Aşırı sinir bozucu birisi hem kendi mesaj atıyo hem saatler sonra cevap veriyo konuşmak istemiyo diyelim neden mesaj atıyor napiyosun falan diye her neyse dün ben mesaj atayım dedim saat 8 gibi yazdım aktif olduğu halde görüldü bile yapmadı sabah baktığımda son görülmesi gece 3tü şimdi görüldü attı ve yazmadi amacı ne bunun sizce ne yapmam lazım? yazmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Soğuk durarak seni kendine çekiyor sen cevap verincr d3 uyuya kalmışım ya da mesajın gelmedi diyecek
Aynen bunları da yapiyo arada ama bi değişik ya duvar gibi mesela telefonda konuşurken falan tatlı kızsın diyo hoşlanıyorum diyo ama mesajda cinnet geçirtiyo bana şimdi de görüldü atmış napcam yazmsam mi
Dediğim gibi kesin bi baha esi olucak ve sen affediceksin aynısını yaşadım çocuktan biktim artik kimseye duygusuz demem ama o odundu hoşlanıyorum bile demezdi 5 ay pesinden kostum artık vazgeçtim seni bilemem ama düzelmiyor uğraşma derim
Niye görüldü attin niye yazmiyon falan demeyim yani öylece kalsın
Demezsen bile o yazar hiçbir şey olmamış gibi.
inşallah yazar ya dua et
Hayırlısı olsun inş bebiş
Yazmayı bırak seninle menfaatleri için konuşuyor belli ki oralı olma illa bı gün yazacak ihtiyaçları için merak etme sende cevap verme kes at
Numarasını falan sileyim mi
Sil valla kendini ulaşılmaz sanıyordur o şimdi senden bu hamleleri beklemiyo olacak ama dediğimi yap göreceksin sonucu
O zaman şöyle yapım numarasını silmeyim kapıları kapatmayim hemen yazarsa da kısa keser geri çeviririm
Bu kafayla sen ondan paçayı kurtaramaz sin kullanildiginla kalırsın baştan soyliyim
Ya ama hoşlanıyorum o da benden hoşlansın istiyorum yani güzel de bi kızım açıkçası bitek bu salak herifte takıldım yani daha bana kimse böyle davranmadı bilmiyorum belki hırs yaptım ama dönmesini istiyorum
İşte eğer dediğin gibi davrsnirsan tam tersi olucak durum o sana koşturcak
Numarasını sildim ama onun profili herkese açıktı ben bilemiyordum silip silemediğini sonra birden fotosu da gitti oda silmiş bide sildiğini belli etmek için herkese açıktan kapatmış şimdi numarami kaydetmiş fotosunu görüyorum arkadaşım görmüyor (biraz saçma ayrıntılar verdim ama iyi yapmışmiuim 😅)
Bak gördün mü hemen fark etmiş böyle devam yazma yüz vermeee o koşsun peşinden
Koşacak gubi biri değil ya ama bakalım nolacak offf hep böyleleri denk geliyo bana ya şu yüzüm hiç gülmedi
Sen yüz verme kosmasa da ne kaybetceksin ki sonuçta onu beklemiyomus tavrına girdin ona kıyar bu durum
ya ben dün yanlışlıkla görüntülü aradım offff ya ama yemin ederim yanlışlıkla oldu ama oda bisey yazmadi
Ona baktığını anlamıştır ama kötü olmus bu işte
Yazar mı sence yaa hala kaydetmedim numarasını falan o silip tekrar kaydetti
Unutamadığı biri mi var ki olabilir demi
Olabilir bilemem orasını ama sen bırak o ugrascaksa uğraşır
Hmm peki çok ama çok teşekkür ederim yorumların için 😊❤️❤️❤️
Önemli değil 😘
Bence yazma
Kaybetmek istemiyom ya ama. simdi de üstüne gidedsem soğur demi
Yazma o yazsın
Ya yazmazsa kaybetmek istemiyorum
Engelle ozaman
Ya az bi sevsin aşık olsun istiyorum gzuel de bi kızım ama bu adam duvar gibi
Belkide başkasini seviyordur Seni kullanmak için konuşuyor olabilir dikkat et
Evet ya olabilir çünkü telefonda güzelsin tatlısın falan diyo ama mesajlara on saat sonra bakiyo kesin kullaniyo allahindsn bulsun inşallah
Hic buluştunuz mu
Hayir ama ben onu gördüm canlı olarak oda beni görüntülü de gördü
Peki soyundunmu hiç konuşurken
Yuhhh ne alaka yaa
Merak ettim