Siz olsanız ne düşünürsünüz. Birde soğuk yazıyor. Flört donemindeyiz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mesaja geç cevap vermek erkeklere has bşr durum değil ki. Görmüştür sonra araya bi iş girmiş ve unutmuş olabilir. Seni takmıyor olabilir. Cevap vermek istenemiş olabilir.
Beni takmıyor net! Yalnız benim anlamadığım. Bu adam çok ilgiliyken anında 5 saat sonra cevap vermeler falan.. ben de hiç ustelemedim ve yazmadım. Şimdi de story ya da bı foto paylaşsam yazıyor bana laf atıyor muhabbet etmek için. Neden boyle davranıyor sizce?
İstemiyordur seni değer verse konuşur yani görüldüğü üzere 5 saat yazan birisine sana verdiğinden daha fazla değer veriyorsun 😬😬kaçan kovalanır
Yalnız benim anlamadığım. Bu adam çok ilgiliyken anında 5 saat sonra cevap vermeler falan.. ben de hiç ustelemedim ve yazmadım. Şimdi de story ya da bı foto paylaşsam yazıyor bana laf atıyor muhabbet etmek için. Neden boyle davranıyor sizce?
Erkek milleti işte 😂😂 seni peşinden koşturuyor ya da daha iyisini buldu elinde tutuyor şöyle düşün şu an böylesiniz ve seni üzüyor belli ki sana değer vermeyen birisine böyle yapman ilginç sana bir tavsiye vereyim ona de ki bana yeterli değeri vermediğini düşünüyorum artık konuşmak istemiyorum seni 5 saat beklemek zorunda değilim de ya geri adım atar sana değer verir ki bu işine gelir ya da konuşmayı keser bu da seni daha fazla üzemeyeceği anlamına gelir kazan kazan yapmış olursun
Erkeklerin hepsi oyle ya mesaj konusunda biraz uzaklar cok zorlama
Umursamadığından olabilir mi sence
Tamam umursamıyor belliki s.. alak değilim anladım ben de bişe yazmadım üstelemedim. Yalnız benim anlamadığım şey iletişim kesildi falan. Şimdi de ben story ya da bı foto paylaşsam yazıyor bana laf atıyor muhabbet etmek için. Neden boyle davranıyor sizce?
Dengesiz demek ki gel gitler yaşıyor salla gitsin onu mu takıyon kafana😏
Hoslanmistim 😔
Çok şükür hoşlanmışsın ya aşık olsaydın kendini paralasaydın 😊
Istemedigi icin. Sen sogu ve birak istiyor.
Harikasınız.. kesinlikle öyle. Aynı gün 2 kez ustuste 5 saat sonra cevap verdi. Bunun anlamı söyleyemiyorum anla istemiyorum demek. Ben de hiçbir şey yazmadım asla üstelemedim ve kesildi iletişim. Şimdi ise bı foto ya da story paylaşsam muhabbet açılması için bana laf atıyor. Neden yapıyor sizce?
Manyak o zmn ne istedigini bilmiyor. Sen benim icin ugras ben canim isteyince yazayim doneyim kafasinda mi acep? Pesimde kos ama ben senin olmayim mi demek istiyor ki🤔
Valla anlamadım ama bildiğim tek şey soğudum ondan. En son istemiyorum seni tadında güzel laf koydum. 3-4 gün sonra acıklı sarkilar storyler paylaşmaya başladı. Hiç bı zaman basit bı kadın olmadım şükür. Gönlümü alması zor artık. Böyle tipten hayır gelmez
Yorucu tip. Iyi yapmissin haketmis
Soğuman için. Yürümez daha fazla
Harikasınız.. kesinlikle öyle. Aynı gün 2 kez ustuste 5 saat sonra cevap verdi. Bunun anlamı söyleyemiyorum anla istemiyorum demek. Ben de hiçbir şey yazmadım asla üstelemedim ve kesildi iletişim. Şimdi ise bı foto ya da story paylaşsam muhabbet açılması için bana laf atıyor. Neden yapıyor sizce?
