- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
boşan ayrıl gitsinkurtar Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cinsel ilişkiyi istememek gibi bir özgürlüğünüz daima vardır. Eşinin alkollü olması da bir mazeret değil. Yaptığı doğru değil. Ama senin de intikam alma düşünceni ben pek doğru bulmuyorum. Onun yerine karşına alıp, yaptığının kötü olduğunu, bir daha tekrar etmesi halinde ciddi olarak rahatsız olacağını ve yapacağı hareketin sorumluluğunu taşıyacağını, sonuçlarına da katlanacağını sert bir şekilde söylemen daha iyi olur düşüncesindeyim. Siz eşsiniz. Sert ama uzlaşmacı olmak daima daha iyidir
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dini açıdan bakarsak erkeğin kadını kadının da erkeği reddetme lüKSü yoktur evlilikte. Ama insanız bu durumlar olabiliyor fakat bunu daha tatlı dille konuşarak çözmekte mümkün. Reddedilmek kimse tarafından hoş görülmez ama verdiği tepki de hoş olmamış. Sen sadece onu tatmin edebilirsin bugün beni hoşgör zor bir gündü şeklinde bir söylemle.
012 Yorumla
Soran+1 yılDine bakarsan ben bebeğimi emzirmek zorunda bile değilim? Hangi erkek kabul eder bunu sen dibe bakma
Soran+1 yılYoo ikiside din bende taramlı tüfek değilim. İstemiyorum bazen insanlık haki.
Soran+1 yılYa o hoş görüşlü olsun ben neyim cinsel obje mi? Üzgün olamaz mıyım insan değil miyim bu ne biçim zihniyet
Soran+1 yılNe diyeyim hayatım çok yorgunum bu gün keyfim yok , dedim ne diyim ey yüce kocam eğer arzu edersen bu gece kadınlık görevimi yapamayacağım ama kölen ben yarın hizmetin deyim mi diyim
Soran+1 yılBoşanmalı mıyım
- +1 yıl
Tabiki de hayır yuva yapmak zor yıkmak kolaydır boşanmak bu kadar basit olmamalı birbirinize biraz zaman verin bu tarz durumları konuşarak hoşgörüyle halletmeye deneyin. Mesela bunu bu gece konusabilirsin nasıl davranmasını beklediğini güzel bir dille anlatabilirsin. Zamanla biseyler daha iyi yerine oturacaktir.
Soran+1 yılBakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sen gibi birinin de benim hayatımda işi yok diyip boşanabilirsin.
10 Yorumlaben niye evlendim lan dedi !
adam skinin keyfi için evlenmiş demek.
kadın olmak harbiden zor iş yahu
versen orospsun
vermesen kaşar
baksan cilveli
bakmasan egolu
sussan tehlikeli
konuşsan hadi işine
Allah yardımcınız olsun62 Yorumla
Soran+1 yılAdam olmakta zor ama sen başarmıssın 🙃
+1 yılYorumdakilerin çoğu s*lak galiba ablacım kimseye zorla bir şey yaptıramazsınız değil mi? yataktan atmak nedir ya hem de uçkur için abla gücellemede boşanmadan bahsetmişsin karar senin kararın ama kendinide ezdirme
13 Yorumla
Soran+1 yılKanka dur dün içmişti sarhoş kafası ile yapmış o da hatırlamıyordu ben hatırlattım bana ciddi misin ya ne saçmalamışım ben öyle dedi yani bilerj yapmamış
- +1 yıl
olsun sen fazla yüz verme
Soran+1 yılVermem canım küstüm ama çok özür diledi. Bir dshs içmem desi ama ben tripliyşn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılInsanin esi, onun canidir. Ne bileyim seninle olmak isterse bu mutluluk sebebidir. Hazlar ve ask var bunun icinde. Gel gelelim senin istemiyorum tavrin hos degil, yarina ertelemek isteyebilirdin tatlica ve hala cok istekliyse onun hatirina uykudan da vazgecilirdi hani. Bitanen seni isterken onu bu halde birakmak olmaz ki.
