Asla olamaz
Bir şans veririm
Ben dişe değil yüreğe bakarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben yılardır ağız sağlığıma dikkat etmiyordum aynı zamanda gülümsemekten utanıyordum. Ayrıca bir ilişkimin olabileceğini hiç sanmıyordum çirkin, kırık dişler ve eksik yerler yüzünden karşı cinsin bana karşı bir hoşlantısının olması imkansız diye düşünüyordum. Son zamanlarda biraz toparlattırdım. Sadece biraz sarılık kaldı fakat parlatma falan beyazlatabilirsem daha sonra hiç aksatmayacağım. Fakat düşüncemde bir değişiklik olmadı hala sevgilimin olma ihtimaline bile imkansız gözüyle bakıyorum.
Her zaman herkesin bir sevgilisi olur. Sanki boşuna bir serzeniş içindesin bunu kendine yapmasan iyi olur. Her insanın bir seveceği insan olur ve çıkar karşısına :)
Ümit enteresan bir kelime. Bir beklentinin az oluşu ya da çok oluşun simgeliyor. Bence ikisi de düşünülmemeli ve akışına bırakılmalı. Az ya da çok bir beklenti kişi için iyi sonuç doğurmaz. Hayat akışında seveceğin insan karşına çıkacaktır umarım :)
Yani sevmişsem olabilir ki daha sonra tel falan taktırır yaptırırız ne var bunda. Bende 2 tane dişimi kavgada kırdım, daha güzelini yaptılar. Pahalı falan ama taksitle o işleri hallederiz. Ufak tefek şeyler halledilir o kadar problem olmaz. Diş macununu ortadan sıkmasın da gerisi onun elinde olan bir şey değil zaten, halledilir.
Kesinlikle
Dişleri yapılabilir. Peki ya kalbi yapılır mı? Aşıksam dünyanın en çirkini olsa dahi, gözüme en yakışıklı gelir. Dişleri yamuk olması önemli değil. Benim onu sevdiğim gibi o da beni sevsin, o da bana kıyamasın yeterli.
Helal be sister
☺
Çok sey böyle bozuk olmadığı sürece olur ://
Simdi dişleri yaptırabilirsin ama kalp estetiği olmuyor o yüzden kalbi sevmek en iyisi
Evet ilk görüş ve ilk izlenim önem arz ediyor 😊
Elektrikçi çıkarsa ne yapacaksın ve elektrik alamazsan sana demez mi benden alamiyorsan kimseden alamazsın diye 🤣🤣
İlla elektrik faturasına aşk yazacak değil mi
Bızımla degılsın🤣🤣
Ricalar 😊
Cevap
11Cevap
Çok fazla gözüme batmıyor ise sevgili olurum. Hadi diyelim gözüme batacak kadar kötü bile olsa gideriz diş doktoruna nedir yani jdhsh
Kendine baksın, dişlerine de baksın.. Karakteri doğru olduktan sonra dişlerinin yamuk olması beni asla rahatsız etmez.. Keyifli günler..
Hijyen önemli dişlerinin yamukluğu beni rahatsız etmez 🤷♀️
Temizlik şart
İki güzellik de aynı anda birden olsun😃
Şans veririm fakat yürek güzelse gülüşü düzelttirebiliriz🦄
Paradan haber ver sister yamuk hiçbir yerini bırakmıyorlar her yer düzleşiyor :dd
Paradan haber vermek için önce âşık olmam şart bıradır kimse kusura bakmasın 😃
Yani paradan haber ver derken kişinin kendisini düzeltebilecek parası varsa her türlü yamuk yerini düzeltir. Yoksa aşkta para elbette olmazsa olmaz sonuçta geçim kaynağı paradır. O ayrı bir konu.
Aşkı bulabilrsen helal olsun diyeceğim sana umarım bulursun :)
Kısmetse bulucam bro daha 98'ime çok var😃😃
🤣🤣evet ama zaman hızlı akar ne kadar erken o kadar iyi
Benim acelem yok 😂
Orası kesin 🤣
Dişleirm yamuk 😊 senelerce tel vs taktım ancak biraz düzeldi. Beğenen böyle beğeniyor.
Benim için de sorun olmaz yeter ki ağız bakımını yapıyor olsun
Dişleri yamuk olması acayip hoşuma gidiyor bilmiyorum ama seviyorum ben 😂😂😂
🤣🤣o nasıl bir beğeni atmaktır yamuk dişlere ahah
Dişlerle sevgili olmayacağız ki hocam. Kalbi ayrık olmayanını bulsak bir... 😃
Kesinlikle hocam kalbi ayrık olmamalı
Elbette olabilir sevdikten sonra onların bir önemi yok
Sevince kalpten işte o zaman bütün akan sular durur :)
Mecnuna sormuslar leyla leyle dedigin bumuydu diye. mecnun cvn vermis siz birde benim gozumden gorun. insanin icinden haric. dis gorunusu muhim deildir. su zamanda yapilamayacak diste yok kasta yok hersey yapiliyor ama icin kotu disin iyiyse ne faydasi var. benim dusuncem
Dişe bakarım. İnanılmaz önemlidir benim için.
Ama yamukluk veya ayrıklık depil baktığım. Tamamen hijyen.. Ağız sağlığı.
Bu soru tam beni anlatıyor. Benim dişlerim de yamuk önde iki tane tavşan dişlerim var yanları boş dişler önde çıkacağına arkada çıktı. Diş miş falan boşverin karakteri sağlam olsun tip o kadar da önemli değil.
Yani olabilir:) çok bariz bir durum yoksa. Armutun sapı,üzümün çöpü dememeli :ppp
Olabilir. Benim açımdan temiz olması daha muhim. Diş fırçasının 3 ayda bir yenilenmesi gereken bir şey olduğunu bilmeyen insanlar var yahu!
Benim öndeki iki dişim yamuk ve ben bunu seviyorum herkes düz dişli olacak diye bir kaide yok sorunun crvabına gelirsek tabiki de olurum
Şimdi görüntü önemli falan diycem ama yok ben olamazdım, rahatsız eder beni
Benim dişlerim çok duzgun ama karşı tarafi sevmissem hic farketmez
Bir sans veririm.. yamuk değil ama ayrık dişli sevimli olabilir.
Anketlere yanlışlıkla oy vermekten bıktım.. cevabım C
Benim eşim bir kaza sonucu 8 dışını kaybetti ama ben onun yanında olarak özgüvenini tekrar kazandırdım bırakmadım veya başka erkeklere bakmadım ☺️🙂
Biri yakışıklı olur ama yemediği şey yoktur diğeri ise çirkin olur ama tam sana layık bir erkektir kalp kime atıyorsa ister çirkin ister yakışıklı sen onu gözünde dünyanın en yakışıklısı görürsün
1 tel 6 ayda düpdüzgün hale getirebiliyorken sorun edilecek bir şey değil dişler
Olabilir de dişleri çok sivriyse oral da sıkıntı olur
Düşündüğün şeye bak ya dudjfhdjdjf
Olabilir. Yeterki temiz olsun
Siz iyi misiniz ya neden birilerinin dişinin yamuk veya düzgün olması önemli ki?
Dişlerime çok temiz bakıyorum fakat üst ön 2 kesici dişlerim ayrık 20liklerin çıkmasını bekliyorum iterse birleşir diye bakalım
Oldu :/ o kadar takıntılıyım halbu ki
Olan olur 😊
Diş ne alaka ya NXJXKS güzel olduğu için değil sen sevdiğin için güzelleşir gözünde diş miş hikaye :D
Ben dişe değil yüreğe bakarım...
İşte kuin konuştu dağılın :D :D
olabilir yeter ki temiz dişleri olsun
Böyle şeyler sevgimin önüne geçemez yani olurum.
Olur evet neden olmasın
Dişini yaptır öyle sevgilim ol derdim yoksa kabul etmem
eğik sevmem ama asla sevgili olmamda demem
Neden olmasın. Allah karakterden zeval vermesin
Onlar insan degil mi
Önemli olan bakım
Yaptırılır ya ne olcak
Diş ne ki yavrum baytar mıyım benn 😛
Bu sevgili olmak icin bir keiter olmamali sacmalik
Saçmalamayın artık yaa
Çürük dişlı ve sigara icip sarartmasndan iyidjr
Olurum, neden olmasın.
Temiz ve bakımlı olduğu sürece sorun yok.
Temiz ve bakımlı olduğu sürece sorun değil..
At pazarından bakılıp seçilmeli.
Temiz bakımlı olsun yeterli
Tabiki olabilir.
Olurum, neden olmasın
Benimki eğikse onunki neden eğik olmasın
evett şirin oluyor
Olabilir
Yüreğinin iyi olması dişlerinde daha önemli çünkü
Olabilir sorun yok
Hayır olmam
Sıkıntı etmem
olmuştu 😗😝