkadaşlar bu sizce ne olabilir? ve ben nasıl davranmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
akışına bırak ve zamana aranız gün geçtikçe güzel olursa zamanı geldiğinde açıklar ne olduğunu bilemeyiz ama
Sence bu konunun üstüne gidip anlatmasını mı sağlamalıyım , cünki ben biliyorum anlatmadığı sürece kendini rahat hissetmicek
anlatması için ona güven vermelisin anlatırsa senin bırakacağından korkuyormuş işte. o güveni ver ki anlatsın
Bu konuyu o açmayıncaya kadar açmıyım mı diyorsun kardeşim? Peki korkan bir insana nasıl güven verebilirim?
zamanla olur o güven kardeşim. sohbetle. inançla. yanında olduğunu belli ederek. bu senin neyi ne kadar istediğinle alakalı bir durum. bence açma en azından yanında olduğunu ona inandırana kadar. zamanla çözülür düğümler
Tamam kardeşim dediğini bende düşünüyorum :) fakat şu an da kendisi uyuyor ve uyandığında güzel mesaj okuyarak uyansın istiyorum.. bu konu hakkında ne yazabilirim aence
geçmişini umursamadığını senin için önemli olanın aranızdaki paylaşımlar olacağını yanında olacağını destek çıkabileceğini yılmayacağını bunun arkadaşlık ve sırdaşlık olduğunu dile getiren şeyler yazabilirsin. aranızdaki durumu bilmediğim için genelleme yapıyorum sadece. umarım her şey dilediğin gibi olur
Eyvallah kardeşim cok sağol cok yardımcı oldum
Bilemedim. Değişik bir açiklama. Belki psikolojik olarak bir sıkıntısı olabilir
Bana bunu bir türlü söyleyemiyor , kırılacağımı düşünüyor ya da onu bırakıcağımı bilmiyorum
Seni seviyor ve söyleyeceği şeyden dolayı seni kaybetmekten korkuyor
Beni kaybetmekten korkuyor farkındayım , ama ben onun rahatlamasını istiyorum anlıyor musun.. Sence nasıl davranmalıyım
Sakince konuş onunla içinden nasıl geliyorsa. Anlatmaya müsait bi ortam olunca anlatır zaten
Peki sence ne yaşamış olabilir , bakireliğini kaybetmiş olabilir mi?
Çünki bana diyor ki.. Senin sevgin cok saf ve temiz , ben bunu hakketmiyorum diyor..
%99 öyledir
Peki bu durumda nasıl davranmalıyım?
Mesela şu an da uyuyor kendisi ve ben ona güzel rahatlatıcı şeyler yazmak istiyorum uyandığında mutlu uyansın , ne yazabilirim
Banu sana bir şey daha sorabilir miyim müsaitsen
Tabii
Biz her gün yazışıyoruz aynı sevgiliymişcesine , birbirimize fotoğraflar ceker yollarız özel olur aile olur veya o an bir şey yaptığında onun resmini yollar.. sonra dışarıya cıktığında mutlaka yazar haber verir bana.. bende öyle.. dışarı cıktığımı gec yazdığımda da kızar bana felan.. ama işte bu korkusundan dolayı daha rahat olamıyor kapatıyor kendini.. herneyse sen ne düşünüyorsun sence kız ne düşünüyor hakkımda?
Kız seni seviyor belli, yaşadığı şeyden dolayı aşırı derecede pişman ve birazcık daha güven versen anlatır bence. Konuşurken her ne olursa olsun arkandayım seni asla bırakmam, benim için değerlisin mesajı verirsen anlatır
Banu bir şey yaz da mutlu et beni
Cok cok teşekkür ederim o güveni vericem ona 😊
Rica ederimmm her şey gönlünce olsun
Banu müsaitsen bir şey sormak istiyorum..
Bugün ben uçaktaydım ona yazdım tamam mı sonra ucak moduna almak zorunda kaldım..
tekrar interneti actığımda baktım iki saat sonra yazmış ve silmiş mesajı :)
Sorduğum da dedi ki , ucağa girmeden önce yazdın ya bana bende düşündüm ki heralde interneti var “ nasıl gidiyor tarzında “ bir şey yazdım.. tek tık görüncede sildim.. öyle diyor
Nasıl gidiyor tarzında bir şey yazsaydı silmezdi 😄 büyük ihtimalle söylemek istediği şeyi yazdı ama çekindi geri sildi. Yoksa neden silsin ki dimi, ayrıca wamr diye bi uygulama var silinen mesajları gösteriyor kullan onu bir dahakine böyle olmasın ahshahhshs
Bugün bana “ bu kadar iyi olma” yazıyor , bende dedim ki “ sen niye iyi olmayı denemiyorsun “ sordum..
