Aşk İlişkileri Erkekler neden boynunun resmini atmaz? Boynunuzu atar mısınız çabuk ademcik elmasına bakıcam😡😡😡? malarma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Sinir etmeyin beni atın çabuk lütfen Güncellemeler+1 yıl Erkekle neden atmadınız biri de atmaz mı ya yazık yazıkk 🤣🤣🤣 Erkekler neden boynunun resmini atmaz? Boynunuzu atar mısınız çabuk ademcik elmasına bakıcam😡😡😡? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ademcik mi, benim ademcik ademcikcik olmuş artık. 😂 200 kilo olmuşum boynum kurbanda kesilen danalar gibi olmuş, samuray kılıcıyla anca. 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Yaa at bakıcam😂😂😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bademcik elması gibi olmuş 😂 hahay ademcik değil adem elması yani gırtlak çıkıntısıbi bana çekici geliyor o sanıyordum 0 3 Yorumla malarma +1 yıl 🤣🤣🤣yaa çok çekici ana Yorumla malarma +1 yıl Ama Yorumla merakettimmişte +1 yıl evet hemfikiriz 😀😂 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. "Ne olucak , puan felan mı vericeksin. Hadi yemeğe , saça puan vereni gördük duyduk , ama organa puan vereni ilk kez görüyorum enteresan." 0 5 Yorumla malarma +1 yıl 🤣🤣🤣🤣evet çok ilgimi çekiyor cidden Yorumla Herom44 +1 yıl "Eh elmaya armuta bu kadar ilgin vardı manav dükkanı açsan olurmuş." Yorumla malarma +1 yıl Hahahahahahwhsh ayy Allah iyiliğini versin be sesli güldüm Yorumla Herom44 +1 yıl Ahahahaay, inşAllah işin rast gelirde elma armutla kalırsın , dikkat et bazıları niyeti bozup salatalıkda atabilir ha. Başarılar. Yorumla malarma +1 yıl 🤣🤣🤣🤣ıyyyy Yorumla
Mammamiavv Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sizin gibiler yuzunden turk erkegi rahat rahat gezemiyor disarida 0 1 Yorumla malarma +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne saçmalıyorsun. Anlamaya çalışıyorum. Tam olarak ne istiyorsun. ? 0 0 Yorumla
reelgell7 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Niye atsın Milllet ya a başka uzuvlarını atarlar bak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Herkesin boynu seninki gibi güzel olmayabilir.. ben utanmam ama utanan da olabilir.Bişey diyemeyiz.. 0 0 Yorumla
BakerChef Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl mesaj kutun allahtan kapali abaza arkadaslar ne boylu poslu resimler atardi yirttin yine hadi iyisin 😂 0 5 Yorumla Candanbirkız +1 yıl Why do those who say nothing to a person who undresses for art, persecute those who dress for Allah? Yorumla Candanbirkız +1 yıl Just give me a vaild reason Yorumla BakerChef +1 yıl @Candanbirkız When people's perspectives are different, unfortunately, they love to judge based on dress or appearance. Yorumla BakerChef +1 yıl I don't know how much this answer will satisfy you. Yorumla Candanbirkız +1 yıl well. its enough for me Yorumla
UrlocalOğuz Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ayak istesen ayak fetişizmi dicemde boyun ne abla😂 0 0 Yorumla
tarikinann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Sen atarsan olabilir sjsk 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Bwnim var profil de zaten Yorumla tarikinann +1 yıl E o zaman benim de profilim de gözüküyor Yorumla
Siradan1isiyim Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Ademcik elmasi ne lan 0 4 Yorumla BodybuildingerMK +1 yıl Kırtlak Kırtlak 🤣 sjshs Yorumla Siradan1isiyim +1 yıl @BodybuildingerMK adem elmasi degil mi o ademcik ne ya asker arkadasi mi Yorumla malarma +1 yıl Neyse ne ya işte attın😂 Yorumla Siradan1isiyim +1 yıl Olmaz seksi ademimi sadece sevdigim gorebilir Yorumla
