dün okuldan eve dönüyodum. Benim yaslarimda bi erkek uzaktan yanima gelip adres sordu, tarif ettim gidiyodum ki instami sordu. Yeni geldim hic arkadasim yok dedi. Cok saf birine benziyodu ve yalvardigi icin verdim evde engellicektim. Sarilmak istedi. Tabi hayir deyip gittim. Pesimden apartmana girdi. Üstüme gelip kucakladi ve duvara yasladi. Öptü, dokundu oksadi sürtündü cok ileri gitti. Ittim ama bagiramadim. Kactim evde engelledim. O 17 ben 19. Psikolojim bozuldu agladim tüm gece. Nasil bu kadar kalpsiz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Kamera yok mu apartmanda veya sokakta dukkanlarda vb. taciz tecavuz etmis seni
hayır yok keşke olsa, tecavüz etmedi ama itmeseydim belki ederdi
Yoo etmiş kendi isteginle degil. Hosuna gittiyse bilemem orasini o zaman sayilmaz
tabi gitmedi çok kötüyüm neden yaptı bi erkek bunu neden yapar
Sapik abazan oldugu için yapar.
Yasının kac oldugunu nerden biliyorsun?
laf arasında söyledi, bi de kucağından indirdikten sonra yanaklarımı sıktı çok tuhaftı
Hangi şehirdesin?
yurtdışı
Peki. Kendine dikkat et kardeşim. Umarım bir daha böyle bir şey başına gelmez.😇
Taciz etmiş ama bence sen de çok rahatsız olmamışsın
ilk defa başıma geldi şok içindeydim ağzımı açamadım ellerimle ittim zaten her şey aniden oldu çok kötüyüm
Her hangi bir erkek durduk yerde bunu kolay kolay yapmaz
yemin ederim üstümde tahrik edici bir şey yoktu
Kıyafetin nasıl dı ki
beyaz akayyabı siyah kot ten rengi bluz, sarılmak istiyorum seni beğendim dedi sonra birden kucakladı işte ileri gitti
Çığlık atsaydın. Ne kadar sürdü bu olay
1 dakika anca ittim bi şeyler söylüyordu ama öyle bi şoktaydım ki söylediklerini duymadım bile. Kucağından indirdi biraz daha okşadı ama ben kaçtım
Peşinden koşmadı mı
evet gelecekti ama “sakın gelme yukarıda babam var” dedim merdivenleri çıktı o da orda dikilmiş bana bakıyordu sonra eve girdim işte
Çocuk ya deli cesaretli ya da sen yakın davranmışsın
Tekrarlama ihtimali yuksek uzak dur gorunce onu
evimi biliyor ama bugün gelmedi heralde daha da gelmez ama nasıl iğrenç biz hep yaşlı adamlardan korkarken yaşıt biri yaptı
Yasit biri degil tam tersine senden kucuk biri yapmis
Unili biriyle bisiler yasama arzusu icinde muhtemelen cevresine de hava atmak bile istio olabilir unili kizi ayarladim demek icin pesinden devam edebilir
Bi kere taviz vermis gibi olmussun sessiz kalinca bi daha ayni sekilde sessiz kalirsan sureklilik kazanir daha da ilerisini arzular
Ozel oldu konu istersen measaj at bana
19 olan ne, nasıl ölçtün
yaşım ben 19 o 17
Geçmiş olsun. Çıkamadın mi 2 tokat
yeminle şoktaydım asla başıma gelmez sanıyodum geldi çok iğrençti nasıl bu kadar iğrenç olur üstümde tahrik edici bişey de yoktu
Damacanada da tahrik unsuru yok ama yürüyen yürüyor
La buraya yazacağına direk polise ihbar etsene
kanıtım yok apartmanda kamera yok ki delil isteyeceklerini biliyorum
Dokakta hiç mi dükyan yoktu ya da senden instegram istediği yerde sağa sola bak
Orda senle olan bir karedi bile yeter peşinden geldiği an bile yeterli
Baya beni takip etti apartmanda taviz etti dersin takip ettigine dair kanıt bile olsa şüpheli durumuna geçer geçtiğin yoldaki fükkanlarda kamera var mı sokakta kamera var mı bir sor araştır namus meselesi de hatta
Anne babanında haberi olsun yoksa bu it beğendi her halde diyip gene peşine düşer bu tip şerefsizler nadir olsada bazı yerlerde çoklar
yurtdışındayım gavurlar namustan ne anlar, ama o da türktü
Hass yapacak bir şey yok piskoloğa git