Deniyorum denedim ama olmuyor..
sonra bana inanıyor musun dedim.
“ konu inanmamak değil konu istememek , ben yeni birşeye başlamak istemiyorum.. yazdı..
Bu söyleyemediği şeyden dolayı rahat ilerleyemiyoruz zaten.. Mağdem bana bunları yazdı neden sildi peki Allah Allah
Banu yazarsan sevinirim 😊 cünki en cok senin yorumların hoşuma gidiyor
Owwww o zaman senin ciddi olduğunun farkında ve ilişki istemiyor. Bak bence geçmişte yaşadığı bi ilişkisi var ve unutamamış veya o ilişkisinden darbe almış güvenemiyor. Yoksa bi kız demez ben yeni bir şeye başlamak istemiyorum diye
Bunu bende düşünüyorum da öyle olsa neden yazdığı şeyi silsin , veya neden benimle güzel güzel yazışıyor durduk yere kendinden fotoğraf yolluyor :)
Hem ben ona ısrarlı ve sabırlı olduğumu söyledim , bana karşı bir şeyler hissedinceye kadar bekliceğimi söyledim
Benim ısrarlı davranışım doğru mu sence?
Neden okumamı istemedi sence banu
Seni yakın arkadaşı olarak da görüyor olabilir. Ayy bilemedim ya kızın kafası çok karışık gibi görünüyor
Evet kafası karışık ama bence bir şeyler olacak gibi
Yaşadığı şeyi anlatıp siliyor , ondan uzaklaşma mı istemiyor
Yine de çok umutlanma derim
Öyle mi diyorsun
Evet bu kadar da takma seni yakın hissediyorsa anlatır zaten
Ben o zamanı bekliyorum zaten :)
Hem ciddiye almadığın bir insana veya önemsemediğin bir insana neden sabah günaydın yazarsın ki veya onunla tatlı tatlı konuşmazsın , resimler yollamazsın , sonra ailenden olan video yollamazsın dimi
Yanlış mı düşünüyorum
O da doğru
Bilmiyorum cok garip bir bağımız var..
Her dışarı çıktığında yazar , eve geldiğinde yazar , şunu yapıyorum der , ve bunu ben sormadan yapar..
Bunu bi kız neden yapar?
Bak bence seni yakın arkadaşı olarak görüyor ben de yakın erkek arkadaşımla böyleyim yani bu şekilde davranıyor diye hoşlanıyor veya seviyor olarak nitelendirmek de doğru olmaz
Tamam ama o senin arkadaşın , bu kız benim en baştan niyetimi biliyor
Benim bile kafam karıştı valla 😂
Haklısın kafa karıştırıcı bir durum.. Ama benim hoşuma gidiyor onunla uğraşmak ilgilenmek..
Benim kafamı karıştıran o yazdığı mesajı neden sildi , neden okumamı istemedi..
Okusaydım ne güzel cevap verecektim , o da rahatlıcaktı bende.. Ama sildi
Ne diyorsun banu
Kız kaç yaşında
26 yaşında bende 28
Ya bilmiyorum tuhaf bi durum ama takma bu kadar her şey olacağına varır
Öyle tabii ki her şey olacağına varır :)
Peki onun için savaşmam sabretmem onu istediğimi göstermem doğru mu? Etkileyebilir miyim onu?
Kızlar genel olarak peşinden koşulmasını ister, sana karşı az da olsa bi ilgisi varsa etkilersin : )
O ufacık umut için giderim ben o yoldan :) o ben bunları hakketmiyorum desede hakkediyor..
İyi bakalım umarım istediğin gibi olur 🙂
İnşallah , dua et olur mu :)
Ederim tabii , gelişmelerden haberdar edersin beni dimi ahahajajas
Ederim tabii etmez miyim :)
Banu bi insanı neden kaybetmek istemezsin?
Bu kız onu bırakacağımdan mı korkuyor sence.
