Yakışıklı, mesleğini eline almış, zeki, merhametli, evlilik isteyen, sadık bir erkek bulunmuyor artık bu devirde evlenen nasıl evleniyor hayret ediyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Valla sende bınlardan kaçı var merak ettim soru dışı ama
Meslek, güzellik, sabır, merhamet, zeka, sadakat
Burdaki her kizda guzel masallah (!)
Hepsi var evlilik düşüncesi hariç yani evlilik istemeyle değil karşına çıkan insana bağlı bence
Tamam da karşımıza çıkanlar da cinsellik düşkünü hep
Kanka orasi icin birsey demedim genelleme yaptim yani evlilik düşünmek ne bileyim ya Böyle kadınıma oyle hisler beslemeliyim ki evlilik düşüncesi olsun erkeklerin bu kadar cinsellik duskunu olmalarina karsi goster elletme muhabbeti dönebilir baska tavsiyem yok
Mümkünse aklı uckurunda olan uzak dursun hayir gelmez öylesinden
Bilemezsin kimden hayir gelcek kimden gelmicek bir insan seks yapiyor diye hayirsiz mi oluyor
Hayır tabi öyle değil mesela ilk tanismada daha bir gün bile olmamış hemen öpmek istiyor veya başka şeyler yahu bir dur tani biraz zaman geçsin bu insanlari kast ediyorum
Ya onlardan bi yol olmaz zaten ya onlar tam salak ben genel olarak iliski icinde olan yakinlasmalardan bahsettim
Ya onlar illaki oluyor benim kast ettiğim sınırını bilmeyen insanlar
Ya bide artik cok zorlasti insanlaela tanışmak felan bi kadina merhaba diyip kahveye davet etmek bile...
Evet bazı hemcinslerim küfür edilmiş gibi tepki verip alay ediyor halbuki karşıdaki insan gerçekten kibar bir şekilde bir kahve içmek istiyor ama varya hep böyle kızlar değer görürken olan bize oluyor
Nasil erkeklerin adini kirletenler varsa kadınlarında kirletenler var ulkede biriyle tanismak anormal karşılanıyor
Kesinlikle
Eskiden bu siteden bile tanistigim kiz erkek bi ton insan vardı artik yazarken çekiniyorum
Haklısın ya selam versen borçlu çıkıyorsun
Bide cidden uğraşasım gelmiyor boyle konusuyoruz sonra mesajlasmaya felan başlıyoruz bazen bi tepki veriyor kendi kendime ne salaklarla muhattap oluyorum diyorum
Hahah bana da oluyor aynısı 😂
ya vallaha bak daha geçen biri yazmış bisi sorucam diye efendim dedim unuttum dedi sorun yok hatirlayinca yazarsin goruldu atiyor bi tamam görüşürüz ne ayimisin 😀😀
Hahah yalnız yazmak için yazmış o arkadaş bari kapanışı kibarca yapsaymis 😂
Ya en uyuz olduğum insan tipidir oda selamsiz sabahsiz girip selamsiz sabahsiz gidenler
Artık herkes böyle mesela yolda yürürken birine kolay gelsin diyince veya selam verince suratima bakıyorlar çok tuhaf gibi
Cok gariplestik cok ama dusunce yapini sevdim
Teşekkür ederim
Baska yorumlarda gorusmek uzere
Hoşca kalın
Aynı düşüncedeyim nasıl evleniyorlar gram anlamadım
Vallahi ben de kimseye guvenilmiyor ki
Sanki böyle anlık bişey mi nedir anlamadım ki ben deli cesareti mi ne
Evet bence de
Tek bir şeyden eminim o da bizi üzen herkes mutlu 😂
Ahahahah kardeşim sen de yıkıksın demek 😂
Hobim diyelim 😂 üzüyorlar beni
Aynı ben 😂
Mesleğini eline aldın yani 😂 hobi olarak yıkılıyorsun
Evet güzellik, meslek, saygınlık var ama bir yanım yıkık 😂
Güç kuvvet saygınlık var ama 😂 işte aynası gibiyim 😂 kuvvetlerimizi birleştirelim diyeceğim ama
Yok ya buradan olmaz o iş 😂
Kütüphanede karşılaştık deriz o kolay 😂
Ortalama bi tipim mesleğim elimde maddi durumum iyi fazla merhametliyim niye evlenmiyorum dersen insani hayattan sogutuyolar güvenemiyorum
Kesinlikle çok haklısın
Bu özellikleri taşıyorum aslında ciddi manada ancak tek sorun mesleğim elimde yok okuyorum Hahah
Hayırlısıyla mesleğine kavuştuğun günler gelsin inşallah 🙏
İnşallah ya çok teşekkür ederim ☺️
Simdi o kadar yakisikli degilim, isim gucunde pek yok ama diger ozellikler var ALLAH'A ŞÜKÜR bende bulamiyordum ama buldum gibi artik
Umarım hayırlısı olur hakkında 🙏
Amin seninde kardesim bak anlasmak cok onemli ben zevklerime uyan birisini buldum gibi bakalım Nasip
Haklısın, maşallah diyeyim o zaman 🙂
Sağol
MAŞALLAH
Oyle biri de niye evleniyor ki mk vurup gecsin iste
İşte zihniyet nu olduğu için ciddi insan yok
Niye olsun ki tip ve para oldu mu hepiniz cocuk Allahmis gibi tapiyonuz bence hatayi kendinzde arayin
Herkesi genelleyemezsin o zaman siz de dişi sinek görünce akıtmayın ağzınızın suyunu
Lan ben akitsam baska seyler olurdu bos yapma hepiniz aynisiniz biz degiliz
Tamam sen bu zekayla devam et
Ok
Artık evlenmek istemiyorum siz kızlardan da nefret ediyorum evlilik demeyin bana
Sana diyen yok zaten
😂😂😂😂
Haha kadınlar da beter, abim sırf bu yüzden evlenmeye niyetlense de doğru düzgün hem eğlenceli hem hanım biri bulamıyor. Çağ iki cins için de kötü
Bazı şeylere göz yumarak evleniyoruz
Herkes bunu demiş ben pişman olmaktan korkuyorum
Herkes bunu diyor ben pişman olmaktan korkuyorum
Onu da sen bilirsin artık
Buralarda bir yerlerdedirler ara bul
Yakışıklı seni napsın
Ay kapa çeneni sen kendi tipine bak önce
Tipimde ne var a q
Aynaya bakarsan anlarsın
Merak etme canım senin gibi yakışıklı koca aramıyorum
Heryerdeler
Ara bulursun