Kimsenin yatağına meze olmaya niyetim yok bu saatten sonra
İnsan 30 yaşından sonra karşı cinsle konuşmaya başlar mı?
Kimsenin yatağına meze olmaya niyetim yok bu saatten sonra
Evlilik tercihtir ve cicim ayları geçince işler değişir 👍 Boşanmalar neden bu kadar arttı sence? Evlilik öncesi her önüne gelenle düşüp kalkanlar en ufak sıkıntıda kayış atıyor ve boşanıyor.

Bu tür şeyler var bunları senin gibi onurlu insanlar yapmıyor. Or... u olanlar yapıyor. Sen doğru yolda olda tercih etmeyen kendi utansın 👍
O.. dedikleriniz için daha fazla emek sarfedilmesi, ben yalnızlıkla yoğrulmuşken onların bu kadar ilgi görmesi, iltifatlara boğulmayı... Kimse de utanmıyor aslında.
Utanmayan adam zaten seni haketmiyor demektir ve belkide amacı beraber olmak ve ayrılmaktır. Herkeste kaybedecek çok değerli hazineler olmuyor :)
Güzel ifadeler ama tercih edilmeme sebebimi hiç anlayamacağım. Gerçekten bu kadar kolay mı böyle yatmalı ilişkiler hiç anlayamacağımm
Ohoo bekar olup cinsellik yaşayanlar yukarıdaki görsellerdekilerden daha masum değiller mi? Gerçi bir süre sonra görseldeki gibi soru soruyorlar 👍
Masumlar mı, garip ilişkiler, ne istedikleri ne hissettikleri belli değil. Yürüyen ceset gibiler... Evet sonra da bu niye beni aldattı diye hayıflanıyor insanlar.
Evli olup aldatan birine göre bekar cinsellik yaşayan daha masum aslında masum değil fakat o kadar dejenere olduk ki daha az kötü gibi geliyor. Oysa her iki durumda çok kötü fakat aldatan biri çok çok daha kötü bence..
Psikolojik çöküşler, içki ve uyuşturucuya sebep oluyor dediğin gibi. Sonra terapi ihtiyacı vs vs
Alan razı veren razı artık desenize. Biz de doğruyu yapalım diye ömür geçirelim.
Kutsal yalnızlık benimki kabul etmeyelim artık.
Yalnızlığın tadına bakayım derken yutma benim gibi :) kısmet işleri belli olmuyor. Her an her şey değişebilir.
35 im yalnızlık beni yuttu zaten. Kısmetimde kimsenin olduğunu düşünmüyorum artık
Ümidini kaybetme :) sen dediğim gibi düşün yalnızlığın tadına bakıyorsun gibi düşün ;)
Yorgunluk ümitten fazla. Ama yalnızlığımı kabul etmeye çalışıcam artık. Teşekkürler
Sen beni takip etsene 👍 Yaz bana yalnız kalmak istemiyorsan kusturalım yuttuğun o yalnızlığı.
Cevap
59Cevap
Asıl otuzundan sonra bir kadın bir erkek rahatla sevgili olur konusur. Ergenle ne sohbet edicen , kaprisleri bitmiyor. olsem 30 dan küçük bir kadınla sevgili olmam.
vayy desene alplerdeki nadide bir çiçek gibisin, kimsenin koklamadığı...
yaşı yok bunun olur anormal bir durum değil.
27 yaşında bakire olmayan birinin bana tercih edilmesi nedir sence? Çünkü o konuşmayı biliyor mu neden tercih edilir
Bende onu diyorum işte daha tecrübeliler konuşmayı biliyorlar
Bana Yabanisin demişti zaten. Evet 5 aydır hem benle hem kızla konuşmuş. Ama öğrenince onu tercih etti.
Bilmiyorum işte 5 ay konuşuyorsun sonra hoop bakıyorsun ellerin boşş. Bi noktada bağlamayı beceremiyorum tercih edilmiyorum
Aman 30 kadar olmaşsa bırak 30 dan sonrada olmasın.
Bende öyle diyorum da bazen de çok koyuyor yalnızlık
Ben çok rahat bi şekilde yetişmedim. Tek başıma tatile gideyim gezeyim tozayım yapamıyorum hala. Ekonomik özgürüm var ailem de artık git diyor ama tek başına tatile kimle gideceksin. Çevremde evlenmemiş kimse yok
E karşına evleneceğin biri çıkarsa?
Neden umutsuzsun ki?
Çıkmadı. 35 oldum. Ömrümün yarısı geçti. Beceremiyorum sizin türle iletişim kurmayı.
Niye kuramıyorsun ki insan yemiyoruz
Mesela ben senin için geleceğim diyen başkasıyla evleneceğim diyormuş. Sana zarar vermek istemiyorum diyen arkamdan başka kızı yatağa atmak için benim hakkımda atıp tutuyormuş.. sizin tür iyi davranıldığı zaman hiç iyi anlamıyormuş
Bu sizin için de geçerli..
