Cok komik degil mi sen o kadar guvenin sarsilacak sey yasamissin bunu söylüyorsun adam sana ilk gunden bana guvenebilirsin diyor hemde ilk günden! Ve buna inanmani bekliyor şaka gibi degil mi?
Cevabın nedir?
her insan kendince dünyanın en dürüst insanıdır. ama şu varki erkekler günümüzde kızlara göre gerçekten daha güvenilir. çevreme baktığımda benim evim piknik alanına yakın bir yerde ve burdan bazı kızları artık ezberledim haftada 3-4 ayrı erkekle elele geçyorlar. şimdi bu kızla ileride evlenecek adamın ne günahı varki. şuda var o kızdan ayrılan erkeklerden bazılarınıda görüyorum o piknik alanında o kızdan ayrıldığı için içiyor. şimdi sence kızlarmı daha güvenilir erkeklermi?
01 Yorumla
Soran+1 yılSimdi senin istatislik yapman icin o piknik alanini degil herkesi bilmelisin. Tamam kizlarda guvensiz olabilir. Sonucta karaktersizse herseyi yapar. Ama benim icim rahat etmez ben ki sevgilimle ayriyken bile erkeklerle konuştuğumda sıkılan daralan biriyim yanlis yaptigimi düşünürüm ama bazisida yüzü kizarmadan 2 3 kisiyle birden cikar. Kisilik meselesi. Ama biz kizlar guven bana diyo muyuz ilk gunden duydun mu hic
En İyi Cevaplar
Her zaman eylem sözden önce gelmeli. Sözlerle sağlayamadığını eylemlerinle sağlayabilirsin. Eğer arkanda sağlam eylemlerin varsa sözlerinin hem ispatı hem desteği olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılO zaman güvenme 😁😁 her erkek ilkte bunu der ama sonuc ismail yk nın Allah belanı versin şarkısını armağan etmek oluyor 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahh evet :D
Bana güvenebilirsin diyen insandan hep korkmuuşumdur güven hissetirildiği zaman güzel lafla o işler yürümüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen hissettirmedi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
28Cevap
+1 yılGüven; sözlerle değil davranışlarla, yaklaşımlarla, karakterle, sahip olunan değerle gösterilir. Onu söyleyenler muhtemelen bu değerlere sahip olmayan ya da az derecede sahip olan kişiler. Ama birisine yeterince güvenilir olduğunu hissettirdiğin halde güven problemi yaşıyorsa o kişinin kendi sorunudur. Bu da bir psikolojik sorundur, özgüvensizliktir, yaşama korkusudur.
03 Yorumla
Soran+1 yılGuven diyor guveneyim diyorum yanlis yapmis oluyorum ve sürekli tekrarlaniyor bu bende sorun cok guvenmek
- +1 yıl
Saf gibi güvenmek, inanmak yanlış olduğu gibi karşıdaki kişiye önyargılı yaklaşmak da yanlış. Ortası bulunmalı.
Soran+1 yılOrtasi bulunmalı evet
+1 yılBen gavatmiyim kizim?
Erkek adam sevdigine yapmaz böyle nedir
Gider takarim yüzüğü basarim nikahi
Ondan sonra doya doya çakarim karima
boyle işler ters bize09 Yorumla
Soran+1 yılErkekler neden bunu kolaylıkla der ki
- +1 yıl
Bu birnerkegin tavlama tekniklerinden birisi seni etkilemeknistiyor
Malum güven iliskideki herseyin başlangıcıdır
Soran+1 yılCok kolay soyluyor erkekler bu kelimeyi.
- +1 yıl
Seninle sevgli olmak icin temel hazirliyo erkek taktikleri bunlar hep :)
Soran+1 yılBide yok deyince bacimsin ya falan diyen yok mu ölüyorum gulmekten :D
- +1 yıl
Hoslandigin erkek oyle derse aglamaktan ölürsun :))
Soran+1 yılBen hoslandigim erkek adim atmadi diye hoslandigimi demedim sorun yok :D
- +1 yıl
Yazik oglan utangactr belki biraz sinyql verseydin oda gelirdi ;)
Soran+1 yılSinyal verdim ama cok küçük seyler bende utangacim. Cok düzgün biriydi keske olsaydi derim hep
Bu devirde babana bile güvenmicen ne ilk günden güvenmesi ya :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden erkekler guvensiz kizlara bunu der sacma degilmi ya :D hepsi boyle bana guven diyo
Soran+1 yılGuven nasil olacak konusmadanmi
"Bana söz verme. Güven ver ki; söz vermene gerek kalmasın"
13 Yorumla
Soran+1 yılIste bu
Soran+1 yılEvet malesef
Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Aynen öyle. Biz onlari acemilik dönemlerimizde söylerdik.
