Önemli mi sizce?

İyi anlaşmak için karakter özelliklerinde de, zevklerde de, hayat görüşünde de ortak şeylerin mümkün olduğu kadar fazla olması işleri kolaylaştırır. Bencil bir insanın verici bir insanla ilişkisi bir süre sonra istismara gider, birinin hep kendi isteklerini dayattığı, diğerinin fedakarlık etmek ve anlayış göstermek zorunda kaldığı mutsuz bir ilişkiye dönüşür, çok düzenli bir insan biraz dağınık bir insanla yapamaz, rahatsız olur. Yemek zevkleri bile uyuşmalı, ev yemeği tercih edenle fast food sevenin ilişkisi yürümez, erken kalkanla uykuyu sevenin ilişkisi yürümez, ev insanı olanla gece hayatını sevenin ilişkisi yürümez.
Aslında benim gibi biri çıksa aynı özellikte vs cidden harika anlaşırız ve uyumlu oluruz. Çünkü benim önem verdiklerime o da önem veriyordur ve önceliği benimdir. Aynı şekilde benim de öyle. Sanırım tek güveneceğim kişi benim gibi biri olurdu :D O da pek yok.
Teşekkürler
Rica ederim 😌
Zevk ve renklerin uyumu karakter benzerliğinden daha önemli. Hatta farklı karakterlerde olması ilişkiye daha çok renk katar, diğer türlü sanki kendisini izliyormuş hissi uyandıracağından tahmin edilebilir, dolayısı ile sıkıcı hale gelebilir.
Aynı benim gibi düşünen kadın elbette hoşuma gider, uyumlu oluruz. Fakat çılgınlıklar için azıcık deli olması harika olur. Ggggh
Cevap
18Cevap
İstek, fikir, duygu yakınlığı ilişkinin de sıcakkanlı bir şekilde devam etmesini sağlar.
Uyum sorunu yaşanmaz daha huzurlu bir ilişki olur..
Asla benzemiyor efendim yaaa... Ben acaip benziyor diye kandım aldım evlendim.. Sonra narsist çıktı karı yaaa..
Üzdü 😕
Ahh efendim... Zaten hep üzmüyorlarmı ki.. Önceden bize sen şen şakrak herkesi güldüren ve çok sevilen birisiydin şimdi sana ne oldu demiyorlamı ki bize... Artık ne bir his ne bir duygu nede bir güven bıraktılar bizde... Şimdi yalnızız doğru.. Ama ne geriye dönme şansımız var artık, nede ileriye sarma gibi durumumuz..
Benzerliklerin egemen olduğu ilişkiler çok daha güçlü ilerliyor ama eğlenceli olmayabilir 😂
Kavgasiz gürültüsüz ilişki mi olur her şey uyun içinde çok sıkıcı 🤪🤪
Zıt kutuplar genelde kavga ettikleri için, onlara oranla benzer karakterler birbirleriyle daha rahat anlaşabiliyor, birbirini daha net anlayabiliyor...
o yedıgı seyı masaya dokup sonra gerımı koyacaklar boyle karakter olmasın mumkunseee
Soruya mı odaklansınız 😌
Ben karakter olarak bana benzeyen bir insanla anlaşamam :D
Ben tipsizim ve karaktersizim valla o yüzden bana hiçbir kız bakmaz.
Bir uyum yakalanmalı. Dini görüş, maddi ve manevi bakış açısı önemli tabii.
Şimdi illaki karakter benzerliği olmayabilir
Önemli olan bir birinin fikirlerine saygı duymak
Benzer karakterlerin anlaşabileceğini düşünmüyorum.
Bence benzerlik olmalı ki anlayış ve empati de olsun, karşı taraf ayna misali yansıtır her şeyi. Kafa yapısının uyuşması da önemli. Aynı frekansı yakalayabilmek..
Karekter gercekten cok önemli ama karekterin benzemesi hos olur mu olmaz mı bilemedim şu an.
Benzer karakterler genelde anlaşamıyor.
Bence benzer olmamamız lazım zit daha iyi
Müthiş bir duygu olsa gerek.🍀🦄❤️
ilişki daha rahat sürdürülebilir olur.
Bence çok önemli eller birbirine benzemeli
*eşler
Kötü biri olmadığı sürece önemli değil
Bence çok önemli olması büyük şans
İsteklerin benzer olması gerekli değil ama karakterlerin benzer olması çok gerekli diye düşünüyorum.
daha mutlu olmak için şart gibi aslında..
Pek önemli değil bence
Zıtlar anlaşır derler
%60 civarı
Kafa uyuşsun yeter
Uyumlu olmak...
Uzun bir iliski icin onemli.
Uyum olmalı
Mükemmel olabilir
Iyi anlasmaya yarar
En çok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?