+1 yılSevgilin evli bir kadını bu şekilde rahatsız etmemeli ancak kocanın yaptığı doğru değil. Arabayla birini resmen kaldırmak yapılan şey. Evin önünde iki tane çakar yollarsın. Arabayla bir yere kuzenleriyle birini kaldırıp dövmek erkekliğe pek sığmaz. İnsan gibi konuşulması daha iyi olurmuş. Yok fotoğraf çekmeler falan bunlar hoş değil ki zaten suç. Çocuk şikayetçi olursa epey uğraşırsınız mahkemede.
Ayrıca şikayetçi olmasına gerek yok bilen duyan varsa kamu davasına girer direkt.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yok sanmıyorum eski sevgilinin yaptığı yanlış sadece biraZ hırpalarlar bence
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılöldürsede hakkı var hani sen kimsin lan adamın yatağından karısını almaya geliyon taciz ediyon öldürmesi bile ölmüş kadar yaparlar merak ettim needen ayrıldınız ki bu kadar seviyosa seni
01 Yorumla- +1 yıl
aptallık etmiş eskisevgilin kocanda korkmuş öldürse içeri girer sonra seni başkası alır diye
+1 yılBöyle bi olay olacak bende gelip buralarda takilacam 😄 ne tuhaf
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnem yok babam yok kime danışayım
Bence iyi yapmışlar. Manyakmı eski sevgilin. Cami duvarına işemiş resmen. Adam kim bilir nasıl yalvarmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu bir avukat olarak şikâyet kabul ediyor ve işlemler için savcılığa gidiyorum.
27 Yorumla
Soran+1 yılElinden geleni ardına koyma kocam şimdi geliyor gizliden çık seni de halletsin
- +1 yıl
hay senin kocana
Cevap sahibi+1 yılTehdit etmenin cezai işlemleri olduğunu hatırlatırım. Bu sefer affediyorum lâkin uzatmayın.
Soran+1 yılAffetme ya oğlu affetme ananı akm
- +1 yıl
Buralar karısıcak vaziyet alalım😂
Cevap sahibi+1 yılMahkeme de görüsürüz 😊
Soran+1 yılElinden geleni ardına koyma orpepuuu evladı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence polise haber vermesin kocanın katil olmasından sa
13 Yorumla
Soran+1 yılYa korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAra kocanı ve ya yanindakiler acmazlarsa polisi ara plakayı ve olayı şöyle yardım oste
Soran+1 yılBakalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılayyy cok kötü bir durum döverler kesin adami oda caninami susamis salak
11 Yorumla
Soran+1 yılManyak ta
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıra sana da gelecek merak etme o cinnet haliyle eve alma yoksa seni de doğrar
045 Yorumla
Soran+1 yılBen bir şey yapmadım onların sokakta oturan arkadaşım var sabah vize çaya geldi onu takip etmiş karaktersiz eşime de açıkladım
Cevap sahibi+1 yılsen öyle san seni de doğrarrsa ya da döverse şaşma
Soran+1 yılSalak mısın giderken bana sen korkma bitanem ben onu pişman ederim sana inanıyoeum dedi anlımdsn öptü kafanda kurma hasta beyin seni
Cevap sahibi+1 yıladamın söyledikleri fikrini değiştirecke ve snirli bi şekilde gelecek en kötü biraz hırpalar seni ve bağırır
Cevap sahibi+1 yılne zaman oldu
Soran+1 yılAdam ne diyecek. Desin benim kocam bana inanır ayrıca bana elini bile süremez. Polisi dikerim hayırdır
Cevap sahibi+1 yılsen paralel evrende mi yaşıyosun bacım
Soran+1 yılYa
Cevap sahibi+1 yılne zaman oldu olay
Cevap sahibi+1 yılbu saate kadar gelmediyse iyi dövmüşlerdir adamı
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yıldöver de dua et senden çıkarmasın hıncını gidişle geliş bir olmaz
Soran+1 yılVallahi. Ben de ona patlarım
Cevap sahibi+1 yılerkek alır sen bir şey yapamazsın o anda bence git uyu bir şey deme bu satte gelmediyse sıkıntı vardır
Soran+1 yılAhaha cama çıkar bağırır tüm komşuları toplarım benim tepemi artırmasın.
