Uyandigimda agliyorum. Hemen nisanlimi ariyorum ruya gordum yine diye. O üzerinde fazla durmuyor unut dusunme diyor... Ama neden sürekli bu tür rüyalar görüyorum?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Rüyanın saatine bağlı. Sabaha karşı ve sabahın ilk saatlerinde görüyorsan gerçekleşir
Genelde hep sabaha karsi.
O zaman dikkatli ol
Ayriliktan Korkuyorsun muhtemelen buda bilincaltina yerlesmis
Ayriliktan korkmuyorum. Seviyorum evet ama kendimden vazgececek kadar degil. Surekli ruyamda goruyorum Nisan bozuluyor...
Bende aynı şekilde biraz bilinçaltından kaynaklı en çok korktuğun şey rüyana giriyor
Diğer düşün çıktı mı?
Acaba onun daha önce yaptığı yanlış var ise yanlış mı rüyana girip seni yönlendirdi
eş alma ailesini al sözünü hatırlattı bana...
Yani?
biraz düşün bulamaz isen msaj at uzun uzun yazacağı okursun he saçma ise durmazsın engellersin ama ileride cıkacak o sorunlara ya onceden önelem alırsın ya da ayrılırsın
Rüyaların tersi çıkar derler hayır işte.
InsAllah...
Takma kafana yaşlar kaç ki?
Yasim 28 onun 36. Her hafta goruyorum nerdeyse... artik HUZURUM kacti
evlenın artık
Ama simdi korku var... cunki en son nisanlim dul bir kadinla konustugunu gordum telde eski ciktigi. Uzun hikaye masum olduguna inandim bu nebzi diyelim. Ama bu problemden sonra her hafta goruyorum ne yapacagimi sasirdim
seks var mı aranızda?
Kavga filan ediyormusun
Hayir etmiyoruz iste... sorunda o
Peki kafana birşeylermi takıyorsun
Nisanlim dul bir kadinla konusuyormus ogrendim eski ciktigi. Ondan oncede goruyorum zaten bu tür ruyalar. Ama ogrendikten sonra arti. Masum olduguna inandim bi nebzi fazla detay konusmak istemiyorum ama ne yapacagimi sasirdim huzurum kalmadi
Bunu yakaladın mı sen
Evet
Sonra ne yaptın
Bilinçaltına işlemiş
Nasil yani? Ne demek bilincalti?
Bilinçaltının oyunu
Neden ama? Nasil yani bilincalti?
fazla tedirginsin
Nasil yani? Aciklayin lutven..
olmayan şeylerden korkuyorsun. ya sorun çıkarsa gibi
Ilk zamanlar korku yoktu fakat goruyordum yine. Ama simdi korku var... cunki en son nisanlim dul bir kadinla konustugunu gordum. Bundan sonra nerdeyse her hafta bu ruyayi goruyorum... uzun hikaye o dul kadin muhabbeti masum oldugunu bu nebzi inandim diyelim
güven kaybolmuş desene.. cnsellik mi konuştu
Hayir para istiyordu numarasi kayitli degildi fazla detay konusmak istemiyorum ama bu surecten sonra iste dedigim gibi her aksam basim agriyor ruya goruyorum. Nisanlima soyluyorum uyandigimda hemen ariyorum yine ruya gordum diye. Bilsin diye soyluyorum. Huzur felan kalmadi
güveniyor mususn ona... dürüstçe söyle
50%
bu tehlikeli. ne zaman düğün
7 ay sonra bir gün mutluyum ertesi gün huzursuzum. Dengesizlestim iyice. Kimseyede anlatamiyorum derdimi. Ne yapmam lazim bilmiyorum uyumaktan korkuyorum artik
açık açık konuştun mu hiç bu dul kadın meselesini
Evet konustum. Eski sevgilisi, bosanmis oldugunu sonradan ogrendim sonra biraktim onu dedi. Bana yazip durdu surekli dedi. Bir kac tanesini kendim okudum orasi dogru. Fakat ayrilali 4 yil olmus... ve Şu an para istiyor nisanlimdan? Bu nasil bir iletisim? Nasil bitmis? Neden firsat veriyorsun ona? Nisanlim bana or spu o diyor tek benden mi istiyor saniyorsun parayi dedi, yanimda aradi sövdü numarasini degisti ikna olmadiysan bulalim kendin konus ya da ara konus dedi. Valla bilmiyorum ya aklim cok cok cok karisik
o zaman kapat konuyu... unut gitsin. mutluluğunu bozma
Size inandirici mi geldi soyledikleri? Ben inansamda yinede icimde bir suphe var bilmiyorum cunki onca yil gecmis. Bitmis olsaydi Şu an iletisim icinde olmazlardi. Nisanlim onun haddini bildire bilirdi cesaret edemezdi kadin ama yapmamis.
şimdi mesaj at nişanlına seni seviyroum diye
Neden
mutlu olman için :)
?
Anliyorum sizi. Demek ki nisanlima inaniyorsunuz?
aklındakiler gitsin diye diyorum da
Soyleyin lutven. Rica ediyorum. Hata mi yapiyorum bilmiyorum cunki
hata yapıyorsun... ben de aklını dağıtman için söyledim. onu sevdiğini söyle...
Aramiz iyi kotu degil. Uyuyor kendisi Şu an . Yarin konusuruz. Yazmak istemiyorum.
o zaman sıkıntı yok... unut. seni seviyor geçmiş bitmiş bir konuyu kaşıma...
Kasiyinca ne olacak mis?
ayrılık da olabilir...
O kadin yuzunden mi? Onu mu sececek yani beni birakacak? Kendi kayip eder ertesi gün baskasi gelir yerine. Senin dedigin gibi olmuyor iste kardesim... bir anda gitmiyor akildan, kendine konusuyorsun yerine göre ona yani nisanlina söyleniyorsun... bu durum hic olmaya bilirdi bunu yapabilirdi... Kasiniyor iste ozaman... Zaman ne gisterir bilmiyorum Allah kerim. Seviyorum sonuna kadar da giderim ama tek hatasini cekerim isini bunu oda biliyor.
Ipini
çok mu kıskançsın sen :)
Sevdigimi kiskanirim tabi. Ben haric baska kadinlarin gözünden bile sakiniyorum. O bile baksa baska kadinlara hemen yüzüm asilir ya da tartisirim. Eger anlarsa... ben onu güzel temiz seviyorum... InsAllah pisman olmam
özel şeyler yaşamadınız değil mi
Yasamadik.
sevindim. istdi mi hiç
Bu sorunun konumuzla ne alakasi var?
güven konusu için sordum da cevap vermek zorunda değilsin...
Istedi. Ben istemedim. Istemiyorum da. Yapan cok... dogru nisanli doneminde. Fakat gerek yok... seven yine sever
gerek yok. zaten yapmadığına sevindim demiştim... ne kadar güveniyorsun ona
O konuda sevdigim dahi olsa teslim olmam. Yani 0
seni aladatır mı sence
Aldatirsa terk ederim. Ve cevabim evet malesef oyle dusunuyorum bu olaydan önce beni kimse ikna edemezdi fakat degisti
güvenmiyorsn nasıl bir ömür için imza atacaksın
7 ay var daha... bundan sonrasi ona kalmis.
böyle devam ederse ne olacak... rahatlayamazsan
Bitecek
nişan mı evhamın mı bitecek
Nisan
bence çok sert olma..
Şu an alttan aliyorum zaten... fazlasiyla sert yaklasmamaya bakiyorum Şu an ... cunki beni sevdiginden eminim. Fakat beni ilerde aldatmaz diyemiyorum
bakir mi sence