durumlar karışık
ailemle telefonda baya tartıştık başka şehirden sürekli beni kumanda etmeye çalışıyorlardı sürekli öyle yapma böyle yapma diyorlardı
en son senin orada ne haltlar yiyeceğin belli olmaz bizde yanına taşınacağız deyince sinirlenip kapattım telefonu yüzlerine
delirmiş gibiydim inadına hiç yapmayacağım şekilde dekolteli giyinip ağır makyaj yaparak bara gittim sinirimden deliriyordum madem böyle olmamdan korkuyorlardı aynı öyle olacaktım
barda içkileri fondip yaparken arkadaşımın sevgilisi beni görmüş yanıma geldi
bu sen misin tanıyamadım ilk başta falan dedi
hafif çakırkeyiftim zaten her şeyi anlattım buna ağladım hatta sinirden baya sarıldı teselli falan etti
o an arkadaşımın sevgilisiymiş falan umrumda değildi kendi derdimdeydim kendimi düşünüyordum sadece
neyse ben baya içtiğim için zar zor yürüyorum tabi bir de kıyafetlerimde çok açık bu şekilde yollayamam seni gel ben evine bırakırım dedi.
apartmanda kapımın önüne kadar geldi ve ben tam kapıyı kapatacakken kendime çekip dudaklarına yapıştım o an aklımdan geçeni yaptım sadece içgüdüsel olarak hormonlarıma yenik düştüm
o ilk başta şaşırdı sanırım kalakaldı sonra o da karşılık vermeye başlayınca işler büyüdü
napıcam bilmiyorum
zaten arkadaş dediğime bakmayın tanıdığım desek daha doğru olur yakın değiliz ama sonuçta sevgililer
hem pişman hissediyorum hem de onu yeniden istiyorum
ne yapmalıyım?
ailemle telefonda baya tartıştık başka şehirden sürekli beni kumanda etmeye çalışıyorlardı sürekli öyle yapma böyle yapma diyorlardı
en son senin orada ne haltlar yiyeceğin belli olmaz bizde yanına taşınacağız deyince sinirlenip kapattım telefonu yüzlerine
delirmiş gibiydim inadına hiç yapmayacağım şekilde dekolteli giyinip ağır makyaj yaparak bara gittim sinirimden deliriyordum madem böyle olmamdan korkuyorlardı aynı öyle olacaktım
barda içkileri fondip yaparken arkadaşımın sevgilisi beni görmüş yanıma geldi
bu sen misin tanıyamadım ilk başta falan dedi
hafif çakırkeyiftim zaten her şeyi anlattım buna ağladım hatta sinirden baya sarıldı teselli falan etti
o an arkadaşımın sevgilisiymiş falan umrumda değildi kendi derdimdeydim kendimi düşünüyordum sadece
neyse ben baya içtiğim için zar zor yürüyorum tabi bir de kıyafetlerimde çok açık bu şekilde yollayamam seni gel ben evine bırakırım dedi.
apartmanda kapımın önüne kadar geldi ve ben tam kapıyı kapatacakken kendime çekip dudaklarına yapıştım o an aklımdan geçeni yaptım sadece içgüdüsel olarak hormonlarıma yenik düştüm
o ilk başta şaşırdı sanırım kalakaldı sonra o da karşılık vermeye başlayınca işler büyüdü
napıcam bilmiyorum
zaten arkadaş dediğime bakmayın tanıdığım desek daha doğru olur yakın değiliz ama sonuçta sevgililer
hem pişman hissediyorum hem de onu yeniden istiyorum
ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
hikayem için konu arıyordum da ksadmaskd
bir deneyeyim dedim
soru trol arkadaşlar dağılabilirsiniz
bir deneyeyim dedim
soru trol arkadaşlar dağılabilirsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Oğlan yapacağını yapmış. Sevgilisi düşünsün boşver. Çıkar tadını, zaten ailen hayatını zehir edecek. :D
Gelişmeleri aktarsana merak ettim. :D
bir şey olmadı kendi kendimi yiyorum
dedim ya zaten kız yakınım değildi sadece tanıdığımdı diye
sevgilisini de görmüyorum o yüzden
zaten telefonlarımız da yok birbirimizde
görüşmeyeceğiz gibi artık
İyi işte, zevkini tattın. Yeni zevklere yelken aç şimdi. Oğlanın yerinde olmak isterdim. :)
Allah akıl fikir ihsan eylesin. Azıcıkta edep ve haya duygusu da versin.
Güzel senaryo, neyse doğru yoldasın hayatını yaşa boş ver
Içkinin bir bedeli daha, içki içmeyi bırakacaksın. Haram la başladın daha büyük bir haramla bitirdin işte
Ben bu yazıyı yazdım ama yine yazmak istiyorum acaba ne yapmalıyım. 😜😜😜😜😜 Saçma sorulara gıcık oluyorum.
git bir daha yat onunla. emminim ki sana hayır falan demeyecektir.
madem bir pisliğe bulaştın iyice bat.
umarım trol soru diye de bir güncelleme paylaşırsın umarım.
o zaman sevineceğim çünkü.
İyi b*k yedin aferin sana.
Güzel trol nasıl bu kadar uzun yazabildin.
çok uzun değil ki
Değil mi?
evet bu giriş
:// ben 3 satır hikaye yazınca tıkanıyorum.
oy kıyamam sana ♥
bende 5-6 sayfa yazıp sonunu getiremiyorum
10-15 tane farklı konulu hikaye var hepsi yarım
hayal gücüm yetmiyor ya da ayrıntılara fazla takılıyorum bilmiyorum ama sinir bozucu
sen hangi konular hakkında yazıyorsun?
şey yapabilirsin yazmadan önce başrolü kendin olarak al ve gözlerini kapatıp hayal et
hayal dünyanı oluştur içinde gez
başrol nereye gidecek kimlerle tanışacak vb. bunları gözünde canladır ve sonra yaz
Ben aslında bazen konu düşünmeden başlıyorum büyük ihtimalle ondan dolayı çok kısa sürüyor. Çok güzel öneri kullanmayı deneyeceğim teşekkür ederim.
rica ederim ilk başta bende öyleydim
şimdi bu yöntemi kullanarak 5-6 sayfaya çıkardım ama hala gerisi gelmiyor...
Herhalde yavaş yavaş artar.
İlk ilişkin mi değil mi bilmiyorum ama mantık olarak çekim yaşamışsınız orada kalsın bence
ilk
Kızlığın ona gitmiş enerjinde onla birleşmiş ondan dolayı onu istiyorsun ilkin diye peki o ne düşünüyor?
Güzel kurgu film sahnelerini aratmıyor.
Bu yaptin afedersinde ayip yani neden yaptinkk yani git sevgilini cagir o yaninda dursun ona saril ona agla niye boyle. birsey yaptin
sevgilim yok
Pardom ben senin sevgilin arkadasiyla anladim bence yapm benden sana soylemesi bunu sana yapan bi omur baskasinada yapar
Guzel kurgu harikaa 👏👏👏
Hangi kitaptan alıntı bu?
güzel ama az daha erotikleşitirirsen tam olacak dasgsagahfs
Bos ver sorgulama fazla keyfini çıkar 😊
ecnebilere ozenir olduk artik. biz gectik onlari
ne kadar basşt insanlarısnız
hikaye bitti mi bu kadar mı
Hayırlı olsun kaşarlandın
😂😂😂
İyi uğraşmışsın kanka artını verdim.
İlk ve son olur mu peki
hangi filmden bu senaryo :)) asdfghjk
İyi yapmışsın miss
Sorun değil
hayal gücün baya iyiymiş
Aferin
Olur olur
karar senin
Afiyet olsun
Şimdi sen ne oluyorsun
Salla olmuş bitmiş.
Sadece sevişmek içinmi istiyosun?
Aman en iyisini yapmışsın boş ver ben de yatıyorum
İçinde buýuk bir istek ateş var senin
İyi olmamış bence
Yanlış yaptin
Hangi diziydi bu
Boşaldın mı
Kimbilir o zaman nasıl güzeldin. Offf inxe çoraplar, mini etek, kırmızı külot, traşlı vajinan
Yazsana bana bi
Troll musun