Karşılıksız sevgi hiç yaşandın mı? Sanırım sevginin en ızdırap veren biçimi olsa gerek. Bazen hayat istediğimiz gibi ilerlemiyor. Ama yinede hayata bir şekilde uyum sağlıyoruz mecbur)) Olmazları yaşamak da var tabiki ve kaç kişi karşılıksız bir sevginin peşinden sürüklendi?
Yani bunu bir süre de olsa yaşamayan yoktur diye tahmin ediyorum. Garip bir his öncelikle, birbirine girmiş onlarca saçma duygu ve beyninin içinde düşüncelerinin her biri bir yana dağılmış ve tam merkezde duran acı yumağı. Bir taraftan sevdiğin kişinin mutluluğuyla tatmin olmaya çalışırken diğer yandan senin çektiğin acı... Ne denebilir ki
Karşılıksız Sevgi yaşadım evet sanırım hala da yaşıyorum Çünkü çok uzun süre oldu ve ondan başkasını hala sevemedim hayır bırak veya ne bileyim acı çektirmek falan değil bu aksine beni mutlu bile ediyor neden mi Ben onu karşılıksız seviyorum ama onun mutluluğu onun yaşayışı onun sevdiği onun düşündüğü onun olmak istediği kısacası onu mutlu edebildiğim sürece mutluluğuna destek vere bildiğim sürece zaten ben de mutluyum sevmek budur sevmek ele geçirmek işgal etmek hapsetmek bağımlı yapmak değildir sevmek şekillendirmek bir kalıba sokmak istediği gibi yapmak değildir sevmek olduğu gibi görmektir olanı daha da güzelleştirmek daha çok sevmektir o yüzden hiç ızdırabım ve acım yok eğer ki bir gün o da beni severse �şte o zaman çok daha güzel olur kim bilir belki o da beni seviyordur aynı şekilde karşılıksız baksana onun mutlu olduğu her şeyi benim yapma fırsatım doğuyor belki o da beni çok seviyordur Ama karşılıksız olduğunu düşünüyordur Bu durumda karşılıksız sevmek Kötü mü iyi mi kararı siz verin
tabi ki karşılıklı sevmek sevilmek başka bir duygu ama karışılıksız sevmek daha bi anlamı oluyor daha bi kıymetli gibi menfaatsiz habersiz çıkarsız olduğu gibi...