Güncellemeler
+1 yıl
Up
Güncellemeler
+1 yıl
Djfkkdkgkgkfmgkbkdksmdkskcnskskfmkdkskfkvkskdkgovkvkvvkfk?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Demeki kız merkalı sevişmeye istekli ondna başka biri olsa ortalığı inletir di
Ben 2 kızin ortasındaydım bu anlattigim kiz sonradan geldi ben kendi yerime oturttum ondan önce diğer kıza öğrettim 3 4 el dönüşte bu kızla kaldım otobüste flörtü vardi bu seferde bunun omzuna attim elimi bana kendi fotolarını göstermeye başladı şu elbiseden alicam felan diye dekolteli elbiseler gösterdi elim omzundaydi dönüşte oda bi tepki göstermedi hatta elim bacagindaydi bi ara muhabbet geçti sevgilisi aldatmış bunu 2 yıllık hayatı yasicam felan dedi dedim ben sana yaşatırım hayatı olmaz sende aldatırsın * hastasısın dedi gjlslyidpufogu baya güldüm dedim bizde genetik nee? Dedi abazalik diyorum genetik dedim babadan mi dedi yok bizimki dededen dedim güldü sonra benim durak geldi kavrayıp bacağını kalktım görüşürüz felan dedi ondan önce elini tutturdu bileğim çok ince felan diye tırnaklarını gösterdi yanımızda flörtü vardı tuttum elinden uzat tırnağını ben uzun seviyorum zaten dedim uzun halini felan gösterdi uzatırım dedi sence bu kızların amacı ney ben anlayamadim
Bence amacı seni kendine çekmek
İstediğini yaptırmak
Bencede ama otobüsteki kızla kafedeki kız farklı ikiside bi tepki göstermedi bence birbirlerini kıskandırmak için bile böyle yapiyo olabilirler çünkü normal değil kızların ikiside başka bi erkeğin elini omzuna beline artırmaz öyle bi karakterde değil arkadaş olarak görmüyorlar onu biliyorum ama sevgili olarakta görmüyoruz sence bu işin sonu ne olur napmaliyim
İşin sonu uzak dur sen eğer ayn şekilde devam ederse bir istedikleri vardır haledersin sen
Sağolasın görüşlerin için yarın ikiside yanimda olucak bakalım otobüsteki kızın arkadaşıyla konuştum flortuyle konuşmaya devam edecekmiş konuşalım diye felan davet etmiş bence o çocuğu kontrol edebileceğini anladı kullanıcak sence ne için onunla anlattığım iki kızda bana uygun değil aslında bi anda gelişti her şey böyle ileriye gidince yazıp anlatıp fikir almak istedim bende biliyorum kızların niyetini ama başkasından duymak iyi geliyor
Anldım dediğim gibi bir birbirlerini kıskanıp seni kulanıyorlar sende keyfine bak bir daha bulmazsın öylesini
Aynen gerçekten keyifli bi durum ben çok eğleniyorum yani gelişmeleri yazarım durumu değerlendiririz istersen bir kaç gün geçsin
Olur nasıl istersen
Uzun oldu biraz kusura bakma Bu damla yani otobüsteki kız laylaylom onde gideni çıktı 12. Sinifiz herkes toplanmis okulun bahçesinde ben biraz geç kaldım arkadaşlar beni arıyor ediyor nerdesin diye bahçede onlarda onların yanlarına giderken kız arkadaşlarım çarpıyor gözüme biri okey öğrettigim biri eski arkadaşım flört gibi bişeydik ama sayilmazdida ötekisi de 9. Sınıftan arkadaşımdı gittim yanlarina attım ellerimi omuzlarına nasılsınız diye konuşurken direk hoca geldi sosyal mesafe diye eski flörtüm hiç değişmemişsin dedi herkes güldü o sırada arkadaşlarım bize bakıyor onlar az ilerde bu otobüsteki kız o sırada onumden geçti bende siklemedim pek açıkçası yüzüne bile bakmadim selam vermeye gelmesin diye neyse isim veriyim yoksa karisicak elif gil denk geldi onlarda farklı kız arkadaşlarım hemen bana burak naber dediler o sırada bu otobüsteki kız hala geziyor ama görmezden geliyorum bana üstündeki yakismis dedi elif bende gıcıklığına sende çok guzellesmissin geçen yıl böyle değildin dedim karnıma vuruyomus gibi yaptı elini gezdirdi gitti bu sefer baya vakit geçti 4. Tenefüs felan kantine indim inmeden önce ben bahçede denk geldiğim kizlara iltifat felan etmiştim saçın böyle daha iyi olmuş gibisinden neyse karşımdan geliyolardi şansa otobüsteki kız gene ordaydi bahçedeki kızlarla karşı karşıya geldik onlar dışarıya biz kantine giricez aramızda baya mesafe var yanimdada arkadaşım var şaka için dedim off şunlara bak omuz atiyim mi onlarinda duyabileceği seste söyledim okey öğrettigim değilde yanındaki anlamadı oda şaka amaclı karnıma vurdu yanimdan gecerken okey öğrettigim kız duydun mu dedi kız neyi felan dedi omuz atiyimmi diyo hayvan dedi onlar gitti bu otobüsteki kız kantinde sıra bekliyor okuldada tek gömlek giyen benim kızlarla bakısiyorum felan laf atiyorum yani şaka amaclı kötü şekilde değil gülüp muhabbet açılsın diye
İşte kisa kesiyim bu kız bana flortunu sordu geldi arkadaşlarla kız muhabbeti yaparken şunu gordunuzmu dedi arkadaşlar soy adıyla dalga geçti kim o felan diye sordular tanınan biri değil bende siskodan bahsediyo dedim kızı rencide etmek için dedim sıktır git nerden bilelkm biz diye kovdum sonra bu öğlen geldi işte sen benim hakkımda flörtüme ne söyledin felan ama flortuyle konuşmuyorum bilerek çok kalitesiz kızlar geliyor yanina birde saf biraz cocuk dedim ne demisim bekle sizi yuzlestircem beklioz bekliyoz gelem yok kızın kuzeni var yanimda dedi ki o kız benim teyze kızım bacım o fazla bulaşma ona basın belaya girer gösterdi bak seninki nerde diye gitti etkenlerin arasına muhabbete daldi bkz yuzlescez diye bekliyoz neyse çıkışta geldi bu işte aradı çocuğu ne dedi burak sana felan fesman sarilmissiniz dedi kız sarildik mi biz dedi bende evet dedim sarılarak gidiyoduk cunku neyse bu seni dovdudutrum şöyle ederim böyle ederim diyo ama takan yok yani ortamda herkes bu mal ne diyo havasinda bende de eee ee diyorum sadece anladın mı anladın mı diyip duruyor ben döndüm muhabbete başladık tekrar arkadaşlarla ne diyodum dedim arkadaşa dedi işte kız seni harbiden siktirirm şöyle ederim böyle ederim bende dedim ilgi istiyo şöyle baktım yüzüne vücudunu süzdüm mimiklerle begenmedim yaptım çık diye ses çıkardım ağzımla gitti sonra bu salak
bacım benle aynı otobüse bindi bide bi erkekle kankasiymis kanka diyo omzuna yatmış benle olduğu gibi konusuyor ediyor çocuğun yuzune bakıyor ama allah affetsin çocuk çok tipsiz diyo işte çocuğa kızlara bakma gözlerini oyarım felan salak salak konusuyor indik otobüsten bana bakiyo kız güldü bacım öyle işte dovdurmek için sevgili olucam bi kızla ve dovdurcemde yakın arkadaşına erkeklerle konusucam anlatıcam nasıl motor olduğunu kızlara nude atmak gibi bi hata yaptıysa alıp ifsalicam öyle işte sence napiyim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!