Hangi hareketler bir erkeği itici yapar, sizi ondan direkt uzaklaştırır? Ne yapıyoruz? Başkasının görüşlerine ilişmiyoruz. Engelleyip, kaldırıyorum boşa çabaya girmeyin.
Sosyal medyada müstehcen kadın fotoğrafları beğenmeleri ve altına yorum yapmaları
Cinsellik üzerinden espiri yapmaları
Saçı uzun olanın aklı küçük olur mantığında kadınları kendinden alçak görmeleri
Aklımızdan bile geçmeyen bir konuda bizi suçlayarak asıl zihniyetlerini belli etmeleri
Ev işi ve yemeği kadının görevi olarak görmeleri
Kadının iş hayatına engel olmaları
Kadının arkadaş çevresine müdehale etmeleri
Bir kadının erkek arkadaşı olmadığı sürece o kadını elde edilebilir bir durumda olduğunu görmeleri. Asla istemiyorum kelimesini kabul etmiyorlar sevgilim var cümlesi dışında hatta artık sevgiliyi bile engel olarak görmüyorlar nişanlı falan anca.
Trafikte kadınlara kaba kuvvet ve hakarette bulunmaları.
Ahmet Kural çok çekici, sen hayırdır? Başka foti koy. Bu arada Ahmet Kural'ın bu filmdeki karakteri de güzel bir karakter. Komik, kolpa insanları çoğunlukla tüm kadınlar sever. Bir erkeği bana göre itici yapan şeyler; egoistlik, saçma sapan bakısları ve hareketleriyle yakışıklıyım triplerine girmesi, gerici bir zihniyete sahip olması, abaza ve gurursuz olması.
Çekici erkek ise; mütevazi, neşeli, enerjik, komik, sempatik, kibar, anlayışlı, ahlaklı, dürüst, adam gibi adam olsun uleeen 🤣
Bir insanı bir insandan uzak tutan, uzaklaştıran ötleyen şey o insana zarar veren, mutsuz eden, hoşnutsuzluk ve rahatsızlık duymasına neden olan insandır. Her kadının mutlu eden, hoşuna giden ve güzel/rahat hissettiren şey farklı olduğu için her kadına göre itici erkek tanımı da farklılık gösterecektir.
Bana kalırsa empati yoksunu , bencilve oportunist olduğunu bildiği herhsngi bit erkeği her kadın itici bulur diye düşünüyorum.
Küfürbaz olması, alkol sigara içmeyi bir meziyet zannetmesi, kaba davranmayı erkeklik sanması, beyninin taş devrinden kalması, abazasa sulu cıvık biri olması, araştırmadan toplumun dayattığı şeylere inanıp boş boş konuşması dindar ahlaklı ayakları çekmesi veeee Akpli olması 😂
Bakimsiz olmasi, Her kadina bakmasi/ mavi boncuk dagitmasi, Fazla yapismasi (surekli ilgi gosterip/ilgi beklemesi), Yere tukurmesi, Nargileyle/silahla foto paylasmasi, Hep ben bilirim, ben mukemmelim demesi (arada soylemesi sorun degil de hep yapinca bunaltiyor)
Açık açık anlatmak yerine ima etme yolunu seçmeleri ve dolayısıyla sizin de öyle yaptığınızı sanarak davranışlarınızdan akla hayale gelmeyecek sonuçlar çıkarmaları, kişiliğinize, seçimlerinize, tarzınıza vs saygı duymayıp sizi kendi kalıplarına sokmaya çalışmaları diğer bir deyişle sizi hayallerindeki kadına döndürme çabaları, özürlerinin kabahatlerinden büyük olması...
•Egolu •Kadindaki en ufak kusuru bile buyuten • Dis gorunus detaylarina takinti derecesinde onem veren •İletisim kurmak istediginde bir turlu musait zaman acamayip geri donusu de gec yapan •Konusurken kendi fikirleri uzerinde durup surekli onunkilerin dogru oldugunu savunan ve mimikleriyle de bunu koru korune destekleyen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ İgrenc.
Dalgacı olması, dedikoducu olması, ve sonradan tiki olan erkekleri sevmiyorum mesela eski zengin çocukları kaliteli oluyor sonradan görme zengin çocukları çok itici birde ben şeye bakarım zengin olsa bile başarılı olmalı başarıyı seviyorum nedense bilmiyorum ya hep başarılı erkekler daha evcimen ve daha sorumluluk sahibi gelmiştir
Yere tükürmesi, sigara içmesi, keko laflar etmesi, giyim tarzının kötü olması, abazan olması, cahil olması. Bence bunlar bir erkekten soğumak ve ondan nefret etmek için yeterli nedenler. Böylelerinin çoğalmaması dileğiyle 🙏
Bence, kıyas yapmak bu bir, mesela onun yanlış hareketi görüp söylediğinde e sende şunu yaptn diye kıyas yapması, iki yaptığı hatayı görmezden gelip, sen hataliymissin gibi davranmak, üç kısasa kısas yapmak, dört bir sorunu hallettim sanarken uzatmak ve sürekli dile getrmek
Seninle birlikte olduğu halde kızlarla konuşması yapma dediğin şeyleri yapması yeterince ilgi göstermemesi umursamamasi değersiz hissettirmesi bugün ilişkimiz bitti cebinde parası vardi kasları vardı ama bir kalbi yoktu ve 5 yıl boyunca zordu ve artık itici geliyordu yanındayken değil ama uzaklastigimiz da birbirinizden kalbimi kırması iticiydi konuşmak istememesi küfürler etmesi
Bencil olması sırnaşık vs erkek dediğin ağır olmalı bir havası olmalı aksi takdirde geri kalanı hiç ilgi çekmiyor adam adamdır kimseyi giyinisiyle yargılamak istemiyorum ama şimdiki bazıları bı ayrı değişik kadın gibi itici ağır başlı erkekler bir adım öndedir 👍
Cinsel açlık çekmesi, yapmacık olması, aşırı samimi olması, kullanmaya çalışması, yalancı olması, kaba olması, kibir, şiddete meyilli olması, gereksiz kıskançlık ve kısıtlama