Yeni hesap açıp engellemisti ama simdi başka bir hesap daha açmış engellememiş neden sizce?

Biz çok kötü kavga ettik ve konuşmayı kestik bir senedir neredeyse konuşmuyoruz görüşmüyoruz uzaktan akrabayız bu kişiyle de karşılaşmadık da hiç bir senede. İşte benimle flört etti baya baya gezdik ettik zaten nerdeyse beraber büyüdük sayılır. Çocukluğunu bilirim ben aşık oldum buna söyledim de sonra istemedi ve konuşmayı kestim sekiz ay sonra karşılaştık konuşmaya tekrar başladık işte gidiyordu başkalarıyla sevgili oluyordu o arada da tabi benimle iletisimi kesiyordu kavgalar çıkarıyordu hep ve geçen senede bu olaydan dolayı kavga edip konuşmadık artık dayanamadım ve konuştuğu kişiyi buldum kötü şeyler dedim ona o sinirle tabi öğrenince de bitti. Numarasını değiştirdi heryerden engelledi hesap bile soramadım ben. Hani bunca zaman neydik ki biz başkasını bulunca beni bırakıyorsun sevgili değilsek neden böyle yaptı arkadaşsak da neden benimle. flortoz takıldı ozaman sonra engelledi heryerden baktım başka bir hesap açmış ordan engellememiş beni gördüm ortak arkadaşlar da ekli yazmadım kendisi de yazmadı ama öbür hesabından hala engelliyim
Yeni hesap açıp engellemisti ama simdi başka bir hesap daha açmış engellememiş neden sizce?