Güncellemeler
+1 yıl
Tip yoksa kız da yok
Güncellemeler
+1 yıl
Tip yoksa kız da yokk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karşı cinsi bu kadar abartan kesimin hayattaki öncelikli amacını kendisini kullanmayarak belirlediği o paslanmış beynine acıyorum
Bu cümleyi anlamadım malesef
Ne demek istediğini anlamadım. Karşı cinsi abartmıyorum , tipsiz erkeğe bakmadıklarını düşünüyorum sadece. Bana bakmadıklarından belli zaten. Hayatta öncelikli amacım yok. Beynim falan da paslanmış değil. Beni neden bu kadar ezdiğini anlamadım.
Herkesin bir alıcısı çıkar bunları düşünmek yerine kendine mantıklı bir ilk amaç belirle dertlerin bunun etrafında şekillensin
İlk amacım * s. kmek o zaman belirledim.
Şimdi ilk yorumumu tekrar oku
Ne oldu da yine hakaret ettin anlamadım
Cinsellik istemek gayet normal bişey.
Belki de nasıl kızlarla iletişim kuracağı nhakkında flort anlamında tabiki öğreneceğin biseyler olabilir. Biraz araştırma yapmakta fayda var
Çok yaptım araştırma. Kızlarla iletişim kurmayı çok iyi biliyorum.
Yani demek ki bi eksiklik var bi yerde. Belki stilini değiştirmelisin. Belki diksiyon ben orasini bilemem, belki de sadece zaman lazım. Doğru insanı bulabilmek için...
O kızların hepsi doğruydu yanlış olan bendim.
Tip yoksa yazmamak lazım.
Kendini böyle üzme de yani tip olmayabilir ama düzeltilebilir bisey tip saç stili sakal küçük dokunuşlar fark eder illaki
Bir kızın en iyi seçeneği ben olamam asla. Benden iyisini 10 dakika arasa bulur. Hatta 10 dk çok bile.
Bak şimdi hersey tip değil tipini beğenmezsen de karakterine aşık olabilirsin ama tabiki dişini biraz bile olsa beğenmediğini içini merak etmiyor insanlar. Sonuç olarakk biraz stilini değiştir..
Verdiğin tavsiyeler için teşekkür ederim ama benim daha fazla reddedilmeye hiç niyetim yok. Stilimi değiştirsem ne olacak? Kızlar kapımda mı yatacak? Yoo. Ayrıca şuanda okul derhane gibi kızların da bulunduğu ortamlar yok. Benim iş yerim evim , ev spor salonu arasında gidip geliyorum. Kimsem de yok. Dışarda gördüğüme asla yaklaşmam , internet üzerinden de kimseye yazmayalı 4 sene oldu artık yazmam kimseye.
Kendini kapatırsan zaten bulman zor ama kendine bi şans ver. Yani en azından arkadaş ol birileriyle :))
Arkadaş olabileceğim kız yok hiç etrafımda. Spor salonu - ev arası gidip geliyorum. Arada bir alışveriş merkezine gidiyorum. Dışarda hiçbir kızın yanına gidip merhaba arkadaş olalım mı demem çünkü toplum içerisinde bağırır imdat sapık der falan linç yiyebilirim. O riski alamam. Yani ben kendimi kapatmıyorum öyle olması gerektiği için öyle oluyor.
Ne diyim Allah yardımcin olsun...
İnanmıyorum Allah'a
Eğer iyi bir çocuk olursan cennete gidince huri bulabilirsin :))
Bu dünyada lazımdı da. Cennete gidersem allahı dövecem niye adil davranmadın diye.
Töbe töbee biraz zor gidersin cennete sen, hurileri de unut bu lafından sonra 😮
Tipsiz yaratmasaymış.
Her şey tip değil ki seni de seven çıkar ne tipsizler evleniyor tek tipsiz sen misin sanki
her şey tip değilden sonrasını okumadım. Doktorum fazla yalana maruz kalmamayı tavsiye etti de.
😂😂 asıl önemli yeri okumamışsın sen de
her şey tiptir bacım ben hiçbir kızın tipsiz birine evet dediğine rastlamadım.
Her körün bir topal alıcısı vardır:) belki sandığın kadar tipsiz değilsindir de özgüvenin yoktur
Belki sandığımdan daha da tipsizimdir
Ölünce nasıl olsun sen ölmeyi kafeye gitmek mi sanıyorsun
İşte onu diyorum. Sürekli olur olur diyenlere.
