Sizce amacı nedir? İnandırıcı geldi mi?

Merhaba arkadaslar. 10 aylık bir uzak mesafe ilişkim var. sevgilim fransada ben türkiyede yaşıyorum. Türkiyeye 2 haftalığına tatile geldi ve ilk kez görüştük. Kendisiyle telefonda konuşurkende benimle hiç belden aşağı muhabbetlere girmeyen bi çizgisi olan beyfendiydi bana aşırı değer veriyordu. Ki yanıma geldiğindede aynı değişen hiçbir şey olmadı. Yanlız sürekli telefonunu saklıyordu birinin telefonumu almasından huylanıyorım diyordu. Dün akşam kavga dövüş aldım telefonunu baya bir kız numarası vardı yabancı uyruklu sildim. Daha sonra işlettiği dükkana gelen müşterilerin resimleri vardı onlar eğilirken felan çekilmişti sildim. Ve kendisinin organının fotoları vardı sildim. Senin telefonunda neden organının fotoları var diye sorduğumdada senden önce bi iki kez randevu evine gittim pandemi ortamı olduğu için rastgele almıyorlar telefon numaranı istiyorlar ki daha sonra hastalık gibi bir sıkıntı olduğunda ulaşabilsinler diye, bende numaramı verdim oradaki kadına daha sonra o bana organının resmini attı bende pislik olsun diye ona attım dedi. Ona çok güveniyordum, öyleki bi ordu kadının içine girse aklıma ufacık bisey gelmezdi ama dünkü meselelerden sonra biraz güvenim kırıldı gibi. Siz olsanız ne yapardınız?( Daha öncede hayatında ben varken eski kız arkadaşları ile konuşmuştu bunu da tolerans etmiştim.)
Sizce amacı nedir? İnandırıcı geldi mi?