10 bin TL aylık nafaka alıyorum. Oğlum var. Ve bu ay nfaka iki gün geçti yatmadı bana bu ay sıkışığım yazdı en azından bir 2 3 bin gönderebilirdi. Sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
10bintl nafaka alamak için nasıl işlem yapılıyor bu nafaka olayı neye göre karar veriliyor çok merak ediyorum
Karşıda ki bireyin maddi durumuna göre ve çocuğun ihityacına göre
10 bin TL nafaka mı?
Gerçekten bazı kadınlar çok paragöz.
Miktarı ben belirlemedim o belirledi. Bu bir ikincisi sadece 3 bin TL kira veriyoruz. Mutfak alışverişi oğlanın gitar kursu ingilizce kıursu futbolu, derken alışverişi yemeği derken anca ay sonunda kendime bir 100 TL kalıyor
Sana bakmak zorunda değil ama çocuğuna bakmak zorunda. Sen kendi ihtiyaçlarını kendin çalışıp karşıla.
baskasina asik olup birakip gitmis bence kadina da bakmali?
Hayır mahkemeye göre çoluk olmasa bile bana para vermek zorunda. Anayasa böyle. :)
hakkiniz zaten icra gonderin bence oyle birakip giderse geregini yapmak lazim
Çocuk olmasa ne kadar öderdi?
@hittmeup ya yok ya. icra felan yatırır elbet
Yarısı 5 bin TL.
ben zora sokmak icin dedim yaptigi hos degil cunku 🙃 yoksa yatirmak zorunda zaten mecbur yatircak
Ama mesele ben mal davası açsaydım benden sonra aldığı her malın yarısı benim di ama açmadım. Beni aldatnasuna rağmen aldatmayı ispat edince 500 bin TL tazminat alıyoruz. Ama almadım
keske alsaydin...
Aldattığını bilmiyodum. Hakkını veriyosun daha fazla al.
Yok benim fazlasında gözüm yok. Oğlum iyi yerlere gelsin , iyi bir adam olsun ben ayda 100 TL ile de geçinieim. kendime. O ne isterse yapıyorum. Futbol dedi ayda 1500 veriyorum gitar dedi 2 bin de ona veriyorum. Yeterki o mutlu olsun.
2 gün geçtiyse hic bir halt edemezsin madem bisandin kendi ayakların uzeirnde durmayı öğren
O boşandı ben değil. Başkasına aşık olmuş bu bir ikimcisi oğlan varsa vermek zorunda son olarak avukatım isterseniz icra talebi göndeeyim dedi. Allah'a emanet olun.
Kimin boşandığı onemli degil ama 2 gün geçti diye kimseyi icraya veremezsiniz belki
Seni eleştirmek ya da yermek için yazmadim o şekilde sadece gercekten kendi ayakların uzerirnde durmayı ogrenmezsen hep o kişiye mahkum kalacaksin
Ya kendi ayaklarım üzerinde çok durmak isterim ama ailem yok oğluma kim bakar ee girdim adgeri ücretle bie işe? Bakıcıya vericem o parayı ne anladım ben bu işten.
Nerede yasiyorsun
Her ay normalde düzenli yatıyorsa biraz anlayışlı olmak gerek
Ama paramız yok oğlanın okul alışverişi yapılmadı daha
Siz de çalışmış olsaydınız böyle olmazdı insanlık hali her zaman para olmuyor maalesef
Herkesin mantığı çok saçma. Benim bir mesleğim yok ve oğlum var? Ailem yok. Oğluma kim bakıxak asgari ücret ile çalışşam parayı bakıcıya vereceğim.
Sen de çok haklısın cidden çocuklu ve yalnız bir kadın olmak da zor ne gibi bir çözüm bulacaksın bilemedim
Avukatla görüşüp bir şeyler yapabilirsiniz o zaman başka bir şey gelmiyor aklıma
Bakalım
Avukat i devreye sok icra göndersin
Erkeği banka olarak kullanmaktan vazgeçin
Bu hakkı. ödemek zorunda. Mahkeme kararı
bekle mq
Ya param yok oğlan yarın okula gidicek alışverişi yapılmadı ağlıyor.
Reis her ay 10bintl alıyorum diyorsun zaten nasıl para yok çocuğun okula gideceği bu akşam söylenmedi herhalde 🤦♂️
@AddrenaliN kardeşim. Üç bin ttl sadece ben kira veriyorum oğlanın gitar futbol ingilizce kursları para , giyimi kuşamı yemesi içmesi , derken elimde ay sonu 100 TL para kalıyor.
eee zahmet olmazsa çalış o zaman üstelik adam senin kira parani odemek zorunda mı nafaka yi çocuk için vermiyor mu zaten
@AddrenaliN nasıl çalışabilirim bir mesleğim yokn. Oğluma bakan yok ailem yok aldığım 3 bin TL yı de bakıcıya vericem ee ne anlamı var çalışmanın. ? Ne olur mantıjkı bir birey gibi konuş
@AddrenaliN kira parası onun yüzünden ben dayımın yanına taşınacakrım oğlum ile olmaz öyle ben veririm dedi yani param yok nabiyim
Yani o zaman ömrümün sonuna kadar en azından 5-6 sene boyunca başkasının eline bakicam ne zaman para gönderirse o zaman param olucak diyorsun neyse sen bilirsin o zaman konuyuda daha fazla uzatmak istemiyorum yorum yapan arkadaşa ayıp olmasın
@AddrenaliN evet, kadının halinden anlamayan bir ayı daha nabsın kadın kendini mi satsın açıkıllyıor işte oğluna bakan yokmuş asgeri ücreti bakıcıya verirse ne anlamı kalır ayrıca mahkemeye göre vermek zorunda erkek bu kadın mahkemeye verse birde iki katı tazminar öder ceza olarak
@Yokbizdeayar ilk önce insanla konuşması öğren doğru düzgün üslup takın ben söyledikten sonra açıklıyor bunu okuman yazman var dimi yine de nafakaya bel bağlaması kendisi için iyi değil kör müsün son yazdığımı görmüyor musun sen adam ne zaman para verirse o zaman eline para gecicek bunuda kendisi bağımlı birisi yapicak başka seçenekler arasin kendine nafaka var değipte beklemesin
@AddrenaliN ne yapsın kendini mi satsın oğlunu sokağa mı atsın
@Yokbizdeayar kafan mı güzel senin? Benim dediklerimi mi anlamiyorsun yoksa anlamak mi istemiyorsun
Bir miktar iste en azından
İstedim
Versin o da öyle cüzdan boş diyip kurtulmak olmaz
Bulucam dedi
bas icrayi hemen
Haciz gönder