Ne yani siz henüz dinlemediniz mi 💁♀️🥳
“Verdiği sözleri tutamaz kalbimdeki hanedar”

Kimisi ilginçtir, fiziğimi ve görünüşümü ya da hal hareketlerimi görünce hiç bir şeyden bahsetmeden önce mal mülk iş güçten bahsediyor. Zenginim seni krallar gibi yaşatırım gibi yaklaşıyor bazı kızlar bana😂😂
Kimisi normal masumca sevdiğini söyleyecek zamanı bekliyor ve usul bir bilindik giriş yapıyor.
Kimisi direkt nude atarak tanışmak istiyor, kendi vücundan görüntü çekip nasıl sence vb... tarzında danışırmış gibi yapıp tanışmak/başka şeyler yapmak isteyenler oluyor. Sanal s. x, fantezi tarzı şeyler vb...
Yani amaçlara göre giriş metinleri değişiyor applaaa 😂😃
Hiç ilk mesajı atan görmedim.
Önce bir şoka girerdim. Elim ayağım titrer sanırım 😂
Kızlar her daim her şeyin ilkini bizden bekler. Sonra da mesaj atmadık diye de engel atarlar. Çok garipsiniz 😅
Sorunun cevabını veremiyorum 🤷♂️
Neden ki ilk adımı kızların atması gerektiği yönde yorum yapan kızlar oluyordu. Onlar yazar 😃
Bana 1 adet ondan lazım 😅
Yakışıklı hepsi senin mi 🤣🤣
Cevap ne olurmuş 😃
Al hepsi senin olsun erkekler hızlıdır 🤣🤣
Hahah kadınlar zor erkek sever, game over 👎
Bunu biliyorum :)
Biliyorsundur elbet 🧐 dövseydin 🥺
Şiddete karşıyım :Dd
Sopam bile yok karıncaya zarar vermem. Karınca beni görünce efelenir sen kimsin lan der yolumu değiştiririm neyse biraz abarttım :Dd d
Hahaha peki madem bağırma bir daha 😅
Ses telim bağırmaya hiç müsait değil
Ben asla bağırmam niye biliyor musun? Çünkü yorucu bir iş :Dd
Ne yaparsın ya? Tee allamm 🤦♀️ Kendini beğenmiş şey 😅
Ama nasıl olur? İnsan kendini beğenmezse başkasının onu beğenmesini bekleyerek ömür mü geçirir. Aynaya her gün baktığın zaman bugün iyi görünüyor muyum diye bakmıyor musun sen? Bakıyorsun değil mi? Hepimiz bakarız. DAha iyi görmek için, daha fazla beğenmek için, tatlı ve neşeli yüzümüzü görmek için icat edilen aynaları kullanırız. Onlar yoksa da birilerinden duymak daha heyecan verici olur. İnsan varlığı enteresan bir varlık :)
Şimdi kendini beğenmeden beğenmeye fark var tamam mı? 😅 aşırı ciddisin, burcun ne akrep mi?
O zaman bilmece vakti geldi
Uzun uzun saçları var
Tırnakları özel mi özel
Bakışları kinayeli
Duruşunda asillik yatar
Nedir bu?
Aslan mı?
İşte bu doğru cevap :)
🥳🥳🥳
Çok teşekkürler beni seven ellerin dirseğine kadar bilezik dolsun 🤣🤣
Haha duaya bak, amin amin 😅
Amentooo
Selam hayatında güzellikler istiyormuşsun ben geldim , adım ne demiştin?
Bomba 😃🤌
Daha hiç yazmadım ama, yazdıracak erkek çıkmadı karşıma 😄
Evet ya, ben asıl sorunu atlamışım 😃
Cevap
91Cevap
Yabancı olsaydı mesela ne istediğini bildiğini gösteren açıklayıcı bir mesaj olurdu bizimkiler ise önce süründürür belli eder hoşlandığını teklif alınca da sapik der bozar adamı eğer gerçekten hoslaniyorsan sadece hislerini şöyle eğer hak edecek biri ise
İlk mesajı kızlar atmaz.