Cevap sahibi+1 yılhe o kadar basitti sen çıkana kadar yere yatırır öldürür seni hiç mi haber izlemedin erkeğe gücünüz yetmez o yüzden sessizce çekil kenara arasana bir niye gelmemişler halen
Soran+1 yılBen kimseye bensememn erkeğe gücüm yetmezmiş. ? Kafasına ütü geçirirsem ki yapmadığım şey değil eski sevgilime yapmışrım. Sıkıntı etmez yani beni öldürmeyen kalkacwk adamın anasını sşkerimmm
Cevap sahibi+1 yılO anda yapamazsın seni yere yatırır bi taraflarını kırar
Soran+1 yılKırdı diyelim sonra? Polisidir. Haber kanallarıdır? Sosyal medyasıdır. Eee ayrıca onun refleksi varsa benimde var. Bana erkek işlemez. Bir anda Altan alır gibi yaparım. Sonrw ilk boşluktan cama çıkar bağırır mahalleliye dövdürürm
Cevap sahibi+1 yılSen iyi senaryo kuruyorsun ulan sokak ortasında kadın döverken ses çıkarmıyolar sen neyden bahsediyosun karı koca deyip geçecekler hala konuşuyorsun. Kemiğini kırdıktan sonra cinnet geçirdiyse öldürür seni geçirmediyse hırpaladıktan sonra bırakır
Soran+1 yılAhahahah sıkar o biraz sıkar. Bak diyorum ya sıkar.
Soran+1 yılAyrıca bizim mahallenin dayağı meşhurdur İbrahim abi var. Yanda onun sopası meşhur. Yani senin anlayacağın adamı hiç ederler
Cevap sahibi+1 yılKarı koca arasına girmezler ayrıca bağırana kadar işin bitmiş olur
Soran+1 yılKardeş senin amaxın ne ben sana diyorum ki benim kocsm kadına şiddet uygulayacak bir adam değil erkeklerin gücünü mü ispat etmeye çalışıyorsun derdin de o zamb bir gerçek diyetim kocam ssenin gibi üç tane pasif erkeği üst üste koyar döver. Bilgin. Olsun öyle güçlü
Cevap sahibi+1 yılbu dünyada kimse bileğine güvenmesin herkesin tek kurşunlk canı var ayrıca ben olabilecekleri söyledim sana bu saatte kadar niye glemiyor o zaman kafan mı güzel en fazal 1 saat sürerdi aramadıysa seni iş icddi
Soran+1 yılBilemiyorum belki de içmeye gitti sinirle bilemem. Eşim o kurşunu senin nereleine sokarr kim bilir
Cevap sahibi+1 yılya bi hadi ordan git kocana da sana biber sürerim ağzına ben sahipsiz miyim siz kimsiniz lan boksör bile ölüyor kocan kim senin bir tane sıksan kafaya gitti
Soran+1 yılAhahsh kocamın senin işini bitirmesi 10 Dakka 😅😅
Cevap sahibi+1 yıltabi tabi sen kendi haline bak eve gelince boks yapacak senle haha :d
Soran+1 yılAhaha bak mesajına boks yaputor benle 😅
Cevap sahibi+1 yılgelince görürsün bugün olmasa bşka bi gün
Soran+1 yılAhahaha yolda zaten 😅😅 sen ağla. Kocama diyim de seni de halletsin çık gizliden adamsan
Cevap sahibi+1 yıl@Ventress Ayık ol alırım ayamın altına mal kafa ülkenin halin görmüyor musun mal senin boklu beynine biber sürerim
- +1 yıl
Ulan amın oğulları sokakta ipsiz sapsız gezen üç beş bacım çocuğu şiddete başvuruyor diye her erkek her koca bunu yapıcak mı sanıyosunuz siz? Neyin genellemesi bu? Kadın düzgün bir şekilde benim kocam yapmaz yapamaz diyor siz hala asar keser diyorsunuz anasını siktiklerim derdiniz ne?
Cevap sahibi+1 yıl@Ventress LAn köpek soyu sana ne oluyor ulan köpek anama sövme biber sürerim senin o boklu suratına mal kafa seni herkes kocasına öyle der sonra olan kendilerine oluyor sana ne lan sen köpeği misin havlıyosun hemen it gibi görmüyoz sanki canım seni 600 tane kadın öldü hepsi de kocası ya da sevgilisi mal kafa nerede yaşıyon sen uzayda mı bura türkiye cinnet geçiren insan herkesi öldürüyor lan salak daha geçen hafta 14 yaşında çocuk ailesini katletti ne anlatıyon la sen
Cevap sahibi+1 yıl@Ventress Lan mal benim eşim mi var neye uygulacam daha kavga etmemişim hayatımda kimseyle ne beyinsiz birisin lan
Cevap sahibi+1 yıladamı dövmüş görmüyon mu sen azını burnunu kırmışlar normal mi bu biraz daha abartsaymış adamı öldüreckelermiş
Cevap sahibi+1 yıl@Ventress görürüz bakalım ne olacanı bir daha yakalasın da ikisini aynı ortamda o adam illa ki inat yapıp geri döner
Cevap sahibi+1 yıl@Ventress bu iş burada bitmez kan davasına döner eğer gerçekse belki de trol bu ne küfrediyon bana trol için
Cevap sahibi+1 yıl@Ventress kız bile değil bu kişi bırak evlenmeyi bizle dalga geçiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürek yemişte gelmiş ama eşin yüreği bir yerinden çıkartmış. Helal kocana
00 Yorumla
+1 yılOlabilir inşallah kocan kendini tartabilsen biridir
15 Yorumla
Soran+1 yılUmuyorum
- +1 yıl
Sence normal mi?
Soran+1 yılNormsl bence hep böyle konulur
- +1 yıl
Bence normal şiddetten ve alkolizm den çok uzak ama sen bilirsin
Soran+1 yılYa söyle ben öldürmesin de ne olursa olsun dedim
+1 yılÖldürmezler merak etme ama bi güzel dayak
11 Yorumla- +1 yıl
Ne biçim adaları buluyorsun bilmiyorum
+1 yılBir daha gelemez ona emin ol da 😂
10 Yorumla
+1 yılsavcılık birazdan harekete geçer. EGM izliyor buraları
00 Yorumla
+1 yılgüzelce döverler dersini alır öyle sevilip sevilmeyecek kişileri öğrenmiş olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıldöverler ama caniyse öldürür
01 Yorumla
Soran+1 yılYa korktums
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarın haberlerden öğreniriz durumu
22 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öğrenmeyi
Cevap sahibi+1 yılShow haber: eski kocası tarafından öldürülen adamin cededi boş bir arazide bulundu
Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Don atlet hazırla adama
00 Yorumla
+1 yılSen konuşuyor muydun onunla
00 YorumlaBuraya değil polise söylemen gerek
00 Yorumla
+1 yılAz bile yapmış kocan. Adamın dibi
00 YorumlaHaketmis doverler işte sadece
10 YorumlaOldurmesede iyi bir dayagi hak etmis
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Nasıl mantıksız evlilikleriniz var sizin ya
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptık
ararımm 155ı burda kurtajj yapıyooggg
00 YorumlaOlmaz düzeyli bir ilişki yaşarlar
00 YorumlaYandın sen eyvahhg güzelliğin basına dert oldu
11 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
ulaşmaya çalış kuzenlerini falan ara
12 Yorumla
Soran+1 yılAradım hepsi kapalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe koca varmış be aşısı tammı ısırıyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKocanin burada olduğundan haberi var mı peki
Cevap sahibi+1 yılSeninki uslu duruyormu bari
+1 yılolay sonuçlanınca buraya yazarmısın ne olduğunu
02 Yorumla
Soran+1 yılYazdım
- +1 yıl
tahmin ettiğim gibi, bi yere götürüp biraz dövmüşler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılöldürür
01 Yorumla
Soran+1 yılTövbe de
O evlilikten artık hayır bekleme
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben ne yaptım
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mal haketmiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYok yok olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı. her şey olabilir 😂
00 Yorumla
+1 yıldöver bırakırlar..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayal dünyasına bak be 😜
036 Yorumla
Soran+1 yılHerkes senin gibi evde kalmış eksik değil ki hayal olsun
Cevap sahibi+1 yılSende pavyon çıkışlısın sanırsam gö*ünün kırığı bitmemiş 😜😜😜
Soran+1 yılSanırom sen hiç sevgili de edinemedin yazık. İnsanlar sevgili olur anlaşamasa ayrılır ama sen görücü üslü felsn bekle layık ssns
Cevap sahibi+1 yılHayal dünyanda kocan eve gelebilirse evliyim diye gecinmeye devam edersin senin hayal dunyanda olmus da nolmus yok olmuş ahahahahhahahaha
Soran+1 yılEğer bu gerçekse. Senin annenin ölüsü yakın olsun. Kabul mu
Soran+1 yılYa yaşına baktım da. Babanın yanında sığıntı olmak bu yaşta yazık sana
Cevap sahibi+1 yılİnşallah dileklerin seni bulur 🙏🙏 babamın yanında sığıntı değilim okudum çalışıyorum kendi paramı kendim kazanıyorum kimseye ihtiyacım yok en büyük servetim kimseye medet ummadan kendi ayaklarımın üstünde güçlü bir kadın olarak durmak
Soran+1 yılBende çalışmıyorum. Hem evliyim kocam var hemde aslan Gigi butiğim var hayırdır?
Soran+1 yılNeyse tatlım sen ezik ezik devam er
Cevap sahibi+1 yılKocan yok ki artık 😂 çalışmayıp nasıl butiğin oluyor anlatsana biraz
Soran+1 yılÇalışmayıp nasıl butiğim mi oluyor. 😅 14 yaşından beri babamın yanında çalışıyorum ben 21 yaşında babamın sermayesi ile kendi butiğimi açtım. Bu arada kocam varsa eğer. İnşallah annen ölsün. Kim yalancı ise. Aslan gibide kocam var sen kendini parmakla evde kalmış ezik
Soran+1 yılOrda yazım yanlışı yapmışım. Evde kalmış bitik.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bu dileklerin seni bulur 🙏🙏 çok cahil kültürsüz ve vizyonsuz birisin gerçekten çok üzülüyorum haline söylesene butiğinin adı ne nerde bilelim 😜
Soran+1 yılAhahaha tatlım evde kalmış eziklerle muhattap olamam eşim geliyor gecelikl gitmem onu beklemem lazım sende kendinle oyna tek uyu yatağında ezik. Hadi naşş
Cevap sahibi+1 yılSöylesene butiğinin adı ne nerde 😂😂😂
Soran+1 yılButiğimiz Kadıköy'de. Senin paran yetmez ortaya Şirinevler den Felan alışveriş et sen 😀
Cevap sahibi+1 yılOnunda mı adı rüya yoksa ahahahahahahahha
Soran+1 yılAhahahah evde kalmış her kıza koca hayal gelir zaten o yüzden, sana kızmıyorum. İstersen gizliden çık. İspat edeyim ama yemez senin 😀😅
Soran+1 yılAma yorum silme ezik kardeşim silme 😅😅
Cevap sahibi+1 yılBen yorum falan silmiyorum sen tahammül edemediğin için siliyorsun 😜 söylesene butiğinizin adı ne tam olarak nerde
Cevap sahibi+1 yılSen gizliden çıksana buarada 😜😜
Soran+1 yılBen tek yorum silmedim yalan söyleme. Yalancıluk etme en sevmediğim şey yalan. Ayrıca burda 3 tane fenomen tanıdığım var çık gizliden onların şahitliği altında 6 bin TL ye iddata girelim kocam ile evlilikte cüzdanımız ile sana senin kullanıcısı adını söyleyen bir cümle kurayım. Hadi yiyorsa gelirsin ama yemez.