Değer verdiğim bi insanı kaybetmek asla istemem, bırakacağından korkmasa böyle bi kaygısı olmasa söylerdi direkt
Söylerdi dimi :)
Biliyor musun banu , tanışmamızdan bir hafta sonra aramızda ki kontaktı bitirmek istedi ama ben bitirtmedim hep destekleyici konuştum , bi iki gün sonrada aynısını söyledi bu sefer yine engelledim yapmasını …
Ondan sonra hic öyle bir şey söylemedi bana :)
Banu bir şey demicekmisin
O zamann senden hoşlanıyor diyebiliriz
Banu bir insan uyumamak için kendini zorlar mı? Bu bi kaç kez yaşandı ama dün gece öyle yazışıyoruz telefon elinden düşüyor uyanıyor yine yazıyor felan uyanık kalmayı o kadar cok istiyorum ki felan diyor
Banu
E basbayağı belli bu kız sana aşık
Bende öyle hissediyorum yavaştan :)
Dün ağzından bir şey kaçırdı ondan sonra boşver dedi ben bunları seninle konuşmak istemiyorum dedi.. bende “ neden ben? “ sorusunu sordum.. dedi ki “ Farklısın çünkü”
Nedense bana anlatmak istemiyor
Ayyy anlatsın ya artık ben bile meraktan çatlıycam ahshhahahahha
Banu , dün gece dışarıdaydı ve bana ‘ bugün yine benimle konuşmaya çalıştılar , kısmetim mi açıldı ne “ gibisinden bir şey yazdı.. bende normal bir tepki verdim..
Ondan sonra eve geldiğinde bu biraz suskundu hani konuyu kapatırmışcasına cevaplar veriyordu bende üstüne gitmemek icin suskunlaştım rahat bırakmak istedim.. sonra bana birden trip yapmaya başladı neden yazmıyorsun normalde yazardın bana.. sonra uyuyorum ben dedi uyudu..
Bu sabahta bana diyor ki , o benimle konuşmaya çalıştılar konusunu söyledikten sonra suskunlaştın konuşmak istemiyorsun sandım ondan dolayı öyle uyuz oldum sana uyudum diyor
Kıskanılmak istemiş 😅
Banu yine ben :)
Dün yemek yiyordum yemeğin resmini yolladım sonra o görmeden sildim , yemeği görmesini gereksiz düşündüm o yüzden sildim.. sonra kızdı bana.. kaç defa yolladığını silme dedim halen siliyorsun dedi.. bende gereksiz olduğunu düşündüm o yüzden sildim dedim …
Akşama doğruda bana odasında ki masasının resminç cekti yolladı , sonra yazıyor ahhhh pardoon gereksiz resim yollamıcaktım :) bana böyle tatlı tatlı tavırlar yapıyor :)
Bana tavır yapması iyi bir şey mi?
Ahahhaha evett tabii ki iyi bir şey bu
Ne anlamda iyi bir şey?
Bu arada dün gece ben video izleyip gözlerimi yorucam sonrada uyucam iyi geceler şimdiden dedim..
Ama arada bi online olup duruyordum …
Bugünde diyor ki dün baya uzun online durdun diyor..
Demek ki benim chatime bakıp bakıp duruyor merak ediyor :)
Banu sana ihtiyacım var
Geldim ahahhahah
Bir kız sevmediği, ilgilenmediği adamın son görülmesine neler yaptığına falan bakmaz
Sana karşı kessssin bir şeyler hissediyor
Evet öyle ama dün bir şeyler yaşandı , eve gidiyim yazıcam sana hepsini
Tamam bekliyorum
Dün her şey çok güzel gidiyordu beni merak ediyordu sonra hatta bana seni deli etmek hoşuma gidiyor yazıyor felan.. sonra ben salak gibi sence ben itici miyim diye bi soru sordum :(
Kırılmaya başlıyorum … sen beni cok yanlış tanımışsın … sence ben seni itici bulsam yazarmıydım sana felan.. böyle böyle kızıştı ortalık bende içimden gelen duygusal anlamda düşündüğüm şeyleri yazdım ona yanlış anladın felan..