01 Yorumla
Soran+1 yılAcemi bu desene :(
"Bana güvenemezsin" dese, bu işin kitabına aykırı :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAma yalanda soylemesin bir zahmet her halti yiyip bana güvenebilirsin demekte ne serefsizzz :D
Soran+1 yılMaalesef
Neden herkesi digerleri gibi hisseder bu insanlar anlamiyorum bes parmagin besi bir degil guzelim unutma bunu
035 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama deneyim varsa surekli guvendiklerin tarafindan sorun yasiyosan
Soran+1 yılHayir bardaktan vazgectim :D evet guven hemen kazanilmaz biliyorum
Soran+1 yılYok bikac kisi dedi konusmak istemiyorum dedim
- +1 yıl
Neden siz kizlar boylesiniz ki ya neden bir iki kisi guveninizi kaybettirdigi zaman baskalarina neden bir sans vetmiyonuz hep senin gibiler yuzunden ve birkac serefsiz yuzunden bn ve benim gibi nicesi boyle sevgilisiz kaliyo cevrene bir bak hayat cok guzel herkes sevgilisi ile elele gozgoze sinamalarda gezmelerde sende olsan iyi olmazmi sevdigin yaninda olsa ona simsiki sarilsan bak anlatirkrn asik olasim geldi ya yapmayin boyle hanimlar ya
Soran+1 yılBenimde geldi yaa :D guven vermediler sadece sozde kalacak insanlardi ondan
Soran+1 yılCok sey var anlatilmazki. Mesela karsindakini seviyorsan karsindaki senin sevmediğini dusunmeyecek oyle hissettirmeyeceksin ve yalan söylemeyeceksin yapamayacagin seyler hakkinda konusmayacaksin en onemlisi
Soran+1 yılSen soyle mesela
Soran+1 yılAnneme
Soran+1 yılHayir herkes guvenmez. Benim annem kucucuk bir yalan söylemekten kacinan biri nasil guvenmiyim
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılBirkac ay once vardi yani imkansiz diye ugrasmadim ama ona guvenirdim cok dogru biriydi kucukken sinif arkadasimdi
Soran+1 yılDershanede ayni sınıftaydik iyi anlasirdik benle konusurdu digerlerinden farkli davranirdi ama bu kadar. Belki utandi ya da baskasini seviyordu oyle kaldi
- +1 yıl
Yazik kiyamam sana ya birsey olmaz bnde defalarca hoslandigim kizlar oldu ama hic soyleyemedim unutursun isimsiz guzel ama dedigim gibi hayat guzel yasamak guzel bir kac kisi den darbe yedin diye kimseye guvenmemezlik yapma anlastikmi bnim yatmam gerekio aksam is var gece calisiyorum bu siteyede ilk defa denk geldim nasil olduysa aslinda hic sevmem boyle siteleri cunku cok acayip kizlar var isleri gucleri hep sey bosver muhabbetini sevdim senin faceden eklemek istersen ekleyebilirsin kardesim olurmu
Soran+1 yılTamam yat sen konustun dertlestin cok sagol ya :)
Soran+1 yılOnlari soyleyemem maalesef :) ben seni takip ederim burdan
Soran+1 yılTamam unutmam :)
Soran+1 yılSagol benim icin ne düşünüyorsan Allah sana bin katini versin Allaha emanet ol sende dikkat et :)
Soran+1 yılInşallah by by :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBende derim böyle bişeyi evet saçma ama güvenene de hiç yamuk yapmadım yapmamda ;)
017 Yorumla
Soran+1 yılguven deyipte is ceviren yuzsuzler var. Ben eminim guvenmemem gerektigine ama kendini oyle inandirmiski yalanlarina benide inandirmaya calisiyo ben yemem ama
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir işte adamı tartmak lazım ;) sen tartmışsın notunu vermişsin bana... yemek düşer :D
Soran+1 yılHahaj :D
- +1 yıl
ben yiyorum ya tabi gülersin :( :(( gıcık :D
Soran+1 yılSanada anlatsam sende guvenme dersin hatta bidaha kimseye guvenmeyecek kadar güvensizlik var icimde :D ama 1 kisiye karsi yok oda imkansiz biri :)
- +1 yıl
imkansızım var mı daha ötesi ;) :D :D
Soran+1 yılO sen misin yoksaa :D
- +1 yıl
bilmem sen imkanlım mısın :P :D
Soran+1 yılOlabikir :D :P
- +1 yıl
ula bekir mi? :( bekir değilim ben yaaa :( :D
Soran+1 yılHahaj nesin sen :D
- +1 yıl
adım üstünde ahmet ben sen?
Soran+1 yılBakmadim da hatice adim
- +1 yıl
tanıdım sanki seni?
Soran+1 yılHadii nerden :D
- +1 yıl
burdan :D
Soran+1 yılTakip et o zaman ya :(
Fırsatını bulduğunda seni yatağa atmaya çalışacak erkekdir..
03 Yorumla
Soran+1 yılYapamaz da guvenmem de zaten
Soran+1 yılSagol
ilk gün değil ömrün boyunca güvenmemen gerekn insan..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
Bunu bende derim ciddiye alinsin alinmasin ve gercekten guveni sarsicak seyler yapmam. Tabi guvenebilirsin deyip eve atan insanlarda var mi var :))
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil anlicaz gercek guven verecek olani
Soran+1 yılBazi insanlar gercek düşüncelerini falan sakliyor ama
- +1 yıl
Simdi sanaldan ne kadar guvenilir bilemem. Fakat eger bulusursaniz hal ve hareketlerinden her turlu belli olur bence. Misal tanimadigim birisiyle konusuyorum diyelim niyetimde kizi eve atmak olsun, daha ilk gunden bu muhabbete girersem kizi kaybederim. Ama ilk bir kac gun guvenini kazanirsam amacima ulasmis olurum. (ORNEK) :))
Soran+1 yılBen biriyle 5 defa buluştum cok iyiydi sonra memleketine döndü kendi de döndü 180 derece :D
Soran+1 yılUmarim sagol :)
+1 yılBana güvenebilirsin diyen kimseye güvenmedim, güvenmemeklede iyi yapmışım.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bunu dememeli hissettirmeli
l*n ben anneme bile güvenmiyorum ilk günden erkeğe mi güvencem
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyorlar guven bu arkadaş oyle kolay kolay olmuyor
Soran+1 yılDimi gostersin sozle kalmasin
+1 yılKızmayın ona :) o erkekte sizin gibi çok şey yaşamış olabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılAma kimse kimseye hemen guvenemez anlamiyorlar
- +1 yıl
Orası öyle tabi ki :) bazılarımız güvenmenin kolay olduğunu düşünüyor sadece
Soran+1 yılAynen Sen o kadar guven yillarini harca gozun kör olsun bir anda o guveni yiksin. Buda var
- +1 yıl
Ah o harcanmış yıllar gençliğimi aldı benden
Soran+1 yılBenimde :(
- +1 yıl
Ne kadar zamanını harcadın değmeyen biri için :(
Soran+1 yıl1 buçuk yil halada harciyorum sen
- +1 yıl
8 yılımı verdim ben dahada vermeye niyetim yok
Soran+1 yılYuh verme tabii
- +1 yıl
Sende vaktini harcama bence :) unutmak istiyorsan en kısa zamanda yaşadığınız kötü anıları düşün varsa sana yaşattığı kötü günleri unutman için çok yardımı dokunacaktır
Soran+1 yılCok var :D tamam sagol dertlestin o kadar :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılo erkek olmamış.
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle :D
Güvenmemek için bir sebep
06 Yorumla
Soran+1 yılTutarsiz konusuyor
Soran+1 yılSevgilimden ayrildim guvenmedigim icin sadece konuştuğum insanda boyle güvensiz
Soran+1 yılSansin bakalim o zaman :)
+1 yılSoruyu unutmuşsun bacım.
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik degil mi boyle yapan erkek dedim
o erke saftır salaktır candır kaçırma:D
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkettim herkes aynisini soyluyor
+1 yılGüveniyormuş gibi yap sende :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGuvendim gitti
+1 yılgüvenilesi biri demekki
05 Yorumla
Soran+1 yılHepsine guveneyim yani
- +1 yıl
Belki de gerçekten güvenilebilir. Tersini düşünmene, paranoya yapmana gerek yok. Tanıştığın ortam, arkadaşlıklar, oturuşu kalkışı, sohbeti, bilgisi kendisini belli eder zaten
Soran+1 yılBen birine 1 sene guvendim cok düzgündü sonra bianda degisti bu nedir :(
- +1 yıl
Tamam da, bazı durumlarda hiçbirşey sonsuza kadar aynı stabilitede gitmiyor. hayat kalitemizi etkileyen bir çok faktör var. Bunlar bozulduğu zaman ister istemez bazı şeyler değişebiliyor. Boşanmalar neden oluyor sanıyorsun. Öyle olsa boşanacağını bile bile kimse evlenmezdi
Soran+1 yılBir tarafin duygusu degisir gözü disaridadir gercek kendini gostermemistir karsisindakini üzer sorunlar bundan cikar bence
+1 yılTürkçeye çeviriyorum:
"Bana verebilirsin"00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur olur deseydin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi ne olacak guvenirim yaa :D
+1 yılgüvenemiyeceğin son kişi ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılEveet
+1 yılGüven pahalı sermayedir. Kolay kazanılmıyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama erkekler anlamiyor
- +1 yıl
Ben de kolay güvenen birisi değilim. Ama güvendiklerim de, şükürler olsun, yüzümü kara çıkarmadılar.
Soran+1 yılKiz erkek hepsi yüzümü kara cikardi ne olacak :D
- +1 yıl
O zaman sorunu kendinde arayacaksın.
Soran+1 yılYanlış kisilerle arkadaslik kurdum safin tekiyim sanirim :'(
- +1 yıl
Önce kendini tanıyacaksın, sonra kendine uygun olan veya olmayan ortamlarda bulunacak veya bulunmayacaksın.
Soran+1 yılEvet
Kendine guveniyordur belki
03 Yorumla
Soran+1 yılDeneyim var o kadar guvendigin insan yanlis yapmis bidaha guvenip yine üzülmek mi? Hayir!
Soran+1 yılEvet ne yazikki
sor bakalım nereye el sallayacakmışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Daha ilk gunden Finishim yap.
00 Yorumla
+1 yılen azından şimdilik inanma
01 Yorumla
Soran+1 yılInanmadim evwt
Güven tabii bişey olmaz :))
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi canim bisi olmaz :)))))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPanpa samimi soyluyoda olabilir ya
010 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama bazilari yüzünden onlara inanamiyoruz
- +1 yıl
Evt sen o lafindan dolayi soguma bence ama yinede sınamaya devam et
Soran+1 yılBana guven diyen oldu ama konismayalim dedim bidahada olacak o yüzden sordum bunuda
Soran+1 yılKonusmasindan düzgün biri olmadigini cikardim cunku
- +1 yıl
Erken davranmissin bence neyse hayrlisi
Soran+1 yılHayırlısı. bir tam aradigim kizsin diyo bir bacimsin diyo guven diyo belki aramizda bisi olur diyo anlamadim nasil bir düşünce yapisi var
- +1 yıl
Degisik bir yapisi varmış
Soran+1 yılEveet
- +1 yıl
Dikkat et panpa. d iyi yapmsn bu arada son yazdıklarına göre
Soran+1 yılEvet sagol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlam ayak olmayabilir, dikkat et.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemen olmaz ki bu guven denen sey
Cevap sahibi+1 yılKendi akıllı sanıyo galiba :D
Soran+1 yılCok akilli bu erkekler ya
Güven zamanla oluşur
012 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene boyunca guvenmissin ufak yanlis haric hic yanlisi yok 1 sene sonra degisiyor serefsizin teki oluyor bu nedir peki
Soran+1 yılGercegi gostermemiste olamaz mi
Soran+1 yılOf of :(
Soran+1 yılDertlendim :D
Soran+1 yılSorunu unuttum var ya :D neden dertlendigimi unuttum p dediginden sonra :D
Soran+1 yılBence anlaşamiyoruz
+1 yılBana güvenebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılGüvendim gitti
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Soru ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşver
Soran+1 yılYapma :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet saka zaten gerı zekalı :)
00 Yorumlavar var :D
00 Yorumla
+1 yılinanma o zaman dayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer kurtul
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi