Mesela hiç dikkat ettiniz mi dommuşa binin abi erkekler hayattan bezik 3 bine flan 14 saat çalışan var şimdi bu nasıl gezecek ortam yapcak araba bile yok bi de Berkaylar var kavazaki motosiklet arkada kızlarla her gün şimdi burdan çıkan sonuç ne iyi giyim güzel hayat kız çeker net
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tabiki cok onemli zaten fakir olana katiyen bakmazlar araban olacak maasin oacak gelsin kizlar
Sonunda mantıklı konuşwn biri
Kanka harbi lan 14 saat Olm yazık ya 3 milyara bide genel olarak böyle abi iş veren çalışanını köle yerine çalıştırıyor hakkını yiyor yazıklar olsun
Öyle gel işten 5 saat uyu geri git neye değiyo sıfır
Daha bi iyi iş bul ağa yok mu
3. 500 tl ye bu var başka 4 ya da 5 veren var mı anca memur olcaksın öyle yoksa sektör değiştir gir bi mağazaya gene aynı
Nerde yaşıyorsun kral sen
İzmirde ama konu ben değilim yani benden çok var böyle arkadaşlarım da aynı durumda
Genetik bi durum oldu bu zaten kral ülkede
Aynen kardeşim sisteme sokayım elin Almanı 2 ayda araba alsın biz 14 saat çalışıp motosiklet zor alalım o da krediyle zaten
Kanka Alman 1 ayda araba alıyor ne 2 ayı 😂 günlük işte çalışan BİLE 7 bin dolara araba alıyorsun ülkede vergi yok bizde vergi çok onlarda bankalarda faiz yok bizde gırla 😂 düzelmeyiz vergiler kalksa ülke düzelicek
Yani öyle işte mesela yarı zamanlı çalışan ergen tayfa bile alabilir orda ki alıyo zaten biz babayı alıyoz işte bu yüzden sordum soruyu herkes bitik sevgilim nasıl olcak najh olur
Kanka ne sevgilisi 14 saat çalış la insanın kendine vakti kalmıyor Kİ sevgilisi olsun abi çok kötü değiştirmeleri lazım
Knka herkes öyle tek ben olsam hadi neyse şu an 10 kişi tanıyorum bak içlerinde kız da var aynen böyle çalışıyorlar mecbursun üni bitiren arkadaşlar da var herkes aynı yani mahalle semtleri böyle bak 8 saat olsun iş hadi girdin bu sefer asgari veriyolar
Kanka 8 saat asgari veren yer yok çünkü 8 saate asgari bile vermiyorlar la çok değişik kanka havalimanı yok mu gir sizin oralardan
Nasıl anlamadım işte kendi diyon yok yani, havalimanına bizim sektörde zor girilir kpss olcak sonra torpil falan ki havalimanına gitmen içinde 4 vesayet değiştirmek gerek
Hep sorun
Bak sana burda 1 yıl önceki soruyu atcam
Türkiye' de Çalışma Saatleri Neden Çok Uzun, Uzun Çalışma Saatlerine Değiyor Mu? ↗
Öyle kral zaten ben bilmiyorum ya
Kaç git kurtar kendini ülkeden yoksa açıkcezaevi olur sana bura
otobüs bi tık daha etkili dolmuşa göre
O da aynı demek istediğimi herkes iyi anlıyor aslında
Hiçbir şekilde etkili değildir.
Ama reelde tam tersi
ben tek kendimden etkileniyorum diğerleri umrumdışı
Beli zaten 😂
keske böyle olmasa