Soran+1 yılButiğim Kadıköy'de dedim ya adını niye sana söyleyim. Çık gizliden kartımı atayım ana korkarsın
Soran+1 yılSiteyi kullanmayı bilmiyor cahil. Soru soran gizliden çıkamıyor aslaak. Görüş sahibi çıkabiliyor tam orta okul mezunu olduğun belli diplomama yazık amkkk
Cevap sahibi+1 yılİsminiz soyisminiz ne butiğiniz nerde? Butik ismi ne?
Soran+1 yılUlan ya malı. Sana herkesin gördüğü yerde ismimi soy ismini vericem Orpepuu çık gizliden atayım kartımı mesajla. Mall mısın ya korkağu evde kalmış Orpepuu. Cahil eğtimsiz çomar
Cevap sahibi+1 yılHerkesin gördüğü platformda kocanız diye bahsettiğiniz kişinin caniliğini anlatıyorsunuz ama isim soyisim vereceksiniz. Kimsenin canını kastetmeye hakkınız yok sizin ve marifet gibi anlatamazsınız burda
Soran+1 yılKonuyu değiştirme yavşakk 😅 yemeyeceğini biliyordum fenomen arkadaşım onda o gött yoktur demişti zaten.😅
Cevap sahibi+1 yılİsim soyisim neydi?
Soran+1 yılÇık gizliden çık niye yemiyor? Ben sana bueds ismimi vermem yüreğin varss çık gizliden çık atayım kartımı 😅
Cevap sahibi+1 yılİsim soyisim verin? Kocanız diye bahsettiğiniz şahsında ismi soyismi? Söyleyin. Yaptığınız suçu marifet gibi buraya yazmayı biliyorsunuz ama yaptığınız suç
Soran+1 yılSen kimsin benim ismimi alıcaksın kocamın ismini alıcaksın eski sevgilim bizden şikayetçi bile olmadı abi özür dilerim diye yalavarab video attı kocam bana sana ne oluyor aslaak
Cevap sahibi+1 yılSiz kimsiniz ki bir insanın canına zarar veriyorsunuz. Birde üstelik video çektirmişsiniz canilik bu yaptığınız !!! Adaletten kaçamayacaksınız! Şikayetimi bildiriyorum! En kısa zamanda hakettiğiniz cezayı almanız dileğiyle!
Soran+1 yılKişi şikayetçi olmadığ zaman hiç bir bokk olmuyor sen kasma. Ezik. Evde kalmış elidnen geleni ardına koyma kaltakk.
Cevap sahibi+1 yılHapiste kalacağın günler yakındır bekle sen 🙏🌹
Soran+1 yılTecavüzcü hapise girmiyor 😅😅 iyi güldürdün üç kuruşluk vasıfsız elamanın sözü ile beni içeri atıcaklar eşim duştan çıksın ona da gösteriden gülsün. Attırmayayın anasını kocam siksinnn kabul mı 😀😀😅
Sela vereyim mi
22 Yorumla- +1 yıl
@Buriyoyka imamım ben pamukta tıkıyorum
Aldatma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞaka bu degilmi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026