Bu tarz insanların var olması sinir bozucu. Gerçeklikten hem eşinin duygularını hem sizin duygularınızı düşünmeden sadece kendi çıkarları uğruna sizinle güzel gönül eğlendirme peşinde olmuş. Bu tarz kişilerin ne kendine faydası vardır ne de başka birine. Öncelikle evli olduğu kişinin kocasının gerçek yüzünü bilmesi gerekir. Çünkü bir kadına yapılan haksızlık bütün kadınlara yapılmıştır. Bir şeyi ne kadar görmezden gelir iseniz o daha fazla kök vermeye başlar. O yüzden kök vermeden eşine açık yüreklikle her şeyi izah edin kanitlar ile...
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşı benim için kavga edip eşine izah etmiş durumu o da benim eşim yapabilir suç o kızdadır demiş
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Canım benim ayrılman gerekiyor seni karisiyla karısını seninle aldattı şimdi açıklamış ve sen. onun metresi konumundasin. Çok güzel oynamış oynuyor da. Ne olacak? Boşanacak mi? Zor.. hadi boşandı ne olacak sen karısı oldun... şimdiki evli olduğu kişi de karısı yani yarın bi gun yine metresi olacak ;)) sen. metresi olarak devam. edersen senden sıkılınca hop tuvalet. kagidi muamelesi sen çöpe başka bir metres
Seni gerçekten sevip başının tacı evinin hanımı edecek gerçek bir erkek ile hatta adam ile olmak varken , neden yalancı/geçici ve sana sonunda acı verecek toz pembe dünyayı seçiyorsun? Olan senden başka kimseye olmayacak ve kimse sana acimayacak bile bunları biliyor musun? Gerçeklerle yüzleş ve önüne bak inan bana daha az yanacak canın...
Hersey gönlünce olsun inşallah...56 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarını okurken içim öyle ferahladıki anlatamam her cümlen ayrı bi haklı seni takdir ediyorum en mantıklı yorum gerçekten ❤️
- +1 yıl
Senin suçun yok burda kandırmış seni kendine bağlamış ve açılmış. Niye biliyor musun? Nasılsa bağlandı benden kopamaz diye yani bu bile bir oyun. senden ricam seni kullanmasına izin verme unutma sen çok kiymetlisin bu hep aklında olsun böyle rezil herifin seni kıymetsiz etmesine izin verme... haklı olmam birseye yarasin 🙏
Mutlu kal...❤
Soran+1 yılKimsin bilmiyorum tanımıyorum seni ama söylediklerini hiçbir zaman unutmayacağım iyiki varsın laflarını dikkate alacağım çok değerli bir insansın evet çok geç söyledi birde beni kaybetmemek için söylediğini iddia etti ama inanmadım tabi ki senin dediğin gibi
- +1 yıl
Sen de değerlisin kim olduğunun bir önemi yok insansın insanız. Hepimizin başına hersey gelebilir burda çaresizce aklın karışmış yardım istiyorsun elbette gerçekleri söyleyeceğim ne mutlu bana ki anlatabilmisim sana. Ve onun tek bir kelimesine Bile inanma kendine saygini yitirme hemcinsine saygını yitirme burda abuk sabuk konuşan kimseyi de kafana takma kaldır yorumunu engelle gitsin. Büyük konuşmak kötüdür kimse demesin benim başıma gelmez valla oyle bir gelir ki beterini yaşarlar sen onune bak kendine bak kimseyi umursama gençsin ve inan bana hayat çok güzel kimsenin hayatını mahvetmesine izin verme kimsenin buna hakkı yok senin bile kendine bunu yapmaya hakkın yok
Teşekkür ederim güzel sözlerin düşüncen için sen de iyiki varsın 🙏❤💋
Soran+1 yılBana gerçekten çok iyi geldin Allah çıkardı resmen karşıma gönlünden düşenleri çok güzel yansıtmışsın cümlelerine Allah o güzel gönlüne göre versin inşallah ❤️😘😍
- +1 yıl
Amin Allah razı olsun senin de inşallah kuzum 🥰🙏❤💋
Yapılacak belli, zorda olsa ayrılıp kendi yoluna bakacaksın. Karakter sahibi ve kendisine saygısı olan hiçbir kadın metres olmayı kendine yakıştıramaz. Ayrıca sevgili olduğun kişinin eşini ve çocuğunu da düşün. Böyle bir pisliğe ortak olursan büyük vebalin altına girmiş olursun. Allah korusun ama senin yerinde olsaydım o adam müsveddesinden ayrılır, her şeyi de eşine anlatırdım. Yazık o kadının da her şeyi bilmeye hakkı var. Hayatını paylaştığı adamın gerçek yüzünü görmeli. Hiçbir insan bu şekilde kandırılmayı hak etmez. Lütfen bu ilişkiyi gözden geçirirken sadece ona karşı olan duygularını baz alma. Seni düşürdüğü konumu ve eşini de göz önünde bulundurarak ve empati yaparak gözden geçir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum arkadaşı benim için kavga etti neden böyle yaptın felan diye gidip herşeyi eşine anlattı eşi de para için evlendiğinden rahatım bozulmasın diye takmamış o kızın suçudur demiş...