Atsa da selam sekerci mi baban senin diye atar mı acaba 😅
Veya dün tsirht giydim bugün sweet sokakta gezerken yarın umarım senle gezerim 😃
“ dün tsirht giydim bugün sweet sokakta gezerken yarın umarım senle gezerim ” tuttum bunu
Seni istiyorum yazarım jajsj
Şaka bir yana zaten daha önce hiç ilk mesajı atmadım😹
Aklıma Ekrangörüntüleri geldi hahehahhe 😂😂
Hangileri kız😂
Mesaj kutun haha 😃
Güncel atayım istersen sana 😂
At at ben böyle şeylere meraklıyımdır 😜
Tamam atayım biraz bekle atacağım😇
Ben genelde hey yavrum analar neler doğuruyor diyorum 😛
“Seni Anan benim için doğurmuş“ yazabilirsin arada değişiklik olur 😅😅
Ya da senin anan terörist mi bomba gibi çocuk doğurmuş 😂 modası geçti ama neyse 😅
Muhtemelen bu abaza erkekler yüzünden artık mesaj olarak "bak ben kızım mesaj attım cevap ver" yazacak.
Muhtemelen öyle olcak.
merhaba derler sanırım
merhaba bir çok kapıyı açar netice de:)
Günaydın.. Elimin hamuru ile yazıyorum geç cevap verirsem kusura bakma canım gerçi bu devirde hamarat kız kaldı bu yav
Hahah 😅 ama fikir güzel
Ben muhtemelen arkadaşlar yapıyordur diye ta**ak geçer engellerdim
😂😂 komik
Ama başlayacak olsalar herhalde tanıdığın birini sorup onun hakkında konuşmaya baslar sonra sen bile unutursun neden konustugunu
Selam yazıyorlar, Merhaba yazıyorlar, Birmiey sorabilir miyim yazıyorlar.
Haha yakaladım “birmiey” nedir açıkla hahaha 😂
He onu anlamıştım zaten 😃
İşte öncelikli hedef bu kast sistemini yıkmamız lazım kadınlarda yazabilmeli ki çoğu durumda yazıyorlar ama geneli peşimde koşsun erkekler havasında ki azınlıkta olan aklı başında olan erkek bu topa girmez.
Bana yazan biri
-Snapın var mı sıkılıyorum dedi 😂
Hahah bence güzel, yaratıcı 😃
Bencede 😂
Genelde sorularda falan sinir etmişimdir hakaretle başlıyor sonra tatlıya bağlanır (sadece burasi değil twde falan da öyle) direkt tanışma amaçlı selam yazıyorlar.
Pek net değiller.. illa saçma biseyde olsa bahane edecek bişey bulurlar.. sanırım bir insanı tanımak için mesaj atsa küçük düşeceğini basit kalacağını düşünüyorlar.. ama çok yanlış
bahaneler üretirlerdi.
burada mesela, görüşümü sorumu bahane edip, atıyorlar..
bir kişide çıksın desin ki, seni tanımak istiyorum :)
Dimi yaa..
Sözde kadın erkek eşit diyorlar yine erkekler topun ucunda hey gidi yavrum hey nerede bu eşitlik hepsi algı operasyonu 😂😂
Esitlik olan bir ulkede yasiyoruz kiz atinca deisecek bir olaymi oluyor eekegin yaptigi gibi merabadir. bence kizda olsun eekekte olsun hoslaniyorsa hersekilde mesaj ya da baska birseyle belli etmeli. bunda gurur yok ben 27 yillik esimi bir goz kirpmasiyla buldum napiim telefon yok ne yok 🤗seven sevdigini belli etsin bencee
Merhaba derdim büyük ihtimalle veya bir yerde gördüysem seni şurda gördüm merhaba demek istedim vs de olabilir direkt kahve içmeye ne dersin diye de bi mesaj olabilir
Düşünüyorum da ilk mesajı hiç atmadım ama açıldığım oldu, neyse bu ayrı mevzu😅 ilgimi çekiyorsa mesaj atıp ilgimi çektiğini söyleyebilirim isterse engeller yani ne olabilir en fazla
Kendi kendime konuşurdum sanırım.
'-Naber loo
-İyidir senden
-Bende iyi. Sıkıldım da ondan
-Yazdın anladım' gibi ama onu muallakta bırakırdım. Kısaca kendimle sohbetimi dışımdan yapardım.
Naber sen bizim sınıftandın demi bi şey sorcaktım şu nasıl oluyo ya biliyor musun hee öyle mi bende ne sanmışım derim instadan eklerim kapı açarım sonra o bana yazar
@MistırSe sen ne yazarsın
@MistırSe çok çocukca
Atanlar var zaten. Atanlar her zaman diğerlerine göre 5-0 önde başlıyor. Saçma bir şey yazmadıkları sürece ne yazarlarsa yazsınlar bir sorun yok benim gözümde.
Burdan yazsa siteden.. vallahi sitenin kurulusundan baslar iki uc fenomen'i dograr ve konuya girerdi.
