Bir İnsanın, Bir İnsana Nasıl Kanı Isınır?

Evet, olayi anlatmaya basliyorum, bir kızla benim aramda gecen bir olay😊
Ben bir ara lise acik ogretime yazilmistim İnsaat Muhendislik Mimarlik bolumune o zamanlar yasim 19-20 falandi kız da o yaslardaydi neyse okul basladi yine bu aylar Eylul falandi okulun ilk gunu aksam gidiyoduk ama okula neyse 1-2 ders gecti tenefuse ciktik tabi o 1-2 ders icindede kizla ufak tefek konusmuslugumuz var neyse kiz tenefusde yanima geldi dedi sana kanım ısındı numarami vericem sende ver birbirimize bi’seler sorariz konusuruz dedi ne alakaysa? Ben sok ben vefat ben iptal😂😂 neyse aldim numarasini verdim numarami olay bitti😊 kiza bak ya kendi elleriyle bana numarasini verdi cok tuhaf normalde erkekler kizin numarasini almak icin 40 takla atiyo buda geldi kendi verdi bana beni yormadi sagolsun varolsun😂 ben oyle kiz numarasi alma pesinde kosmam zaten beni yormadi diyede sakasina dedim zaten neyse ders bitti okul cikisi oldu sinif arkadaslarla hep beraber cafe ye gittik cay turk kahvesi sigara ictik dusunun daha okulun ilk gunu bu ne siddet bu ne celal bu nasil kaynasmadir boyle hayirdir sanki 40 yildir tanisiyomusuz gibi sonra herkes evine dagildi evli evine koylu koyune haydi yallah yallah😂 Yani benim anlamadigim nokta kizin bana sana kanim isindi demesi ben ona ne yapmis olabilirim ki bana kani isiniyo hemde daha ilk gunden ilk saatlerde hemde aslinda insanin bi’se yapmasina gerek yok karakteri kisiligi iyiyse sevecen biriyse her insanin kani isinir dimi neyse hadi bakalim topu size attim top sizde😂
Bir İnsanın, Bir İnsana Nasıl Kanı Isınır?