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, taibi ki sizin bu konuda hiçbir suçunuz ya da hatanız yok. Asıl ayıp onun yaptığı yani bunu baştan söylemesi gerekirdi ya da sizin buna kızacağınızı, soru olacağını bilerek, tahmin ederek size hiç yaklaşmaması gerekirdi. Bu bağlamda yapmanız gereken şey de çok açık. Hemen ayrılmanız lazım böyle bir insandan. Size daha iyileri layık yani böyle bir insanı hayatınızda tuttuğunuz sürece maalesef yuva yıkan kadın konumunda oluyorsunuz. Dolayısıyla size daha uygun, size gerçekten değer verebilen, yalansız dolansız bir ilişki yaşamak istiyorsanız başka birisi size bu hayatı yaşatabilir. Bu insan yaşatamaz kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Ayrılacaksın başka yolu yok :)
06 Yorumla- +1 yıl
Puhh sana
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Senin adına üzüldüm
Şimdi ne yapman gerekli o kişi ile bütün baglantini koparman gerekiyor.
Devam ettmek için seni ikna etmek için uğraşır sakın o fırsatı ona verme
Bu beraberlikten kimse mutlu olmaz ve sen mutlu olacağın zamanların da önünü kapatmış olursun.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim düşüncelerin için doğru olan bu olcak ❤️
Yanlış anlamada sevgili kavramınızdan sinir oluyorum kızım kocanmı sevgili , ayrıca her şeyi paulaş ama kendini sunuyorsan o sevgili değil kocanda değilburda sorun sensin ayrıca tam araştırmadan neye sazan gibi atlıyorsun sonra vah neymiş çocuğu varmış sendende yapsın don gibi ortada kalda gör ya hastayım sizdeki zihniyete şimdi diyeceksin sanane kendimi sunuyorsam bende derim bizene bana nesevgilisindwn bana ne çoxuğundan bana ne kaç karısı metresi varmış bana ne bize ne derim ama demem nusibet nasihattan daha iyidir sevgili ismi üzerinde arkadaş koca değil, kendini sunarsan aha böyle zor durumda kalırsın bir dost nasihati lafım ortaya sana seğil çok var öyle yanlış yapan
00 YorumlaCanım sende bir sorun yok. Sorun bunu sana yaşatan denyoda. Deseki ben evliyim. Sen zaten kbl etmezdin. Acını kalbine gömüp ondan ayrıl. Eğerki seni tercih etseydi şu an sana Whatsapdan boşanma davasının fotosunu atardı. Evli erkekler kaçamak sever. Ama %95 bağlı oldupu evliliği bırakmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum beni tercih etmiyor zaten onun için ikinci tercihim zaten etmesini de beklemem bugun benim için birini bırakan yarında biri için beni bırakır teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
Aynen öyle. Olayı çözmüşsün. Evli erkekler özellikle şu an 30 40 arası olanlar. Şu zamandaki gibi her şey çok relaks değildi. Bu erkeklerin çoğu gözünü eşlerinde açar. Bakarki bu işler aslında basit. Fırrsat bulduğunda bayanlara yürür. Hevesini bastırır. Ama evliliklerine zarar vermez. Benim tek merak ettiğim bu kadar zaman ilişkiniz olmuş. Sen nasıl anlamadım. Veya o eşinden gizli senle nasıl bu kadar rahat takıldı. Tlf olarak. Yani sen mesaj attığında eşinden nasıl sskladı bu olayları. Büyük başarı
Soran+1 yılYakın arkadaşı benim için onla kavga etti yakın arkadaşı bana herşeyi anlattı kız para için evlendiği için takmıyor muş hatta arkadaşı bu yaptığını gidip demiş suç o kız da demiş takmamış
Soran+1 yılErkek benim için kavga etti 20 yıllık arkadaşını karşısına aldı ama onla da olmam yakışmaz
