Neden istek atmıyor?

Selamlar, biriyle tanıştım. Çocuğun ailesi beni çok beğenmiş fotoğraflarıma bakmışlar çocuk da beni çok beğenmiş ve bunu ailesine söylemiş. Sonra çocuğun abisinin düğününe gittik. Annesi babası abileri falan bana çok yakın davranıyorlar manalı konuşmalar falan ben anlamadım tabii. Biraz Sonra teyzesiyle çocuk masada yanımıza geldiler. Teyzesi kulağıma fısıldayarak şey diyor: seni görmüşler çok beğenmişler tanışın konuşun falan dedi. Ben kalakaldım:D Çocuğu ilk defa gördüm ama hoşuma gitti doğrusu. Sonra bana elini uzattı okulumu falan sordu mezuna kalacağımı söyledim hmm falan yaptı ama sonra tercih yaptım ve kazandım da farklı şehirlerdeyiz. Aslında bilmiyor ki onunla tanıştıktan sonra tercih yapmaya karar verdiğimi :) Onun bitmesine 2 benim daha 4 sene var. Neyse annemle sohbet etti biraz. Sanki hem tanışma hem de annemlerden benimle konuşmak için izin alıyor gibiydi. Bu arada annemler de onu beğendi. Bütün akşam beni izledi uzaktan giderken arkamızdan uğurladılar falan. Bu arada bugüne kadar hiç sevgilim olmadı. Ama aradan 1 ay geçti instagram dan ne bir takip isteği ne bir mesaj hiçbir şey gelmedi. Çocuk pek kızlara takılan biri değil insta profili açık her gün bakıyorum kullanıyor da takip sayısından anlıyorum. Acaba ben istek göndersem mi ya da ondan mı beklesem bilemiyorum. Daha evdeyiz üniversiteler başlamadı şimdi göndersem belki görüşürüz de diyorum üniversiteye gidince onun veya benim sevgili yapmamızdan korkuyorum. Çünkü gerçekten hoşlandım ben de. 2 sene sonra o eve dönecek ama benim hala 2 senem olacak beni bekler mi uzaktan ilişki yürütebilir miyiz diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz istek göndereyim mi arkadaşlar yoksa bu zaten garanti deyip ünide başka kızlarla olmasın? Bir de takip attıktan sonra ilk mesaj sıkıntısı var. Konuşun tecrübeliler :)
Neden istek atmıyor?