Yedekte de belki birileri vardır : )
Var var orası kesin. Yainiz benim anlamadığım. Bu adam çok ilgiliyken anında 5 saat sonra cevap vermeler falan.. ben de hiç ustelemedim ve yazmadım. Şimdi de storynya da bı foto paylaşsam yazıyor bana laf atıyor muhabbet etmek için. Neden boyle davranıyor sizce?
Yani şimdi dediğim gibi işin olur vesaire geç dönersin.
Amma velakin 5 saat gibi bir süre insana biraz şüphe uyandırıyor dikkatli olmalı tavsiye ederim.
Ben başka bişe sormustum size :/
Ha şimdi baktım foto attı demişsin
Ya psikolojik sorunları var gelgit yaşıyor ya da karşı taraftan umduğunu bulamadı tekrar sana döndü ikili oynayabilir
O bana adım atmak isteyince ona cesaret verdin. nabzını yokladım. Tam aşılmaya başlayınca hayırdır dedim yol verdim , kalakaldı resmen:)) bu hareketinden 2-3 gün sonrada ayrılık şarkıları storyleri attı. Yani ben bu dengesiz anlamadım. Sankim bana da var duyguları gibi. He boyle bı karakterle bidaha asla flört etmem orası ayrı
Başka biri var geçmiş olsun.
Var var orası kesin. Yainiz benim anlamadığım. Bu adam çok ilgiliyken anında 5 saat sonra cevap vermeler falan.. ben de hiç ustelemedim ve yazmadım. Şimdi de storynya da bı foto paylaşsam yazıyor bana laf atıyor muhabbet etmek için. Neden boyle davranıyor sizce?
Konuştuğu kişiyle arada bir sorun var ondan. :D Bence uzaklaş üzülen sen olursun.
O bana adım atmak isteyince ona cesaret verdin. nabzını yokladım. Tam aşılmaya başlayınca hayırdır dedim yol verdim , kalakaldı resmen:)) bu hareketinden 2-3 gün sonrada ayrılık şarkıları storyleri attı. Yani ben bu dengesiz anlamadım. Sankim bana da var duyguları gibi. He boyle bı karakterle bidaha asla flört etmem orası ayrı
Doğru olanı yaptın. Aklın kalmasın
başkasıyla mesajlaşıyordur belki
benim gibi calisan biriyse erken vermis yani
Ondan sana fayda gelmez
Yalnız benim anlamadığım. Bu adam çok ilgiliyken anında 5 saat sonra cevap vermeler falan.. ben de hiç ustelemedim ve yazmadım. Şimdi de story ya da bı foto paylaşsam yazıyor bana laf atıyor muhabbet etmek için. Neden boyle davranıyor sizce?
Amacı seni kullnmak aşk falan değil yani burdayım diyor ara sıra
5 saat... amanın anı yaz engelle.
😅😅😅
Sal gitsin, hiç sevmiyorum bu olayı
Saldım zaten
En güzeli, bana saygısızlık geliyor böyle yapılması
Daha flört döneminde böyleyseniz bence iyi düsün
Canim benim dusuncegim bişey kalmamış zaten. Belliki beyimiz istemiyor
Evet yol ver daha iyisini bulursun
Başka erkek yok mu elini sallasan ellisi kız
Varda mal degilki bu gönül. Keşke başkasına hemen isinsam
Isınırsın
Taşlar kaç
Yaşlar
Soğumuş
Harikasınız.. kesinlikle öyle. Aynı gün 2 kez ustuste 5 saat sonra cevap verdi. Bunun anlamı söyleyemiyorum anla istemiyorum demek. Ben de hiçbir şey yazmadım asla üstelemedim ve kesildi iletişim. Şimdi ise bı foto ya da story paylaşsam muhabbet açılması için bana laf atıyor. Neden yapıyor şimdi bunu sizce?
Aman boşver ya takma
İşi vardır...
Sen bu kadar iyi olmakla fazlasin dunyaya
Bence sen fazla paranoyasın