Niye herşeye burnunu sokuyor niye müdahale ediyor devamlı?

Nişanımız için 2 aile kıyafet bakmaya gittik onların tanıdığı bir mağaza varmış fiyatta uygunluk yapacaklar diye oraya götürdüler orda birkaç tane beğendim ama ilk girdiğim mağazada hemen karar vermek istemedim anası gelmiş yanıma burdan almak zorundasın biz burayla anlaştık diye kulağıma eğilip laf söyledi bende kusura bakmayın sırf tanıdık var diye içime sinmeyen birşeyi de alamam dedim bu lafı dedikten sonra modum düştü biraz erkek arkadaşım da noldu bir şey mi dedi annem dedi anlattım hangisini beğenirsen onu alıcaz dedi onu da geçtim yolda yürürken Sevgilimin anası benim kendi anneme senin kız yırtık demiş az annem de de çok efendi terbiyelidir benim çocuğum ama yerine göre de yırtıklık iyidir demiş bir sesimizi çıkardık diye yırtık oldu gözünde niye böyle şeyler yapıyor ki erkek arkadaşım kıyafet denerken benim kendi annem oğlum çok yakıştı çok güzel oldu diye iltifatlar ediyor hangi kıyafeti giysem kusur buluyor anası bu çok taşlı bunun üst tarafı kötü bunun rengi kötü bir de ben hem nişanlık hem de isteme günü için 2 ayrı kıyafet aldırdım utanmadan diyor ki isteme günü için evden bir şey uydursan kızım diyor para gidecek diye aklı çıkıyor kadının
Niye herşeye burnunu sokuyor niye müdahale ediyor devamlı?