Ona gelince, sozuyle de tavriyla da asiri incitici davranmis. Bu sartlarda insan istese de isteyemez hale gelir110 Yorumla
Soran+1 yılYa kardeşim onun bu tavrı varken benim tavrım melek ayrıca. Zaten her zaman istekle oluyor. Ama dün aşırı yorgun aşırı moralim bozuldu bende taramalı tüfek değilim bazen moralim bozuk olabilir. Dün ben yemek yemedim o derece kötü dündü ama o sikinibn derdinden bunu bile görmedi. Bırak o yüzden sen
Cevap sahibi+1 yılOnun sergiledigi bu kabalik cok sacma zaten. Ayrica zaten normalde aktif bir cinsel hayatiniz varmis, bir iki gun pas gecse nolcak. Anlayista sorun var
Soran+1 yılHayvan mış bu gün anladım. Cidden hayvanmış şeytan diyor çek boşanmayı. Görsün
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ya. Bosanmak da cok ciddi bir karar, olumlu yonlerini dusun, sevdigin huylarini ama bu yonuyle ne derece incitti tabii orasini sen daha iyi bilirsin
Soran+1 yılBu gece benim için bitti eve gelir az sonra konuşucam sana detayları anlatırım
Cevap sahibi+1 yılBosanmak uzerine konusma bari. Bu yasanani ve sebebini konusmakla basla. Neymis, bu tavrin sebebi neymis, sen onun icin ne ifade ediyorsun. Cevaplara gore yol al
Soran+1 yılYok ben direk boşanmak istiyorum diyicem bu haraketi onun
Cevap sahibi+1 yılSarhosmus ama bunu atlama bence. Ciddi bir uyari gecebilirsin
Soran+1 yılYok. Çok iyi trip yapucam bir ay. 2 haftada cinsellik yok bir dshs içmez artık
Cevap sahibi+1 yılBak bunlari hak etmis 👍
+1 yılsarhoştum hatırlamıyorum demek bir bahane değildir. insanlar en çok sarhoşken ve kızgınken aklındaki şeyleri açıkça belirtmez mi zaten? eğer zorla bir şeyler yapmaya çalışıyorsa bazı şeyleri gözden geçirmek gerekir bana kalırsa. bu konu hakkında pişman olup ne yaptığını düşünerek aklını başına toplar umarım.
10 YorumlaEğer adam alkollü ve bu tarz bişey yaptıysa
ve ilişkiniz güzel bir ilişkiyse lütfen ilişkini bozma. Bende alkol alırım. Çok kafayı bulmam ama alkol bazen şişede durduğu gibi durmuyor.00 Yorumla
+1 yılAşağıda verdiğin cevaplara baktım da kendine göre koca bulmuşsun, tencere kapak. O yüzden ağlama ikiniz de aynısınız, bu gece affettirir kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yılProfil resmin herşeyi anlatıyor sen çok eleştiri yaoma qblqm
+1 yılHanımefendi sizin kocanıza seks borcunuz yok istemiyorsanız istemiyorsunuzdur evlendiniz diye yapmak zorunda değilsiniz sakın ola kendinizi kötü hissetmeyin ve kocanızın rıza kavramını öğrenmesi lazım evlilik içi tecavüzler de mümkün.
32 Yorumla
Soran+1 yılCidden hasta
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsaydim hani ses etmezdim tamam derdim gider ıcerde yatardım yaptığı yanlış eşinizin ha ama ben kinciyim eşim istediğinde de ben yapmazdım :)
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzetle bayanlar çiçektir çiçeklere narince davranılması gerek sadece istedim ki versin diye bir dünya yok şişme manken değil yani bayanlarda insan ama sizin eş de anlayış yok
+1 yılYani hiç cilve de bilmiyor musunuz, adamın canı çekmiş hem.
Yatmasa da yatmıyor benle dersiniz zati.00 YorumlaSenin elini red etmen yanlış onunda seni zorlaması yanlış 😀 öpecektin knks adam haklı
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şey için bana yanaştı ve ben im canım istemedi
Soran+1 yılAlkol koltuğu için değil gerçekten istemediğim için red ettim canım seks istemiyor
Biraz hatalısın gibi genelde istek yok diye sikayet ederler sen tam tersi olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn kötü bir oral yapsaydın adama yani yazık olmuş. Sen neden istemedin?
