21 yaşındayım 60 yaşındaki patronum bana saplatılı ne yapmalıyım?

Yaklaşık 1 senedir bir şirkette çalışıyorum. Ailemden ayrı gurbette yaşıyorum. Patronum yaşça benden çok büyük ilk başta bana baba gibi davranıyordu fakat sonrasında bana farklı davranmaya başladı. Diğer çalışanlarından beni hep ayrı tuttu bana özel hayatını anlatmaya başladı. Zamanla bacaklarıma falan dokunmaya başladı ben hep babam gibi baktığım için yanlış anlamıyordum ancak sonrasında beni sevdiğini, aşık olduğunu söylemeye başladı. Ben de reddettim böyle bir şeyin mümkün olamayacağını çocuklarından bile küçük olduğumu ve bunun pedofiliye girdiğini söyledim. İşi bırakmak istediğimi belirttim fakat bıraktırmadı. Tehdit etti benim tüm sırlarımı sen biliyorsun bırakamazsın dedi ben de anlaşma yaptım bana dokunmamasını ve iş dışında benimle konuşmamasını söyledim. Gün geçtikçe psikolojik baskısı artmaya başladı. Bana sürekli benim olacaksın benimle birlikte olacaksın demeye başladı başka çaremin olmadığını söyledi. Şikayette bulunacağımı söyledim ama o da ben de biliyoruz ki şikayette bulunsam ona bir zarar gelmez anlayacağınız hukuki süreçte hiçbir şey elde edemem aksine zararlı çıkarım. Patronumu bir şekilde kendimden uzaklaştırmam gerek ne yapmalıyım? İşi bırakamam çünkü bırakırsam peşimi bırakmaz asla rahat vermez biliyorum. Lütfen tavsiyr verin.
21 yaşındayım 60 yaşındaki patronum bana saplatılı ne yapmalıyım?