Sen bu dünyaya geliş amacını şaşırmısın ben hatırlatayım kulluk etmek için geldin diğer her şey amaç değil araçtır.
Dine bağlamayın bir konuyu da ya.
Dine bağlama değil işte sen bu dünyaya kızlar için gönderilmedin onu amaç haline getirme diyorum sadece akışına bırak
Akışına bıraktım zaten bir şey olduğu da yok.
Ailen ve akrabanla aranı düzelt onlardan yardım iste bulsunlar birini sana
Kimsem yok malesef.
Yok derken
Yok yani kimsem yok. Tekim ben
Yetiştirme yurdundan çıktım
akrabanla mı görüşmüyorsun anlamadım ki orasını
Tek olursan nasıl bulmayı düşünüyorsun acaba bulanlar zaten ya akrabayla ya kolu komşuyla ya sanaldan ya da arkadaşla veya iş yerinde bir şekilde buluyor oturduğu yerden gelmiyor kimseye
arkadaşın da mı yok iş yerinden falan onun akrabası da mı yok bekar kız falan
Hayır iş yerim netflix. İnternetten çalışıyorum evden yani.
Benim olunce de olmaz zebaniler yanimda olur oluncede
Tipine önem vereni yanında bulundurma zaten. Kaderinde kim varsa elbet çıkar karşına.
De mi? Aynen kanka ölünce falan olur herhalde
Ölünce hurilerlemi takılcan neden ölmeyi kullanıp duruyorsun. Her insan yanında birisiyle olmak zorunda değil ki
Doğru diyorsun ben de yalnız takılırım bişey olmaz. Ezik ezik yalnız takılmakta ne var ki?
Bu durumda kendini ezik olarak mı görüyorsun. Etrafına baksana bi ne durumda ne halde insanlar var bir arkadaşa bile muhtaç olan insanlar var
Ben işte
evet olur
İyi bari hayattayken olmuyor ölünce olsun bari.
di mi
Tip yoksa kız da yok bunu kabul etmesi çok da zor değil aslında
Cennete hidersen huriler olacak
Başı giderim
Git git
Kendini topla hayatını yaşa karşına birisi çıkar.
Hayatımı yaşıyorum karşıma çıkanlar beni arkadaş olarak görüyor
Benim de olmadi olmuyor… ben de umudu kestim
Ben tipsizim diye olmadı. Senin niye olmadı
Ben de tipsizim demek ki. Erkeklerin gene kaç yaşında olursa olsun olur benim artik olmayacak biliyorum üzgünüm çok.
Bende böyle derdim. Merak etmeyin illa ki olacak. Yeter ki sosyal olun :)
@urukhaim hayır tipsiz insanların olmayacak
@urukhaim sosyal değilim bak inşallah
İkinizde acayip karamsarsınız. İşin temeli özgüven
@urukhaim doğru söylüyorsun biliyorum. Sadece insan geriye üzüntüyle bakiyor ileride olsa da. Ama yapacak bisey yok.
Böyle düşünme işte. Ya neden böylesin. Ozlden gel konuşalım. Anlatacaklarım var
Bu imkansız
Ne imkansız
Ne imkansız olan ne?
Zor be knk
Tip yoksa kız da yok.
neden olmadı?
Çünkü tipsizim.
sapyoseksuel kizlar cikmamistir karsina
Sapyoseksüel kızlar zekaya bakıyor diye illa tipsiz birine evet demek zorunda değil ki. Gider yakışıklı ve zeki bulur hem beynini hem gözünü rahatlatır.
tam bir mazosiştsin bundan kurtulman lazım ama zekisin senden o elektrigi aldim bence sen istemiyorsun bir iliski 😂
13 kere reddedildim kanka süs olsun diye mi reddedildim? Belki de ger. izekalının önde koşanıyım.
ohoo tüme varım metodunu bırak 14. yü dene herkes hayatında 1 kerede olsa reddedilmistir mesela ben 4-5 kez reddedildim hersey tipte degilki reddedenlerim bazi sebepleri guven vermedigim icindi mesela
Denemicem yeterince reddedildim.
sen bilirsin deneyenlerin hayatini seyredersin o zaman
Yapacak bişey yok. Bu yalnız yaşamı ben istemedim.