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben dün üzgün düm yemek bile yemedim bazen insan istemez her zaman olmuyor ya
Cevap sahibi+1 yılDediğimi yanlış anlama ama illa ağzına alıpta boşaltmana gerek yok ben mesela sevgilimin benim penisimle oynamasını çok severim. Varsa öyle ilgisi elinle oyna oyuncakla oynuyormuş gibi 😀
Soran+1 yılBen dün moralsizdim. Anlamıyor musun istemiyorum. Hiç bir şey yapmak.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ona sarhoş olduğunu söyleyerek uyarabilirdin.. onun haricinde yaklasmaman uygun değil
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir dünya yok ben taramalı tüfek değilim? Bazen istememek hakkım. Öyle bir dünya yok
Soran+1 yılAnanı skermm
Yatağı letgo da sat.. Açıklamaya da bu soruyu yapıştır.
00 YorumlaSende haklısın insan bazen yorgun oluyor halden anlamak lazım. Ama bu sende bulamadığını başkasından alır
08 Yorumla
Soran+1 yılO alırsa bende alırım sıkıntı etmesin ayrıca herkes TE kolınu açmış benim kocamı mı bekliyors buna kim bakar
Soran+1 yılNeyini yapamam. 😅 Beni aldatanı zevk ile aldatırın 😅 emin ol. İntikam soğuk yenir
Soran+1 yılYoo vallahi açarım 😅 kocam bir aldatsun beni en yakınında birini ayartıp intikam almassam ne olayım🙃
Soran+1 yılGerçi olmamış çoçuğa don bilmek biçmek bizimki ,
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamı pişman edecek potansiyel de olsaydın o yataktan atılmış olmazdın zaten belli ki ateşli bir hatun değilsin sonra adam gidip başkasıyla ilişki yaşayınca adam suçlu olacak değil mi adam doğru demiş madem öyle neden evlendin
07 Yorumla
Soran+1 yılSjdjdjdjjd ahahaha sen kocan yarın sana bir kez vermese hemen başkasının altına yatarsın şu yorumdan belli sen çok ateşlisin. Kocan yetmez sana dikkat et 😅 cahil eğtimsix çomar
Cevap sahibi+1 yılKızım yaşın daha çok küçük güya gençsin hem seninki bı kerelik değil belli ki adamı iyice bezdirmişin yakında boynuzu takar sana
Soran+1 yılAhaha inşallah boynuzu senle takar yazık sen bana yanmışşın. Takarsa boşarım kardeşim zormu 😅
Cevap sahibi+1 yılOnu bunu boşver de evliliğinin kiymettini bil aklını başına topla sonra iş işten geçtikten sonra keşke verseydim dersinde verecek adamı da bulamazsın bu kafayla. Kendini biblo sanan kadınlar yüzünden adamlar bu halde
Soran+1 yılAhahahaha ben en çok hanfi adamlara acıyorum biliyor musun. Böyle eekek olduğu halde kadın hesabı açan adamlar var. Ya ne ezik onlar. Sen tanırsın yakından 😅
Cevap sahibi+1 yılYooo tanımıyorum
Soran+1 yılTanıyorsun tanıyorsun 😅😅 çok ezikçe be çok ezikçe. Eziksin kız hesabı demek yazık sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye vermedin simdi bunlarla ugrasmicaktin fizik nasil
015 Yorumla
Soran+1 yılSannse benim fiziğimden kadına tacizden dava açayım mı sana
Cevap sahibi+1 yılFizik nasil buna dava mi açılır gülerler 😂
Cevap sahibi+1 yılRed edilirsin alismisin atılmaya saten😂
Soran+1 yılEmin misin? Hukuk danışmanı yım bir kadına rahatsız edici bakış bile , tazminat suçu bırak fiziğini sormayı? İstersen araştır
Cevap sahibi+1 yılAvukatim hic konusmayalim sen önce kocanla gecinmeyi ogren burasi yanlis yer
Cevap sahibi+1 yılTehtit ediyorsun santaj davasi tazminati ne kadar onu araştır istersen
Soran+1 yılDndkjdjdjdj avukat olmadığını burdan belli 2016 yasasında. Karşındaki kişiye ona dava açacağını bildirmek tehdid suçu değil bilgilendirme olarak geçti. Avukatmış dur avukat arkadaşlarıma Atıcam bir gülsünler 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl2016 doğru olduguna eminsin yani sen git sor arkadaslarina ne diyecekler bakalim.
