Arkadaşımın sevgilisiyle yattım?

durumlar karışık
ailemle telefonda baya tartıştık başka şehirden sürekli beni kumanda etmeye çalışıyorlardı sürekli öyle yapma böyle yapma diyorlardı
en son senin orada ne haltlar yiyeceğin belli olmaz bizde yanına taşınacağız deyince sinirlenip kapattım telefonu yüzlerine

delirmiş gibiydim inadına hiç yapmayacağım şekilde dekolteli giyinip ağır makyaj yaparak bara gittim sinirimden deliriyordum madem böyle olmamdan korkuyorlardı aynı öyle olacaktım

barda içkileri fondip yaparken arkadaşımın sevgilisi beni görmüş yanıma geldi
bu sen misin tanıyamadım ilk başta falan dedi

hafif çakırkeyiftim zaten her şeyi anlattım buna ağladım hatta sinirden baya sarıldı teselli falan etti
o an arkadaşımın sevgilisiymiş falan umrumda değildi kendi derdimdeydim kendimi düşünüyordum sadece

neyse ben baya içtiğim için zar zor yürüyorum tabi bir de kıyafetlerimde çok açık bu şekilde yollayamam seni gel ben evine bırakırım dedi.
apartmanda kapımın önüne kadar geldi ve ben tam kapıyı kapatacakken kendime çekip dudaklarına yapıştım o an aklımdan geçeni yaptım sadece içgüdüsel olarak hormonlarıma yenik düştüm

o ilk başta şaşırdı sanırım kalakaldı sonra o da karşılık vermeye başlayınca işler büyüdü
napıcam bilmiyorum

zaten arkadaş dediğime bakmayın tanıdığım desek daha doğru olur yakın değiliz ama sonuçta sevgililer
hem pişman hissediyorum hem de onu yeniden istiyorum
ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
hikayem için konu arıyordum da ksadmaskd
bir deneyeyim dedim
soru trol arkadaşlar dağılabilirsiniz
Arkadaşımın sevgilisiyle yattım?