warm_breath Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Elmamı kimseye göstermem 1 2 Yorumla Herom44 +1 yıl "Ahahahaay , ulan reis çok yaşa." :D Yorumla warm_breath +1 yıl @Herom44 eyvallah 🤣 Yorumla
ercanozkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. boyun yerine bisey atsam. 0 0 Yorumla
wiegehtssssss Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl spık kız da hiç çekilmiyo be usta 0 0 Yorumla
Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Aç googleden bak bu neyin merakı acaba 0 0 Yorumla
KARNIVOR Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. bu nasıl bi fantezi be 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Namahremm 0 2 Yorumla malarma +1 yıl 🤣🤣🤣🤣namuslular sizi Yorumla Mitroglu +1 yıl Öyleyiz 🙃 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Boyun fetişisti😂 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Salak mıyız hocam 0 0 Yorumla
BodybuildingerMK Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Atmıyoruz. 0 0 Yorumla
amedeus39 Takip Et Bilge Yaş: 51 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı. adams apple 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Ne oldu ki be 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Ademcik mi, benim ademcik ademcikcik olmuş artık. 😂 200 kilo olmuşum boynum kurbanda kesilen danalar gibi olmuş, samuray kılıcıyla anca.
Yaa at bakıcam😂😂😂😂
bademcik elması gibi olmuş 😂 hahay ademcik değil adem elması yani gırtlak çıkıntısı
bi bana çekici geliyor o sanıyordum
🤣🤣🤣yaa çok çekici ana
Ama
evet hemfikiriz 😀😂
"Ne olucak , puan felan mı vericeksin. Hadi yemeğe , saça puan vereni gördük duyduk , ama organa puan vereni ilk kez görüyorum enteresan."
🤣🤣🤣🤣evet çok ilgimi çekiyor cidden
"Eh elmaya armuta bu kadar ilgin vardı manav dükkanı açsan olurmuş."
Hahahahahahwhsh ayy Allah iyiliğini versin be sesli güldüm
Ahahahaay, inşAllah işin rast gelirde elma armutla kalırsın , dikkat et bazıları niyeti bozup salatalıkda atabilir ha. Başarılar.
🤣🤣🤣🤣ıyyyy
Sizin gibiler yuzunden turk erkegi rahat rahat gezemiyor disarida
🤣🤣🤣🤣
Ne saçmalıyorsun. Anlamaya çalışıyorum. Tam olarak ne istiyorsun. ?
Niye atsın Milllet ya a başka uzuvlarını atarlar bak.
Herkesin boynu seninki gibi güzel olmayabilir.. ben utanmam ama utanan da olabilir.
Bişey diyemeyiz..
Bosalırsın diye atmıyolar anla işte boyun fetişisinbsanırım
mesaj kutun allahtan kapali abaza arkadaslar ne boylu poslu resimler atardi yirttin yine hadi iyisin 😂
Why do those who say nothing to a person who undresses for art, persecute those who dress for Allah?
Just give me a vaild reason
@Candanbirkız When people's perspectives are different, unfortunately, they love to judge based on dress or appearance.
I don't know how much this answer will satisfy you.
well. its enough for me
Ayak istesen ayak fetişizmi dicemde boyun ne abla😂
Sen atarsan olabilir sjsk
Bwnim var profil de zaten
E o zaman benim de profilim de gözüküyor
Ademcik elmasi ne lan
Kırtlak Kırtlak 🤣 sjshs
@BodybuildingerMK adem elmasi degil mi o ademcik ne ya asker arkadasi mi
Neyse ne ya işte attın😂
Olmaz seksi ademimi sadece sevdigim gorebilir
Elmamı kimseye göstermem
"Ahahahaay , ulan reis çok yaşa." :D