Nikah kiyana kadar hiç bir şey net olmaz
Yani artık evlneme yaşı o kadar oldu. Yakacak bir şey yok. Sen de çok kriter koyma o zman
Erkek kadında tecrübeye o kadar önem vermez. Boşver onu diyeni
Yaşın bi önemi yok görmüyormusun millet neler yapıyor
Olsun geç kalmış değilsin bir yerden başla artık işte
hayır konuşamaz diyenin hayatını gözden geçirmek gerekiyor
Tecrübeli biri olarak mı konuşuyorsun, tecrübesiz mi
Herkes layığını yaşar sen kendinden ödün verme 🤗
Hiç öyle olmuyor ama neyse
👍👍
Sende inşallah
en 5 yaşından beri konuşuyorum karşı cinsle, 30 sene geçti hala evlenmedim :)
Senin derdin konuşmak mı
hayır konuşmayla da , yatak yatak gezmeyle de, herkesle sevişmekle de olmuyor diyorum..
kader kısmet bu mevzular diyorum..
Kader kısmetle de ömür geçiyo. Bak ne çocuk var ne yuva
bende de yok..
yapacak da bir şey yok :)
evlilik bir kere, herkesle olmuyor..
Herkes herkesle evleniyor ama.. Neyse benden olmaz zaten artık. Sana kolay gelsin
başlar bu gayet normal, siz kendini taşıdıysaniz ne mutlu size
keşke
yatak önemli tabii, omurilik sağlığı falan, temiz uyku 😊 peki neden bu yaşa kadar uzak durdun?
En güzeli. İlkinle mutlu olursun. Senin gibi biri çıkarsa
Kim diyor tecrübe önemli diye? Her evlenmiş olan önceden tecrübeli mi yani
Kafana göre birini bul milletin ne dediği çook önemli değil
Yılları yakala geç kalma daha çok
Nasıl yapayım
Hmm pişman mısın tecrübe kazanmadığın için
öyle deme yine bir al benin vardır
30 yaş çok genç yani geç kalmış değilsin
Benim de olmadı utandığım için açılamadım kızlara
Başlar tabi neden başlamasın
Valla konuyu anlayamayan bir benim heralde
zararın neresinden dönsen kardır
Sen de yatağa atlamak istediğimi mi anladın
yatak mevzusunu hiç anlamadım. ben genel olarak dedim.
Herkes onu anlamış sen de öyle anladıysan sorun bende diyecektim. Sorun onlardaymış
yok onlar haklı tecrübesiz ve yatak diyince oraya gidiyo konu
Akılları ordan çıkmıyor zatenn
boşver dert alma başına
Senin hayatın bu kimsyi ilgilendirmez
Konuşmanın yaşı mı olur
Herkes evlenecek diye bir kural yok sonuçta.
tecrübe değil, konu yataksa, tutku önemli.
Başlar neden baslamasin nereden donersen kârdır
haha tokmakcı bulamayan kadında ne bıleyım:Dd
Ne saçmalıyorsun tokmak kafa
Herkesi kendiniz gibi sanmayın
Yatak yatak geziyorsun yani öyle mi
Ben konuşmadım bile evde kaldım diyorum. O yatak yatak gezenler iki çocuk sahibi
Yanlış anlamışım o zaman, yok be kalmazdı 30 geç sayılmaz bulursun birini
Kalmaz sin
Tercih edilmiyorum. Ben öğrenene kadar millet dağları aşmış
Gezenleri de biliyorsun yani ha
Öğrenirsin güzelim o kadar zor değil bu işler, öğretmek istiyornusun sen
Öğrenmek. olacakti
İnsanlar konuşuyor. Tecrübelenmek için geç kaldım gerek yok
Konuşmak istersen yazabilirsin, hoşça kal
Tecrübe önemli evet,
Alakası yok yanliş düşünüyosun
olabilir konuşulur
Olmuyor
olur niye olmasın
Niyesi benim kaderimde kimse yok bence
saçma. kaderle ilgili değil bu konu. tamamen seninle ilgili
30 sene hiç sevgilim olmadı. 35 yaşındayım karşılıklı sevilip sevdiğim kimse olmadı benle ne alakası var artık.
Uzak durmuşsun demek ki. Sen uzak durmasan ya birini severdin ya sevilirdin karşılıklı olmasa bile. İnsanlara içini açmaya başlarsan hayatına da biri girebilir. Önce kendi etrafına ördüğün duvarları kaldırmalısın.
3o senenin emeği var işte. Ya yanlış duvarları kaldırıyorum ya da yanlış duvarlara tosluyorum..
Demek ki bir şeyler yaşamışsın. Doğru insanın seni bulmasını beklemektense duvarlarının arasına bir kapı bir de pencere yap. Duvarları boya, pencereni süsle. O pencereden bak dışarı. Duvarı yıkmana gerek de kalmaz, hak eden biri olursa açarsın kapıyı. Yanlış kişiyse kapı dışarı.
basit düşünen ciddiyetsiz yatak der
Kısmet diyecen
evlen
olabilir
olur öyle
Haklısın canısı
Olabilir
Helal be sana bayan
konuşmaya başlayalım
Eee biraz geç kalmışsın ama çok geç sayılmaz
Konuşmalı
Çok geç