Dikkat evli çıkabilir ‼️

her şey denge gereği olur.
Mistik bir ruhani lider olan hermez şifreli bir miras bırakmıştır insanlığa
Yukarıda ne varsa aşağıda o vardır
içeride ne varsa dışarıda o vardır
evren nasılsa ruh öyledir
Bu bilgler sır aslında ama diline hakim olamayan bazı üstadlar sağolsun onlar sayesinde sırra biraz vakıf olduk :)
Evren ve insan bir bütündür. Evreni düzenleyen yasalar insan hayatını düzenlemek içinde farklı şekilde tezahür eder. Bu konu çok geniş bir alanı kapsar ama ben konumuz ile ilgili olan kısmını açıklayacam. İki cins birbirini dengelemesi için vardır burada bir hireyarşi söz konusudur. Bir cinsin asırlarca belki binlerce yıl yaptığı şey dengeyi bozabilir ve evrensel yasalar dengeyi tekrar sağlamak için düzen oluşturur. Mistisizme göre bu düzen olarak açıklanır ancak insan gözüyle bakıldığında kaos olarak adlandırılır. Ataerkil yapıyı dengeyi bozmak için kullanılması ve bunun asırlar sürüp hala günümüzde de devam etmesi bedel ödemeyi gerektirir ve bu bedel de pek masum bir şekilde olmayacaktır. Düzen bozulucak insanlar bozulan düzenden yeni bir tekamül aşamasına geçicekler ve ozaman huzur tesis edilicek.
Erkeklerin asırlarca kadınları mal konumunda görmesi eşyadan farkı yokmuş gibi muamele yapması, nasıl olsa benden başkası yok bana katlanmak zorunda diyerek her zulmü reva görmeleri karısını köyde bırakıp kendisi almanyaya çalışmaya gidip orada da bir alman kadın ayarlayıp 5-10 yılda bir belki köyüne dönen gibi aklımıza gelen ilk örnekler bunlar tabi ki daha bir çok şey var bu derece nizamı bozucu şeylerin bir yansıması olucakki denge yerine gelsin. Tekrar etmekte fayda var bu dengenin yerine gelmesi biraz can sıkıcı olucak. Asırlardır süregelen hatalara bakıp toplumsal bir aydınlanma yoluna gidersek en az hasar ile atlatılır bu dönem ama buda pek mümkün görünmüyor.
Ayrıca bazı erkeklerin kadınlara kızmasına da anlam veremiyorum. Erkeklerin yüzyıllarca yaptığı şeyi kadınlar sadece 50-60 senedir yapıyor ve kadını hemen günah keçisi ilan ettiler.
Onca kadınla zina edip iş evlenmeye gelince temiz kız aramanın evrensel düzeyde bir bedeli olucaktır elbette. Hermesin sözlerinden ilham alıp bilgelik yolunu seçin bakın ozaman her şey nasıl düzeliyor
Şımarık bir çocuğun önüne bir çok oyuncak bırakmak gibidir... Doyumsuzluk ve tüm kadınlara sahip olmak gibi bir iç güdüye sahiptir.. Bir de bunu din yolu ile meşrulaştırmışlardır... Bir erkek dört kadın ile çocukların babası bellidir bir kadın dört erkek olunca çocuğun babası kimdir meselesi en çok tartışma konusudur.
Çünkü dinlerinin bile ne demek istediğini anlamiyorlar albayım. 4 kadın ile evlenmek sadece savaş gibi durumlarda ortada kalan kadınlara sahip çıkmak için verilmiş bir ruhsattır. Malum savaşlarda azalan erkek nüfusu yüzünden ve düşmanın bekar kalan kadınlara yapacağı hainliklere engel olmak adına verilmiştir bu izin.
Ki bir ayatte "Gönlünü sadece birine verebilirsin" diye de özellikle vurgu yapılmıştır tek eşliliğin önemine
Rica ederim
Çiçekim erkek bunlar bak sana örnek vermem gerekirse en yakından örnek verebilirim.
