Mesajlarıma anında dönüyor. Oyundan çıkıp 1.5 saat benimle sohbet etmişti (oyun bağımlısı). Discort üzerinde kendisinin ayarladığı bir etkinliğe katılmam için defalarca teklifte bulunmuştu. Çekindiğimi bu yüzden gelmek istemediğimi söylediğimde konuşmasan da olur chat kısmından yazabilirsin hatta hiç konuşmasan, yazmasan sadece gelsen bile olur demişti. Bu kadar ısrarın sebebi ne olabilir. Arkadaşça mı teklif ediyor yoksa bana ilgisi mi var. Ayrıca bı sorunum olduğunda direkt müdahale edip yardımcı olmaya çalışıyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Babasının hayrına yapacak hali yok, tabii ki ilgisi var.
Umarım
İlgisi var kesinlikle...
Kesinlikle!
Eminsin yani
Adım gibi eminim. Seninde ilgin var ;)
Sadece düzgün biri olduğu için bana böyle şeyle gelirse değerlendirmek istiyorum.
Eğer sana iyi geliyorsa neden olmasın. Ağırdan al kendini zamanla gösterecektir.
Öyle yapıyorum zaten 6 aydır ama sanırım ben biraz sert ve açık sözlü biri olduğum için çekiniyor
O halde onu rahatlatacak tarzda yaklaş yani cesaret ver açılması için.
Erkekler kolay kolay yardım etmez. Vardır bence
Grup içinde ortak arkadaşlarımızda bı şey olduğunda yardımcı oluyorlar ama onlardan özellikle sorarsam ya da istersem yapıyorlar ama bu direkt kendi anlıyor neye ihtiyacım olduğunu
Ama şöyle de bı şey var genel olarak düşünceli bı insan zaten sadece bana mı böyle bilmiyorum belki de herkese karşı böyledir
Varrr
Emin misin
Evet
Biraz daha açık mı anlatsan acaba nerden anladın
İlgisi var bence.
Nerden anladın
Bunu ancak ilgisi olan biri yapar.
Ama sosyalleşmeyi insanlarla iletişim halinde olmayı seven biri belkide bana özel değildir
Oyun bağımlısı biri oyundan çıkıp seninle 1.5 saat konuşmaz ve seni ısrarla istemez.
Haklısın galiba başka bı günde yine oyun arasında 10 dk yanıma gelip (discortta tabiki) bı uygulama hakkında yardımcı olmuştu acelesi yok sonra yaparız sen git oyna diye ısrar etmiştim ama hayır sana sabahtan sözüm vardı demişti ve arkadaşlarını bekletmisti
Eeee daha ne olsun :)
Ama söz verdiği için yaptı ya belki normal arkadaş olarak görüp kendi sözünde durmak istediği için ayıp olmasın diye yapmıştır emin miyiz
Ne düşünerek böyle bı harekette bulundu emin olmak istiyorum
Yaa pardon gereksiz detaylara takılıp bunaltıyorum senide
İlgisi ve hoşlanıyor bariz belli 🙂
Hoşlanıyor mu😊
Bence evet
iyide sen discord nedir biliyon mu ki
Biliyorum
nasıl biliyon ya. Discord erkeklerin oldugu muhabbet ettiği oyun oynadığı bir yer. Kahvehane gibi yani. Bilmeyin böyle şeyleri
Konu bu değil şu an
Ayrıca kendi gösterdi zaten bilmiyodum normalde
şimdi sen ne istiyosun onu de bi konudan uzak kaldım
boşver gitme öyle yerlere ne işin var onca erkek ortamın içinde senin
İlgisi var mı yok mu onu anlamak istiyorum
sıkıntılı insan seninle sesli veya görüntülü konusmak istiyor ne çıkacağıda belli değil. İrtibatı kes
Kızlarda var sadece erkek değil
özel kanal diye bir şey var. Yani bir sürü oda açılabiliyor discordda. Niyetini belli etmiyordur. Bir insan birşeyi çok ısrar ediyorsa onda bir sıkıntı vardır bir şey vardır. Dediğimi dinle gitme discordda filan
Aga senin derdin ne
Rahatsız edici şekilde bı isrardan bahsetmiyorum