Baktım diyor.. Halil bak sen cok iyi insansın.. Ben zaten seninle yazışmakta ve görüşme konusunda zorlanıyorum.. sen böyle yapınca düşüncelerim ağır basıyor… şu an sana seni en kırmayacak şekilde yazmaya çalıştım.. yazdı..
ben bunu okuduktan sonra kaldım öyle yazamadım..
baktım yazdı yine.. Sen sana kalbinde yer olan birini hakkediyorsun..
bende şöyle yazdım..
ben düşündüm ki eğer sabrederek ilerlersem ileride belki kalbinde ufacık bir yer bulurum.. ve halen daha bu yoldan ilerlemek istiyorum yazdım..
Birbirimizi kandırıyoruz halil yazdı..
Hatta bana hakkını helal et dedi ondan sonrada offline oldu sanırım uyudu..
bende normal konu başlatmak için resim yolladım belki sohbet ederiz diye..
sabah uyandım baktım hmmm yazmış..
Normalde her sabah o ilk günaydın yazardı bu sefer yazmamış ben yazdım günaydın..
baktım iki saat sonra günaydın yazdı..
ben yazdığını gördüm ama online olmadım.. şimdi bir saat önce yazdım.. işteydim yazamadım.. nasılsın bugün? Yazdım..
İyiyim sen? Ben bugün işe gitmicektin diye biliyordum yazdı..
falan filan öyle yabancıyla konuşur gibi yazıştık..
Banu mağdem bu kız benden kurtulmak istedi , neden yazıyor?
Pfff çok zor bir durum. Yazmasının sebebi kendini duygusal olarak boşlukta hissediyordu muhtemelen. Sen de boş ver ya başka kız mı yok
Orası öyle tabii ama bir kız için savaşmayı tercih ediyorum..
işteydim yazamadım.. nasılsın bugün yazdım … iyiiyim sen , bugün işe gitmiceksin diye biliyordum.. demesi?
Mağdem hani bitirmek istiyorsun neden yazıyorsun? Neden yazıyor banu?
İlgilenmiş gibi görünmek için öyle yazıyor çünkü direkt yazmayı keserse üzüleceğinin farkında
Anlıyorum , beni instagramdan da çıkarmamış.. Sence beni deniyor olamaz mı Banu? Hani hemen bırakıp gitcek mi , yarı yolda bırakcak mi gibisinden..
Bugün 00:01’de doğum günü.. Ben normal sade bir şekilde “ Doğum günün kutlu olsun “ yazıcam.. sonra instagramdan hikaye paylaşıcam.. “ Herkesin Melissa günü kutlu olsun “ gibisinden.. :)
Bilemiyorumm
Daha demin evden geldim cabucak duşa giricem sonra yazışalım ister misin 😊 yazdım..
Şimdi Tm yazıyor..
Önemsemiyor seni : (
Banu peki bu beni silseydi whatsapptan profil resmi gözükmezdi dimi? Profil resmini görebiliyorum.. instagramda da takip ediyor beni..
Belki WhatsApp profili herkese açıktır
Acaba..
Banu bana fikir ver nasıl davranmalıyım? Sen benim yerimde olsan nasıl davranırdın?
Senin yerinde olsam salarım. Kız belli ki senden uzaklaşmak istiyor zorlamanın bir anlamı yok
Tamam bende zorlamak istemiyorum ama yinede benim ısrarlı sabırlı biri olduğumu bilsin istiyorum onu sabırla bekleyeceğimi bilsin istiyorum..
Ya bu kız beni rüyasında görmüştü neden böyle yaptı şimdi anlamadım ki
Üzülürsün bak söyleyeyim
Üzülüyorum zaten ama yinede bir umut bekliyorum..
Banu bana bir şey söyle..
Beni özleyip yazabilir mi? ya da bir şeyler hissettiğinin farkına varır pişman olabillir mi?
Ben şimdi iki saattir yazmıyorum , o bana yazmaya çalışırsa bu ne demek olur.. söyle bana lütfen banu bilmek istiyorum böyle şeyleri
Bir şeyler hissettiğinin farkındadır zaten o yüzden uzaklaşmak istiyor. O yazmadan sakın yazma. Sen yazmadan yazmazsa ilgilenmiyor demektir 🤷🏻♀️
Doğum gününü kutlamıyım mı sence?
Sen bilirsin
Peki yazarsa?
