Bir çocuk var mesajlaşıyoruz online olduğu halde 2-3 günden bir cevap veriyor. Narsistlik gibi olmasın fakat ilk defa bir erkek bana yüz vermedi. Hayır beğenmiyor olabilir ama cevap da vermez o zaman 3 gün sonra yazmak felan aklım almıyor. Ne düşünüyorsunüz bu konuda?
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım cevap vermediğim erkeklerin ahı tuttu :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada çocuk baya ünlü onun etkisi olduğunu düşünüyorum sizce?
iyi dileklerim seninle , eminim seni senden fazla sevecek dünyada tek kadınmış gibi hissedecek birini bulursun , bu arada sarılalımda yere eğilmek zorunda kalacam tahminen 😅
Güzel soru aslında hayır tabiki de sınırını koruması benim açımdan hoş bir şey fakat 3 gün cevap vermek için çok uzun bir süre olduğu için beni merak etmediğini düşünüyorum bu da ilgimi çekmiyor.
demek istediğim yüz vermeyen reddeden kişi genelde çekiyor herkesi elde edebildiğin için onu edemeyince bir farklı hissediyorsun özellikle kadınlarda çok daha fazla oluyor bu durum ama sizin durum böyle değil sanırsam çünkü 3 gün diyorsun bu hangi yüz vermemek değil direk umrumda değilsin yoksun gibi bir durum :))
Orasını yazmayı unutmuşum aşıro hoşuma gidiyor ve ben kimseye bırak ilk adımı atmak muhabbetim olduğu insana bile yazmam o yazacak ama bunda böyle olmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Seveni sikerler kanka aynısını yap 3 gün sonra yazdigi mesaja 10 dakkada cevap veren mal olma ya da hadi ordan et böylelerle ugrasilmaz
Aşkım bir gün sonra yazıyorum ben de :(
Bebeğim mesela gün değil istesen 5 ay sonra yaz cocuk seni takmiyor bile güzel olablrsn eyvallah güzellik göreceli unutma takma ya erkekmi yk dünyada
yillardir taktim cocugu ya aslinda cok gurur yaparim bu mevzularda fakat son gunlerde ruyama giriyor yazmis mi diye uyanip bakiyorum )):
Allah belani vermesin gecmis olsun kanka ama sen yinede cok fazla kaptirma kendini
tamam askim tesekkur ederim
Pek ilgisini çekmemesindir ama komple boşalmakta istemiyordur arada kendini hatırlatıyordur sadece
nasil ilgisini cekebilirim sence
İlgisini çekemezsin senin zaten farkında etkilemek için diğerlerinin yaptığından farklı birsey yapman gerekir bunuda senin bulman gerek
tamamdir op kedini benim yerime
Olur kendimden bir tane daha bulursam öperim 😂
Kedini öp dedim yavrum
Uykusuzluk kötü birsey o kolay uyanınca yaparım şimdi uyandırırsam uyuzluk çıkarır kadın neslinin genel huylarını taşıyor da 😂
Tamam o zamann :d
cidden bahtın kötü , güzel olup birde cevap alamıyorsan işin zor
Gel sarılalım :(
iyi dileklerim seninle , eminim seni senden fazla sevecek dünyada tek kadınmış gibi hissedecek birini bulursun , bu arada sarılalımda yere eğilmek zorunda kalacam tahminen 😅
eyvah çocuk ünlüymüs topuk topuk
tesekkur ederim sen de oyle biraz once gordum uzgunmussun o nedenle sarilalim dedim ama cok mu uzunsun benn uzanirdim :dd
turkiyede unluu degil zaten bos ver :d
şey 👉👈 1.94 boyum
turkiyede unlu degilse sorun degil yabacı erkeklere bazen ben bile dusuyorum sizin dusmenizde normal yani 😆
uzan bakayim 😄
hahaha masaAllah bu aradaa
uzandim :dd
ohh içim rahatladı çok sağ ol cidden iyi geldi 💙
sen dee kuzum <3
İşte yakışıklı olanlar yüz vermez olmayanlarda göt, mzden ayrılmaz
vallaha tam da oyle
Güzellikte kurtarmıyor artık. Sjsjs
ne bok yiyecegim reis
Hangisi tatlıysa sjsjsj
Sal gitsin.
O sana taktik yapıyor
3 gun cevap yazmamayi gerektiren taktigin kitabini yazani...
Sïra anca geliyordur.
yüz vermemesi seni çekiyor mu
Güzel soru aslında hayır tabiki de sınırını koruması benim açımdan hoş bir şey fakat 3 gün cevap vermek için çok uzun bir süre olduğu için beni merak etmediğini düşünüyorum bu da ilgimi çekmiyor.
demek istediğim yüz vermeyen reddeden kişi genelde çekiyor herkesi elde edebildiğin için onu edemeyince bir farklı hissediyorsun özellikle kadınlarda çok daha fazla oluyor bu durum ama sizin durum böyle değil sanırsam çünkü 3 gün diyorsun bu hangi yüz vermemek değil direk umrumda değilsin yoksun gibi bir durum :))
Evet öyle aslında cevap vermediği için de takıntı haline getirdim.
yakında aşık da olursun
Allah esirgesin
bence olmaya başlamışsın
Yüz veren erkeğe sende yüz ver 😊
Evlerden uzak kız modeli
sebep
Egon tavan
Burnun havada
Bunların yarısı dahi etmediğine eminim
Ayrıca msjlara bi gün sonra cevap vermeler bilmem ne
Uğraşılmaz değmezsin
Narsist sin zaten
Boşver. Masturbasyona devam
ünlü mü neci ki bu
bos verr
niye
Güzel olduğunu nereden bilicez
Hastayım egona
ben de sana
5 yaşından berimi
o neden
😅bosver anlamazsn oradaki ironiyi
anlamak icin soruyorum zaten
Ohoo işin yok anlat şimdi 😅 kafamı karstrma lan müşteriye yanlış para üstü veriyordm nerdeyse
küstüm su an
Annemmmm küstünmüsen bide ağla
Büyüyünce geçer :) sana trollediklerinle kolay gelsin
ühü
🤮🤮🤮
Boswer sende
Orasını yazmayı unutmuşum aşıro hoşuma gidiyor ve ben kimseye bırak ilk adımı atmak muhabbetim olduğu insana bile yazmam o yazacak ama bunda böyle olmadı
Bende takmıyorum ama bana geliyorlar tipte yok ama avrupada oldugum icin galiba :)
yo iyisin bunu duymak istiyordun sanirim :d
Hayır duymak istemiyorum ama ben iyiysem digerlerini dusunemiyorum
o da kizil...
Ama o ben olamaz bi konuda
pekii
Dm gelsen
Seni takmıyor knk
Engelle geç
yapamam :/