Aşk İlişkileri Sizden giden sevdiğinize; "gitme, kal" der misiniz? Kendinemeftun Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Selamlar KScanlar!Umarım keyfiniz yerindedir, değilse çay için yerine gelir.🤩Sebepsiz yere sizden ayrılan, bir şey söylemeyen ama çok sevdiğiniz sevgilinize; "gitme, kal" der misiniz? Sizden giden sevdiğinize; "gitme, kal" der misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Inflaameess Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Gitme kal demedim pişman değilim benden gidecek olan bugun gitmesse yarın gider sonraki gün gider kısacası birgün gider kafaya koyulan birşeyi sadece erteleyebiliriz olacak olan oluyor 1 0 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim kabahatlerim varsa derim, durduk yere çekip gidiyorsa bahtı kapalı olsun. :D 2 1 Yorumla Kendinemeftun +1 yıl 😄 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Giden gider uğraşacak vaktim yok 1 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Haksız olduğum bir konu varsa kal demekten gocunmam ama haklıysam git derim.. Keyifli akşamlar.. 1 0 Yorumla
xxAryaxx Takip Et Master Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl "Gitme, kal" bu cümleyi diyebileceğim kadar buna layık biri girmedi hayatıma 1 0 Yorumla
yellowline Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hayır, demem. Kalmak istemeyeni yanımda zorla tutmam. 1 0 Yorumla
eşkışkınlıromeo Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl giden gitmişse bitmiştir artık, yapacak tek şey umutla geleceğe bakıp yürümek emin adımlarla 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tabii ki derim ama yine de giderse yalvararak değilim. 1 1 Yorumla eşkışkınlıromeo +1 yıl Allah üzmesin hiçbirimizi. Yorumla
Sanamıısorcam Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cıks demem giden gittiği yerde kalsın 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hayır, kararını almış. Gidebilir. 1 0 Yorumla
Yokolmakistiyorum Takip Et Xper 1 Yaş: 54 +1 yıl Demem, belki gitmek için haklı sebepleri vardır 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Demem 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar