Acil yardım edin napsak affederler?

Polonyada okuyan iki genç kızız ama ikimizinde sevgilileri olmasına rağmen rahat durmuyoruz sürekli başımızı belaya sokup bok durumlara düşürüyoruz çocuklar artık bizim arkamızı toplamaktan bıktı geçen olan olayı anlatıyorum şimdi. Dolls men club adli bir mekan var şehir merkezine yakın çokta gizemli bir yer böyle yerler bizim gibi iki malın dikkatini çekmez mi tabi karar verdik bu mekana girmeye tabi girmeside oyle kolay bir yer değil doberman gibi herifler duruyor kapının önünde oturduk geceden bu mekânı araştırmaya başladık nasıl gireriz felan diye ertesi gün giyindik süslendik biraz frapan bir şekilde sonra mekana gittik iki genç güzel kadın olduğumuz için girmemiz çok ta zor olmadı tabi kapıda görevliler biraz soru sorup kurcaladılar sonra içeri girdik içeriside nasil bir ortam ama az kalsın yollu olup çıkıyorduk paçayı zor kurtardık yine sevgililerimiz yetişti ama çocuklar bizden neredeyse ayrılmak üzereler. Bizden bıktıklarını söylediler ve bir daha yalnız dışarı çıkmamıza izin vermeyeceklerini söylediler. Bir de o mekandaki azeri hüseyin diye birisi zorla numaramı aldı engellememe rağmen her gün yeni hat alıp bana gelsen yahşı olur diyip duruyo sevgilim onu da dövcek galiba sorun çıksın istemiyorum ilişkilerimiz tehlikede sizce ne yapmaliyiz
Acil yardım edin napsak affederler?