Soran+1 yılBen hukuk danışmanıyım hukuk danışmanı. Tüm anayasayı ezbere bilir ve avukatların danıştığı kişidir işte böyle cahilsin. Orta okul mezunu ezik seni
Cevap sahibi+1 yılBoş sun boş hayat tecrüben yok günlük kac davaya girdigimden haberin var mı dengesiz
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi kaç tane calisan var yanımda anca evrak getir götür cayci lik yaparsin
Soran+1 yılGünlük davaya gitmiyorsun çünkü orta okul mezunu ezikler davaya giremiyor 😅 ezik yalancı hayal dünyasında yaşayan mall
Soran+1 yılAhahaha hukuk danışmanı avukatların başı çaycı mış işte bunu bilmeyen cahilsin 😅 hukuk danışmanı savcılıkta çalışır bubu da bilmeyen cahilsin eğtimsiz çomar
Cevap sahibi+1 yılAptalsin aptal olmasan kocanla aranda geceni burda anlatmasin gerizekali
Soran+1 yılAhaha senin ananı sikiliyorrr yan odada babanın yanında sen kocan diypsun git baksana anan nasıl sikiliyorrr Orpepuu çocuğu sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen hayatında hiç içmediysen anlamazsın bu durumları. Alkollü insan ne kadar çok içtiyse o kadar çok sarhoş olur
00 Yorumla
+1 yılSende onu yataktan at.
01 Yorumla
Soran+1 yılKitledim kapıyı zaten
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yüzüne işe bitsin ne var bunda ya.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İkinizde hatalı davranmışsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden onun yatagi oluyor yatagin yarisi senin
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamı benim babam aldı
Cevap sahibi+1 yılHatirlat ona😏
+1 yılNiye vermedin adama😅
011 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum çünkü. Canım çekmiyor ee öyle olubca da ben yarım kalıyorum
- +1 yıl
Sen neden yarım kalıyorsun
Soran+1 yılÇünkü canım istemeyince midem bulana bulana yapıyorum.
- +1 yıl
O zaman seni canını istetmeli
- +1 yıl
Ben olsam 10 dakikada azdiririm
Soran+1 yılYok ben istemeyince ne yapsa olmaz.
- +1 yıl
Ben kocan olsam istememe şansın yok
Soran+1 yılYa bir sgg
- +1 yıl
Kocan zorla yapsaydı keşke😅
Soran+1 yılAnana zoela mo yapmıştı kocam dahs önce
- +1 yıl
😅😅😅😅 bugünde sen onu yataktan ar
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Da var de.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılYa kardeşim. Evlenmeden önce melek bunlar inan
Soran+1 yılAynen yakında bunu boşarşam şaşırma
Soran+1 yılAynen
+1 yıloklavayla döv onu
00 Yorumla
+1 yılkötü olmuş keşke yaşanmasaymış bu duırum.
00 Yorumla
+1 yılÖzelden konuşabiliriz birkaç taktik biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize ne bundan
04 Yorumla
Soran+1 yılŞakir
Cevap sahibi+1 yılKezbo
Cevap sahibi+1 yılOc
Cevap sahibi+1 yılpoponu kocana sektir önce. Mini ben hallederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBudefa kulağını çek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir daha ona verme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu zorbalığa girer
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru deiş aagaga
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmışsın
035 Yorumla
Soran+1 yılO yaptı
- +1 yıl
Kadın kocasını red mi edet
Soran+1 yılEvet istemiyorum çünkü canım istemeden yapınca ben yarım kalıyorum anladın mı
- +1 yıl
Anladım da sevişirken olaya bırak kendini. Olur
- +1 yıl
Evlendim diye kimse istemediğim bir şeyi yaptıramaz şu sığ kafalığı bir kenara bırakın
- +1 yıl
Bekar sın belli ki
Soran+1 yıl@Tamaradiasamizde işte helal
- +1 yıl
Boş boş konuşuyorsunuz
Soran+1 yılYa kardeşim istemiyorum istemptoeu bir canım istemiyor. Eee ne daha.