Biriyle görüşüyordum yani normal arkadaştık ama arkadaşlıktan bir tık öte gibi.
sevgilisi vardı ama yani ilişkileri çıtırdamadaydı ben bunu biliyorum.
henüz onunla ilişkisini bitirmeden beni gözüne kestirmiş sonra işte onunla ilişkisini bitirdi dedi ben onla ilişkimi bitirdim neyse yazışmaya başladık işte havadan sudan öyle ilerledi yaklaşık iki ya da üç hafta sonra artık niyetini belli etti ama güvenemedim değer veriyordu belliydi ama sevdiğinden emin değildim.
düşündüğün gibi de çıktı yani beni yanıltmadı benimle konuşurken evinin yakınında bir sevgilisi varmış eskiden gitti onunla tekrar barıştı sonra bana dediki ben seni unutmak için onunla konuştum ama bir hafta sürdü ben onu daha fazla taşıyamadım gel deneyelimHayır dedim tabii ki çünkü o kadar her dalda oynuyordu ki yine sonra işte biz konuşuyorduk aynı düzen devam ediyordu ama belli değil yani hiçbir şeyin adını koymuyorduk hiçbir zaman ben koymuyorum daha doğrusu yine bir sevgili yaptı hem onunla yazıştı hem benimle kızla sevgili iken kızı benimle aldattı kızı ama ben dedim sevgilin varsa söyle diye arada vicdan yapıyordu işte konuşmayalım diye çünkü farkında o kızında hakkına giriyordu.
neyse sonra onunlada çok yürütemedi oda bitti sonra artık ciddi bir şekilde dedi yani artık deneyelim diye Ama emin olamıyordum oturmayan bir şeyler vardı.
zaten çok sürmedi galiba benle yazışırken yine aynı şekilde başka biriyle daha yazışmış şu an onunla sevgili mutlular.
Ben de mutluyum şu an hala onunla arkadaşım ama normal arkadaş herhangi bir şey yok.
Buna benzer şeyler yapan kadınlarda var bunun cinsiyeti yok karakter zayıflığı ve olgunlaşmamışlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Akılları ile zikirleri bir olmuyor işte...
Hem ayarsız hem doyumsuzlar!
Aslında söylenecek çok şey var da neyse...
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌺
Cevap
104Cevap
Meyve alırken aslında her meyvenin görünümü aynıdır gadası. Ama biz tek tek seçeriz. Görünüm ne kadar iyi olursa olsun. Önemli olan içinin iyi olmasıdır.
Niye sadece biz erkekler sadece yürüyormuşuz gibi bakılıyor anlamış değilim.
Evet bir çok erkek sevgilisi olduğu halde başka ilişki peşinde koşuyorlar. Ama bu sadece erkekler yapıyor ya da erkeğe has bir şey değil ki.
Kadınlar da sevgilisi var iken her daim başka erkeklerle sohbet edip yedekte bırakıyorlar. Arkadaş, kanka ayağına giden muhabbetler sonradan başka boyuta geçiyor.
Söylediğin şey de hak veriyorum lakin bu sadece erkeğe özgü bir şey miş gibi lanse etmek ne bileyim doğru gelmedi.
Erkekler sadece yazıyor ulaşmaya çalışıyor öyle kuru bi gürültü. Ama kadınlar da icraat var.
Hıhı evet Mehmet🤦♀️
😐😐
'O erkek milleti değil mi hepsi aynı' sözü değil miydi ya? 😂 Eğer bunu diyen erkek varsa sizin sözünüzü çalmışlar valla. Normalde her kadın aynı değil. Sarışını vaaar, esmeri vaaar, kumralı vaaar. Minyonu var, uzunu var. Baya var yani :D Sevgilisi olanın yürümesi kötü ama olmayanın yürümesine bir şey diyemeyeceğim. Neyse ki böyle cümlelerim ve sorunlarım yoktur. O yüzden herkes savaşsın bena ne :D
Çeşit seviyor erkekler 🤧
Lanet olsun bu erkeklerin hepsi aynı adamım 😑
Erkeklere göre tüm kadınlar aynıdır ama mental olarak yani fiziksel olarak her birinin ayrı ayrı özellikleri vardır ve erkekler de gördüklerinin etkisinde kalarak yönelirler daha çok.. Her çiçekten bal alma güdüsü diyoruz hani 😃 Doyumsuzlukla alakalı bir durumdur bu aslına bakarsak. Bazı insanlar tek bir insanla ömür geçirebilecek sadakate sahipken bazıları daldan dala konmayı sever.. Bu bence tüm kadınların aynı olmasından ziyade, erkeklerin beklenti ve kişilik özelliklerinin birbirinden farklı olmasıyla alakalıdır.. Keyifli geceler..
Tüm kadınlar diyen insanların bu düşüncelerinin tamamen tanıdığı ya da yanılgıları yüzünden olduğunu düşünüyorum. Her kadın şöyledir, her erkek böyledir gibi başlayan her cümleyi fazla ön yargılı ve bilinçsizlik addediyorum. Çünkü her insan farklı. 10 parmağının 10'uda bir birinden farklıdır.
Ayrıca her önüne gelene yürüyen yazılan erkeğin niyetini de hiç masum görmüyorum. Onların yapısı bu. Onlar hep bir arayış içinde. Öylelerine dünyaları verseler yine gözü dışarda olur yine arayış içinde olur🤮
Kadınların aynı olup olmaması değil mesele. Erkek, yaratılış olarak holigamiktir, çok eşlidir. Tüm canlı türlerinin fizik olarak güçlü olan cinsleri çok eşlidir ve bu genelde erkek cinsidir. Örneğin; bir horozun aynı anda 10 tare tavuğu vardır ama bir tavuğun aynı anda 2 tane horozu olamaz.
Kaldı ki kadınlakad mizacı birbirine yakın olabilir ama fiziği, yüz hatları ve ten renkleri birbirinden farklıdır. Bu farklılık erkekler arasında da var. Tüm kadınlar, güzel değildir ama tüm erkekler abazadır. Lakin şu da var ki şekil ve içerik her erkek, kadınların gözünde aynı değildir. Senin gözünde Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak bir mi?
@pilly_bhebek Lakin şu da var ki şekil ve içerik her erkek, kadınların gözünde aynı değildir. Senin gözünde Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak bir mi?
@pilly_bhebek Eksik yazı vardı düzeltemedim o yüzden art arda yazdım.
Dislike atmışsın. Sen, tavuk/horoz banzetmesine kızmışsın. Mesajı aldım ama kızacak bir şey yok. Bu bir yaratılış gerçeği ama insan türü içinde böyle bir çok eşlilik, sadece evlilik çerçevesinde olursa meşrudur. Bizdeki Medeni Hukuk bunu suç sayıyor ama bekar erkeklerin ve bekar kızların çok eşli olmasını da gönül ilişkisi sayarak normal karşılıyor.
Dislike atanları görebiliyor musun?😊
@pilly_bhebek Göremiyorum ama tahmin yürüttüm. Sen hafiften feminiksin ama tahminim yanlış çıktı. O feminik sen değil misin?
Değil mişsin?
Ya annesi çok sevip şımartmıştır ya da hiç sevmeyip şımartmamıştır. Annesinden çok sevgi, ilgi alaka almaya alışkın olan erkeğe bir kadın yetmez. Annesinden hiç sevgi, ilgi alaka alamayan erkekte birden fazla kadını bir arada idare eder ama yinede yetmez. Ben genellemeleri pek sevmem. Eğer genellemede adı geçen gruptan bir kişi bile genellemedeki tanıma uymuyorsa, o genellemeyi kullanmak yanlıştır. Kalbi bir kişiye ait olan, gözünün ucuyla bile başka kadınlara/erkeklere bakmayan en azından bir erkek/kadın vardır.
Aslında eşit şartlarda biraz daha az olsa da kadınlar da aynı durumda.
İnsanlar aradıkları özellikte partner, sevgili, eş ne denirse bulamıyorlar.
Bulamayınca da farklı yerlerden kendilerini bütünlemeye çalışıyorlar.
Bütün kadınlar aynı diyen erkek de aynı kadın dırdırına, kıskançlığına vs. denk gelmiş erkek.
Bütün erkekler aynı diyen kadın da aynı erkek çapkınlığına, ilgisizliğine vs. denk gelmiş kadın.
Bir fark yok aslında.
Fakat erkek egemen toplum olduğu için işte o dediğim erkeğin biraz daha fazla görünme durumu oluyor.
İnsan eşlenmek, tamamlanmak ister.
Bunu yapamamışsa ya kabullenir, ya mutsuz şekilde devam eder ya da yapabiliyorsa eksik parçaları başka yerlerden tamamlama çalışır.
Sitenin belki de yarısı evli ama mutsuz kadınlarla dolu...
Dediğin sözden ilerilersek erkek kişimiz tohumlarını eker meyvelerini 1 ay belki de 5 sene sonra alır her aldığı meyveyi de tatmak isteyen erkek kişimiz olabilir onlar işte serefsizdir her ağaca özel ilgi gösterip tanıdıktan sonra sulamaya ilgiye devam eden ya da o ağacı kesen kişilerse geçmişi temiz iyi insanlardır diyebilir miyiz?
Bilmem seni anlamaya çalişiyorum hâlâ yani bahsettigin şeyleri🤧 ağacı sulayan kötü , kesen iyi oluyor sanırım 🥺
Çok yanlış anlamışsın ama düşüncelerimi anlaşılır şekilde ifade edemedim diye üzüldüm şimdi
Her insan farklıdır. Bu sorunun cevabı fıtrat yani yaratılıştır. Erkek yaratilis ve görevi gereği güçlü, mantıksal, hoyrat vs. yaratılmıştır. Kadın ise narin, görece daha zayıf, duygusal vs. yaratılmıştır. Erkek sahiplenmek, kadin sahiplenmek ister. Asıl can alıcı nokta kadinlar, erkeklerin gözünde süslü yaratılmıştır. Daima kadınların çekim alanindadir. Kadının en ufak bir mimik ve jesti dahi çekici gelebilir. Bu açıdan Erkek aslında özgür değildir. Özgür olan kadınlardır. Cinsellik düşünmeden çoğu konuda sağlıklı ve istediği gibi karar verebilir. Erkek ise kadın varsa konuda sağlıklı ve özgür karar veremez. Bu ciddi bir tehlikedir. Hem kadın hem de erkek için. Cunku elimizde neredeyse azgın bir teke var. Nasil zaptederiz Bu canlıyı? İki yol var. Birincisi erkek inançlı olmali ve zinadan uzak durmalı. İkincisi ise kadinlar bu duyguyu koruklemeli. Peki günümüzde durum nedir? Yapılması gereken şeyin ikisi de yapılmadığı için herkes tren olmuş...
Hiç bir zaman aynı anda birden fazla kişiyle birlikte olmadım ikincisi ise işin komik tarafı erkekler olarak her insan ayrı bir dünya deriz. Kadınlar bütün erkekler aynı ve bütün erkekler öküz der. Bütün kadınlar aynı diyecek kadar tek hücreli değiliz bence :) diyen varsada büyük ihtimalle o terliksi hayvandır ;) ya da erkeksi canlı olabilir.
Kim demiş her kadın aynı diye diyen aklımı yemiş bilemedim her insanın kadın ya da erkek hissettirdikleri verdikleri yaşattıkları farklıdır.. güzel demişsin evlilik bile durduramıyor diye karakter yoksunluğu bu cinsiyet farketmiyor bunun için dikkat karakter yoksunu çıkabilir 😂😂
Özellikle dikkatimi çeken eşinden ve sevgilisinden çirkin olanlara yürüyenler bu bir nevi içinde kalmış eziklik yetersizliği bastırmadan dışarı çıkararak kendini değerli hissetme isteği bir de müthiş para harcarlar bu kadınlara bir kaç saat içinde bu da adamlık dersi gibi.. Çok da şey yapmamak lazım bilemezsiniz adam mutsuzdur, mutluluk arıyordur veya belasını işte..
Yani bütün kadınlar aynı değil bütün erkeklerde aynı değil. Zaten bu sözlerin temeli kalabalık bir yerde çinli bir kadının kocasını kaybetmesiyle çıktı. Erkeklerin bütün kadınlar aynı demelerinin sebebi. Artık çoğu kadının birbirinin aynısı davranışları göstermesi. Mesele bu yani. Birden fazla kadına yürüme o karaktersizlik.
Hayatımda bir kızla bile doğru düzgün konuşmamış biriyim yani yalakalık ya da yürümek cinsel obje olarak kullanma olsun asla! yani biraz insanin kişiliğiyle alakalı bir durum. Şimdikiler kullanıp atıyor köşeye ömürlük sevgi kalmadı hep paraya tapıyor şimdiki nesiller.
Birden fazla kadına yürüyen erkekler olduğu gibi, birden fazla erkeği yedekte tutan, ayrılır ayrılmaz başkasına yanlayan kadınlar da mevcut. Birden fazla kadına yürümek elbette tuhaf ama adı konmamış bir durum mevcutsa erkek ne yapsın? Hangisi karşılık verirse onunla ilerletecek ilişkisini. Yani siz istiyorsunuz ki bir olayım tek olayım. Olmak için ne yaptın diye sorarım ben de. :D
Erkek milleti işte. Hemcinsim değil mi birle ne yetinecek. 😃 Tabi şimdi arada iyi olanlarda var onları harcamak iyi olmaz. Bazen öyle dönemler gelir ki karşıt cins için de hemcinsim içinde böyle düşünceler oluşur. Belki de yaşadığı durumdan dolayı diye düşünürüm. Direk yargılamam.
Lafta öyle derler işte, ama genelde kadınlardan tekme yediklerinde böyle söylerler sonra yine koşmaya dewamke. Birtakım tutarsızlıklar belki de arsızlıklarr...
👌✨
Onlardaki testosteron hormonundan dolayı sanırım erkekler böyle. Her çiçekten bal almak isterler. Geneli öyle..
Hem kadınları şikayet ediyorlar hemde kadınsız yapamıyorlar, hatta bazıları kadınLAR olmadan yapamıyor, birde bize anlaşılmaz derler :D
Kadınların sireti aynı, sureti farklı, o yüzden🙂
Şaka bir tarafa her iki cinsi de kalıplaştırmaya karşıyım, öyle olsa bunca parmak izi, göz ve damar şifreleri niye tek olsun. Her insan kendisine hastır, bazıları acık benzer sadece🙂
Bu durum kadınlarda da var aslında. Bir kişiden kaba tabirle “kazık yediği” için veya beklemediği bir şey yaşadığı için her erkeği aynı kılıfa uydurabiliyor. Elbette her iki taraf için de yanlış bir davranış.
Fakat erkeklerin bu durumda kadınlardan farklı olarak yaptıkları bir şey de var; kaşı gözü aynı olmayanı bulunca kendilerini kaptırabiliyorlar. 😄
Her kadın mesafeli olsa bence böyle şeyler olmaz kural koymalı her kadin
Katılıyorum. Sevgilisi olan ya da evli olan erkeklere haddini bildirmek lazım.
Bir çok insan tek eşliliği över ama erkeklerin atalarından gelme olan ikinci eş olayı vardır her ne kadar böyle bir şey gerçekleşmeyecek olsa bile bu ihtimal erkekleri rahatlatır ve kendinde hala iş olduğunu tekrardan hatırlatır
Bu, karşısına çıkan her kadına aynı açıdan bakan erkeklerin kendini teselli etme cümlesidir. Her kadın aynı sevmez, aynı şeylere gülmez, güvenmez, aynı şeylerle mutlu olmaz. Bunu anlamayan erkekler, ne hikmetse suçu kendinde de bulmaz
Aslında adem ve Havva mutasyonu sadece. Adem ve Havva nın canı sıkılmasın, aşk tazelensin diye😂
Güzel bir cümleydi bu
Teşekkürler 🙂
Kadınların olumsuz yanları belirtilirken “her kadın aynı” derler, diğer tatlılıklarda değil 😉😊
İroniden anlayan tatlı adam😉
1. si her insan ayrı bir dünya herkes çook farklı aynı gibi gözükse bile😉
2. si ciddi ilişkisi olupta başkalarına yürüyen karaktersizdir cinsiyetle bağdaştırılamaz😉
Sürekli heyecan ve yeni karakter tanıma isteği ya da erkektedi doyumsuzluk
Bence kadınlar birbirlerinden farklı
Sadece türk kadınının birbiriyle
ortak özellikleri var
Trip atma, aşırı kıskançlık ,
yersiz suçlama aşırı alınganlık gibi
Yabancılarla bizimkiler kıyaslanmaz
Hiç bir kadın aynı değildir, kadını diğerlerinden farklı yapan şey dişiliğidir, işte bunu yaşayan ve tam anlamıyla yaşatan kadın diğerlerinden farklıdır en azından benim için
Kimi erkek birden fazla kadını idare edebildiği için.
Kimi erkeğe de bir kadın yetmediği için.
Kimi kadın da erkeğini tatmin etmediği için çareyi başka kadında bulur.
"Erkek milleti aynı" diyen kadınlar neden erkekleri aynı kanepe takımı seçer gibi seçiyorlar? Sorum bu benim.
Senin soruna gelince her erkek aynı değil.
Benim soruma gelince de her kadın aynı değil. Ama böyle bir soru sormak istedim bende. 🙃
Tek eşli olmak erkek için zor ama iradesine sahip çıkmalı zor ama imkansız değil yani duygularına bırakmamalı kendini doyumsuz olmamalı
İlkel güdülerini eğitmeli
Zihin olarak aynı olabilir ama fiziksel olarak değil. Bu yüzden bir tanesi tensel olarak sıkabiliyor bir süre sonra.
Kendilerini arı sanıyorlar :/
😄😄
Bu acidan bakarsak tum. erkekelrin ayni oldugunu söylüyorsunuz ama birden fazla erkekle flort edip. aldatiyirsunuz neden
Çünkü birine değer verince o seni aldatıyor bildiğimiz için şero sevdiklerini böyle strateji uyguluyoruz
İşte hiçbir yürüdüğü dönmeyince iş kuyruk acısına bağlanıyo kjsfjksd bi ara ben de yürüdüğüm bi kız yüz vermeyince öyle yaptımdı
guzel soru erkek yurudugunu sanar.. )
asıl yuruten kadındır.. tum kadınlar aynı deıldır. kım demıs.
Peki etkenlerin hepsi aynıysa kızlar neden kucaktan kucağa gezip sonunda kullanılıp atılınca agliyorlar.🤦🏾♂️🙄
Erkeklerin hepsi*
Kötü özellikleri aynı iyi özellikleri farklı o yüzden 🙄😂
Şu an soruma gelen hiç bir erkeğin görüşünü anlamıyorum , cümleten saçmaliyorsunuz kem küm meseleleri dönüyor 🤣
Çok masum bir sebep, bundan sonra hayatıma giren erkeğe bende yardımcı olacam bu konuda , o derece etkilendim😂
Tüm erkekler den nefret ederim diyen tüm kadınlar ın hergün 20 erkekle olması gbi bişey bu galiba
Evrim teorisine asla inanmam ama bu konudaki tek görüşüm maymun iştahlı oldukları için.🐒
Hepsinin günahını almiyalim ama çoğu öyle dengesiz yaratıklar
Hepsinin aynı olduğunu düşünüyorlarsa hepsini denemeselermiş
Emin ol erkekleri kadar kadınları da bir o kadardır.
Çünkü neslin devamı adına erkek bireyler biyolojik olarak olabildiğince fazla yumurta döllenmesini sağlama amacıyla kodlanmıştır. Bunun içgüdünün yansıması her erkekte aynı değildir tabi ki fakat var olduğu yadsınamaz.
Çünkü hala tüm kadınların aynı olduğunu anlayacak kadar düşünmüyorlar.
Erkek değil mi hepsi aynı diyen kadınlar, erkeklerin uçkur düşkünü ve kaba olduğunu düşünürler fakat sevgili ve koca yapmak için aşırı çaba gosterirler.
Aynı durum.
abazalık abye girse bu ülke türk kızları abazalığın allahını yaşar kimse dönüp bakmaz
Hiç bir kadın aynı değildir onu diyende kadından anlamıyordur
butun kadinlar ayniysa , butun erkeklerdde aynidir ve butun insanlar aynidir. boyle birsey mumkun mu :)
O lafı kim söylüyorsa boş konuşuyor. Ne her kadın aynı ne de her erkek
Bir müzikle patlak veren "her çiçehteeen bal..." alma sevdası yüzünden.
İçleri aynıdır dışı değil mantığıyls yaklaşan böyle yürür
Görsel olarak aynı
Huy işlev karakter olarak aynı değil
Vallahi ben bir tanesine doğru koşuyorum başkasını istemem o da hep yokuş yapıyor
Tum kadinlar ayni degil, Tüm erkekler de ayni değil 😂😂
Valla erkekleri bilmem artık kadınlar da tek eşli değil. Öyle olmasaydı bugün birçok erkek başkasının çocuğuna babalık etmezdi. Kendi çok eşliliğiyle övünen erkekler, giderken karıları dönüyor haberleri yok.
Milli duyguları hassasiyetleri aynı ama tipleri farklı gibi düşün.
Kadınların hepsi fizik olarak aynı değildirler huy olarak aynılar ee biz erkekleride huy değilde dış görüşünüz etkilediği için hep farklı kişilere yürüyoruz senle konusunca aklımız Ayşede , Merve de kalabiyor :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?