Sohbetini de özlemiş olabilir öylesine yazmış da olabilir
Anlıyorum beni mutlu edicek bir şey söylemiceksin :(
Durum ortada 😐
Birşeyler hissediyor dedin ama banu
Ya ben bile anlayamıyorum ki kızın kafası çokkk karışık
:(
Banu beni neden instagramdan cıkarmıyor?
ve bir şey farkettim cok cok online olmuyor , bundan önce her zaman aktifti instagrama ne zaman girsem online görüyordum en son 1 saat önce online olmuş
Banu , bana mesafeli yazman gücüme gitmiyor değil yazdı
Banu dün saat 00:00’a kadar bana yazmadı.. Ben doğum gününi kutladım ayrıca instagramda onun için bir şey paylaştım “ melissa gününüz kutlu olsun” gibisinden..
Teşekkür ederim..🥺🥺🥺00:24
Hemen cevap yazamadım Annem aramıştı 00:28
kızının doğum günü bu gün arıyacak tabii ki 😊 00:35 ben yazdım
🙂
Halil 🥺🥺🥺
Cok duygulandım storyne
Cok teşekkür ederim
Ben bunu hak etmiyorum
Duygulanıcak bir şey yok bunda içimden geldi yaptım 🙂 Yazdım
Rüya görüyorum sandım bir an ( yazdı )
Hakkediyorsun
Rüya mı
O niye? ( Yazdım )
Farkına varamadım
Böyle bir şey görmeyi beklemiyordum
Dün olanlardan sonra ( yazdı )
Eminim kimse beklemiyordur
10 senede bir story atan halil ( yazdım )
Story atmana ayrı şaşırdım ( yazdı )
Kesin herkes bu neyin kafasını yaşıyor diyordur ( yazdım )
Birde hikayenin konusu benimle ilgili olunca
Teşekkür ederim tekrar ( yazdı )
Rica ederim Melissa😊 ( yazdım )
Böyle mesafeli yazmanda
Gücüme gitmiyor değil ( yazdı )
Ondan sonra böyle iki dakika yazıyorum siliyorum yzıyorum siliyorum ne yazacağımı bilemedim..
Ben böyle olmak istemiyorun ki Melissa ( yazdım)
Deminden beri bunu mu yazdın ( dedi )
Yazdım sadece düşünüyordum ( yazdım )
Tamam
Neyse
Uykusuz kaldın ( yazdı )
Ondan sonra uzun bir şey yazdım
Söylicek bir söz bulamıyorum
Neden bunu kendine yapıyorsun anlamıyorum ( yazdı )
Aslında bu soruyu benim sana sormam lazım
Ben kendime göre doğru olanını yapıyorum ( yazdım )
Hayır
Bende bana göre doğru olanını yapıyorum 01:14
Sonra onlinedım ama yazıcak bir şey bulamadım :)))
Neyse 01:20
Bunları bugün şimdi konuşmıcam
her şey için teşekkür ederim tekrar
Ben çalışmıyorum yarın
Sana iyi geceler kolay gelsin ( yazdı )
İyi geceler Melissa
Allah rahatlık versin ( yazdım ) :)))
Sonra kızdı
Bu mu?
Sağol sanada ( yazdı )
Güldüm sonra 😂 böyle
?
Bunda gülünecek ne var ( yazdı )
Bu halimde güldürebiliyorsun ya beni Allahta seni güldürsün 😊 ( yazdım )
Ehmm okay
Bu kışkırtıcı gibi bir şeydi
Böyle cevirdin
İyi taktik ( yazdı )
Ondan sonra da uyudu sanırım cevap vermedi 😂
Banuuuuuuuuuuuuu
Yaa görmemişim bildirimleri , eeee nasıl gidiyor şimdi
İyi gitmedi banu , kontaktımızı kestik.. 10 gündür yazışmıyorduk hatta her yerden birbirimizi cıkarmıştık fakat ben bugün profiline girip baktığımda bana 😔 emoji yolladı biraz yazıştık o kadar
Üzüldüm senin adına ama hayırlısı olsun
Bakire değil demekki
Önemli değil , ama bana söyleyemiyor kardeşim.. sence benim nasıl davranmam gerekiyor ne söylemem lazım
Boşver hazi olduğunda söyle de, ya da sen söyle benim için bakirelik emli değil de o da anlatır zaten
Tamamda ya bakireyse veya başka bir şey varsa bilemeyiz.. o yüzden güzel sözler yazıp rahatlatmam lazım onu
O da olabilir tabiî, söylendi için teşvik et, kirilmam söyle filan de işte
Ben senin babanım