ısrar ediyormuş işte defalarca teklifle bulunmuş. Bu ısrar değil de nedir. Birşeyi bir sefer teklif edilir kabul olmazsa bir daha teklif etmezsin. Ama defalarca bir şey teklif ediliyosa bunda sıkıntı vardır bir ama çvardır amaca ulaşmak vardır. Ne demek istediğimi anlayabildin mi
Anladım ama sen direkt olumsuz bakıyorsun olaya
yaw yapma gözünü seviyim sen günümüzü bilmiyomusun. İnsanların yüzü melek karakteri şeytan olmuş. Ben sana desem ki hadi gel özele diye. Ve sende bana hayır desen. Bende sana desem ki öylesine konusucaz muhabbet edicez diye durmadan ısrarda bulunsam. Sen ne hissedersin? kötü şeyler hissedersin demi
Ozele değil 10 kişilik bı arkadaş ortamı
açar bir tane oda alır seni oraya çok mu zor. Değil 10 saniyelik bi işi var. O yüzden gitme. Bak bi elema nvardı bana bunları bunları demiştide dinlememiştim dersin kendine söyliyim sana. yinede son karar senin
Saçmalıyorsun bence şu an özel oda dediğin şeyde çok bı şey yok yani sadece ikiniz oluyosunuz telefonla konuşmak gibi bı şey
daha önce o ortamda bulunmamışsın hayatında görmediğin bilmediğin bir insan. Oturup karşılıklı kahve içip muhabbet ettiğin gündelik bir arkadaşın değil. Ne çıkacağı muamma. Ben senin gözünü açmaya çalısıyorum senin kötülüğünü istemiyorum. Ben 7/24 discorddayım ünlü yayıncının modretörlüğünü yapıyorum. Seni koruyorum ama farkında bile değilsin. Daha nediyim ki sana. Daha nasıl gözünü açayım
Ben seni gayet iyi anladım düşündüğün için teşekkür ederim ama göz açılıcak bı durum yok ahmak bı insan değilim sadece bana ilgisi mi var bunu anlamak istiyorum yoksa çocuğun karakterini az çok anladım zaten ama tabiki dediğin gibi yüz yüze gelmeden acele etmemek lazım ne kadar ilgisi olursa olsun ne kadar güvenilir olursa olsun yüz yüzede bı sure vakit geçirmek lazım böyle bı karar almak için bunların farkındayım ve bir ay sonra okulumuz açılıyor zaten bölümden arkadaşım haklı olup olmadığını önümüzdeki aylarda gorucez
O zaman şimdilik beklemede kal derim ben. Acele etmeye gerek yok. bir şey olacağı varsa zaten ondan kaçamazsın. İyi ya da kötü farketmez. Bak ne güzel efendi iyi bir kızsın. Güzel iyi bir ailede yetişmişsin insanlık namına üzülürsen üzülürüm. O yüzden üzülmeni istemem senin
İyi niyetin için teşekkür ederim öyle yapıyorum zaten acele etmiyorum
helal olsun sana akıllı kız. Gurur duydum bu tavrınla. Rica ederim ne demek. Her ne olursa olsun önlem almak istedim sadece. Sen gerçi akıllı bir kızsın ne yapacağını bilirsin ama olsun yinede demiş oldum en azından içimde kalmadı
Şunu merak ettim beni de tanımıyorsun sonuçta niye bu kadar korumacı davrandın ki
Senin iyi bir kız olduğunu anladığım için. Seni kurda kuşa yem etmem. Öbür türlüsü delikanlılığa sığmaz. Senin gibi bir kız başımın tacıdır. El üstünde tutulur. Zaten kötü bir insan oldugunu anlasaydım görüş bile yapmazdım
Aga tamam da bu kadar abartmaya gerek var mıydı sadece bı soru sormuştum çok ciddiye almışsın her gördüğün iyi kızı bu kadar sahipleniyorsan işin zor ayrıca buna ihtiyacım yok
ben öyle troll soru sorup cevap verenlerden değilim. Karşımdakini insan olarak gördüğüm için doğal olarak ciddiye alırım. Kızı erkeği yok bunun. Erkekde olsaydın yine tavsiyeler verirdim cinsiyet ayırımı yapmam ben.