Erkekler bu konuda daha yaratıcı kızlar cevap alacağina daha emin olduklari için merha selam naber tarzi giriş yapıyor.
Günaydın, selam, merhaba diye başlayan ancak bu şekilde konuşmalara başlamayın diyen tek varlıklar sanırım.
İlk mesajı yazmadım hiç bir zaman.
Fakat yaşadığım bir iletişim kazası hem de burada hala düşündükçe beni utandırıyor...🍀🦄❤️
Boşver salakça bir şey işte.🍀🦄❤️
Ne geçiyorsa onunla ilgili aklımdan onu yazarım.. 😀
Ilk mesajı da bana attırdın ya... diye triple başlarlardı.
bu bir kez başıma gelmişti tanıtıcı nitelikte bir mesajdı
Atıyorlar zaten merhaba felan bahane bulmaya çalışıyorlar. :D
Eğer hoşlandığı bir erkeğe ise heyecan dolu olabilir.
@Sosyetic_SheqiiL
Gözlerim mavi olduğundan selam maviş diyorlar genelde
Anan arı mı? Bal gibi çocuk yapmış sjsksdk.
Merhaba ile başlar tabi.
daha yaratıcı tanışma mesajları atacağımız kesin 😄
Selam bi soruda görüşünü gördüm
Çok hoşuma gitti deyip muhabbette girerler sürekli soru sorarlardı herhal
Ne yazarlar bilmiyor ama üzerinde ne var diye sormayacaklari kesin
Hic ilk mesaji atmadim. Atmam da kimsenin totosunu kaldirmaya gerek yok✌🏼
Dayanılmaz cazibem olduğu için ilk mesajı kızlar atar zaten
İlk yazan olursam bir sebebi vardır o sebeple başlarım mesajı 😂
Ne de olsa sebeplerden sonuçlr doğar ama dimi
Çok önemi yok ya kpnuşmak istiyosa yürür muhabbet istemiypsa sürekli tıkanırsın zaten
Şahsen ben hiç ömrümde bir erkeğe mesaj atmadım atsam sadece merhaba derdim
Kızlar atsa diye bir şey yok atıyorlar da zaten. Bir bahane bulurlar ya da sadece merhaba.
Hayatta kalan tek erkek olsa bile asla atmam.. 💅🏻
Meyhaba ya da bu ne yakışıklılıktır yazıyorum smcnfmcn
selam nasılsın fazla takmazsan ruh öküzüm napıyosun
Merhabayla baslayip duygu dusuncelerini yazarlardi muhtemelen
40 yıllık samimiyet varmış gibi amaca yönelik mesaj atarlardı.
Günaydın İsmet 🖐 nasılsın 😊 dün gece iyi uyudun mu?
Bir yerden illa bir bağlantı ya da bir mevzu vardır. Ancak öyle.
İstisnasız kızlar 'selam ve meraba' diyerek ilk mesajı atıyor.. İstisna görmedim.
Valla Güzel Bir Şey Yazsa Devamı Bizden Gelir. Yani Merhaba Tanışmak İstiyorum Seninle Vs
En acemi kiz tavlamaya çalışan erkekler var ya onlar gibi yazıyorlar:)
Ayakkabının bağcığı çözülmüş derlerdi. Seni istiyorum diyecek hali yok herhalde. :D
Bir öğrenemedinşz gitti.
İlk mesaj kim atar falan tamamen saçmalık. ilk uyanan yazar özleyen yazar seven yazar bunun cinsiyeti falan yok. bırakın saçma gurur ayaklarını şurda 60-70 yıl yaşayıp gidicez gururu egoyu bırakıp mutlu olmaya çalışın
Genelde hoş şeyler yazmıyorlar ilk mesajı bizden bekledikleri için😂
Zaten atıyorlar ve sohbete düz giriyorlar. Sohbete farklı gireni nadir görüyorum
Canini yerim senin... ne guzel seysin
Böyle yürüme görmedim 😃
Icimden gecenleri masum ve korkutmayacak sekilde dile getirmeye calistim😀
Canını yiriiim 😃 masumca algılanamayabilir
Canini yani vucudunu falan degil offf utandim ben ayy☺
Tamam tamam utandırmayalım 😅
Kız yazdı. En başından boyunu sorayım ona göre dedi
Nereden bu kaşın gözün temeli?
İlham kaynağı olsun bu, diğer kızlara 😃
Bilmiyorum hiç bi zmn ilk mesajı ben atmadım
@Cielos sen neden herkese musallat oluyorsun anlamadım 🤷♀️
@Cielos yapmayın kardo.