- +1 yıl
Sen istemiyorum demekte özgürsen o da istemekte özgür
- +1 yıl
@clitorisci beyefendi rıza dışı birliktelikler tecavüzdür istemiyorsam bu da rızamın olmadığı anlamına gelir, kac yasına gelmissiniz size bu saatten sonra zorla bir sey olmaz bunu mu ogretelim
- +1 yıl
Yasayı sormuyorum. Gerçek hayattan bahsediyorum. Erkek istediği zaman zaman yanaşır eşine
Soran+1 yılİstedi bende kibarca bu gün çok yoruldum dedim zaten her istediği zaman oluyor. Ne olmuş uzatmasa bir lerden bir şey olmaz dese
- +1 yıl
Adamın ihtiyacı varmış demek ki
Soran+1 yılBenim de ihtiyacım yok. İstemiyorum. İnsanım
- +1 yıl
@clitorisci bu yasa degil olması gereken sey. Kocası yanastıgında hanımı istemiyorum dediyse "sen benim karımsın altıma yatacaksın" tarzı hadsiz bir uslupla konusamaz ben bir erkeğe buna eşim de dahil hiçbir şey borçlu değilim
- +1 yıl
Sen de istersen yok derse ne olur
- +1 yıl
@clitorisci tam tersi kadın istemeyip adam istemediginde kadın da zorlasaydı yine rıza dısı olacaktı ihtiyacı varsa gitsin mastürbasyon yapsın.
- +1 yıl
Boş konuşuyorsun
- +1 yıl
Biz kadınlar sizinle her istediğinizde sevişecek bir obje değiliz o ki istekleriniz bu yönde gidin plastik bebek alın o da iş görür hisleri yok hem de düşünmek zorunda kalmazsınız🤣
- +1 yıl
Hala gereksiz konuşuyorsun
Soran+1 yıl@Tamaradiasamizde cahile laf anlatılmaz boşuna konuşuyorsun bu aptal kaç yıldır kadınsız kalmış. Sence bu ayı kadını insan gmrüe mü hadi ordan er
- +1 yıl
Hahaahaha 25 yasina gelmissiniz hala aptalsiniz acıyorum
- +1 yıl
Aptal değil gerçekçilik bu
Soran+1 yılGerçeklik dediği. Şey eziklik. Sggg
- +1 yıl
Böyle mutsuz yaşayın o zaman
Soran+1 yılBoşanma kağıdını onun eline verince ben çok muylu olurdum
- +1 yıl
Hahaahahhaahah dünyalar tatlısı bi erkek arkadasım var iliskimiz de gayet ciddi cok sukur ki sizin gibi bir sığır değil isteklerime önem veren biri umarım hayatınız boyunca hep yalnız kalırsınız sizin gibi biriyle olmak korkunç olurdu
- +1 yıl
Boşanacak mısın bunun için. Hiç fıtm
- +1 yıl
Durma
Soran+1 yıl@Tamaradiasamizde amin. Bende eklemek istiyorum Allah'ım bu ayılara evlat verme. Ve kadın da verme. Kadınların hayatı karar masın aminb
- +1 yıl
Dediğim gibi. Mutsuz ve yalnız olan sizsiniz
Soran+1 yılBiz kimin yanlız olduğunu biliyoruz hanzo sen konuşma
- +1 yıl
Hemen geldin gaza. Yazık
- +1 yıl
Aptal herif yalnız kadınlara değer vermeyen cahilin tekisin sen ilişki hakkında tavsiye versen ne vermesen ne seni mağaraya tıkasınlar kal orads öylece
+1 yılboşanmalısın.
01 Yorumla- +1 yıl
Neden bosansin
Gizli Üye(30-35)+1 yılikiniz de suçlusunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılTek o
Cevap sahibi+1 yılonun performansından memnun değil misin
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yıleğer doyurabilseydi yorgun bile olsan o zevki kaçırmazdın
Soran+1 yılHer gün her gün sıkıldım lahmacun en sevdiğim yemek demi? Ama üç öğün yesem ne olur midem bulanıe
Cevap sahibi+1 yılher şeyin bir sınırı olmalı elbet
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat