Sevgilim doğum günümü kutlamayacak mi?

2 yıla yakın bir ilişkim var ciddi boyuttayız ikimizde öğrenci sayılırız erkek arkadaşım son zamanlarda paraya biraz sıkışıktı neyse işte temmuzda doğum günüydü onun için pasta aldım kafeye götürdüm çok istediği bişey vardı onu yaptırdım falan ben de sonuçta bir öğrenciyim ve paraya sıkışıktım ama yine de bir şekilde yaptım beğendi falan sonra temmuzun sonunda babasıyla İstanbula gittmek zorunda kaldı 1 ay dan fazla gelmedi ağustosta da benim doğum günüm vardı mesajla falan güzelce kutladı ama hediye hakkında alamadım gibi bir şey de söylemedi ben de söylemedim tekrar buraya gelince bir şey yapar diye düşündüm yarın geliyor ve bana şöyle söyledi ortak bir arkadaşımız olan bir ablanın doğum gününü birlikte pasta alıp kutlayalım dedi tamam dedim şu an çok üzgün gibiyim çok bişey beklemiyorum asla ama maneviyat açısından bile olsa küçük bir pasta beni mutlu ederdi maddi durumu yok diycem ama o ablaya doğum günü için pasta almak yapmak aklına geliyor da bana yapmak aklına gelmiyor mu yani sizce nasıl düşünmeliyim?
Sevgilim doğum günümü kutlamayacak mi?