Senin bir suçun yok ki unutmaya bak cok Zor bir durum. Arkadaşlarınla vakit geçir kitap oku bir hobi edin yoksa kafana daha çok takılıcak. Fotoğraf lari felan at stolklama yapma umarım bir an once unutursun. Bir daha onunla konuşma geçmiş olsun. Umarım bir an önce unutursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. salacaksın ipini gidecek.. kandırılmış ve kullanılmışsın.. her yerden engelle.. bu kadar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin ne suçun olabilir ki? Suçlu olan, bu kadar süre boyunca, bunu saklayan sevgilin. Sana başta dürüst davransaymış daha iyi olurmuş. Ama şu anda durum farklı. Ben senin yerinde olsam bu ilişkiyi derhal sonlandırırım. Sevgimi de kalbime gömerim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılDalga mı geçiyorsunuz n'apmaliyim diyorsunuz tabii ki ayrılacaksinız eşini aldatan adam sevgilisini de başkasıyla aldatır böyle tipikler den acilen yol verip kurtulacaksınız
10 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin. Yalan söylerken iyiydi? Cinsellik yaşadınız mı? Cinsellik için sevgili olmuş olmasın senle?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaşadık nerden anlayabilirim acaba öyle olduğunu
- +1 yıl
Cinsellik isteme bir süre, özelini deşmek değil amacım ama sıklığınız ne kadardı? Ne zaman başladı cinsellik? İlk cinselliğin miydi? Bir de bunu öğrendiğinde ne söyledi sana? Bir açıklama yapmıştır herhalde yalan da olsa.
+1 yılGüzel kız kardeşim tabii ki senin bir suçun yok. Bazı şerefsizler bu tarz şeyleri yapıyor. Seni kendine deli gibi aşık edip evde onu bekleyen eşini de suçlu ilan edebiliyor. Sana tavsiyem evli olduğu kadın çamur bile olsa hatta sana bile sıçrasa karakterinden insanlığından ödün verme nolur. Şerefsiz bir adam için bir hemcinsini de bir çocuğu da kendini de kırma... Benimle her zaman dertleşebilirsin. Kendini yalnız ve güçsüz hissetme olur mu? Ve onun yalanlarını da asla affetme...
00 Yorumla
+1 yılAllah nasıl biliyorsa öyle yapsın, git eşine şikayet et o şeref yoksununa da dava aç ne utanmaz insanlar var dünyada.
10 Yorumla
+1 yılKendine saygın varsa ayrılırsın. Bugün karısını aldatan yarin seni aldatir.
20 Yorumla
+1 yılSence? Sana en başından yalan söyleyen bir adama kör kütük güvenmeye devam etmeyeceksin ddğil mi?
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun bu ne ya nasıl bir adam 🥺🥺🥺🥺 şimdi ne olucak ne düşünüyorsun ne sıfatla bunu sana anlattı
00 YorumlaYapacağın tek şey o evli adamın kıçına bir tekme atmak, bu gün karısını seninle aldatan yarında seni aldatır
00 YorumlaYapacağınız hiç bir şey yok..
Alçaklık yapmış ve kendi ayarını, kendi kalitesini göstermiş..
Görüşmeyi derhal kesin.00 Yorumla
+1 yılAklın varsa uzaklaşırsın karısı duyarsa yuva yıkan olursun ve hicbir suçun yokken haksız duruma düşersin ögrendigin an uzaklaşmak daha hayırlı senin için unutma yuva yıkanın yuvası olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yıldüşünmene bile gerek yok o adamla bir geleceğin yok ayrılıcaksın iyi insanlarla iyi ve mutlu bir hayata adım atacaksın
00 Yorumla
+1 yılayrılmicaksan yapcak bişe yok , kötü yorum yapma demişsin ama metresi olmuşsun dicek bişe de bırakmamışsın zaten , her şey ortada
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Seni kullanmış işini görmüş şimdi çekip gitmen için her şeyi açıklamış
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. geçmiş olsun bir güzel kullanıldın umarım araya cinsellikte girmemiştir o zaman hepten kötü git karısına anlat çünkü hem seni küçük düşürmüş hem karısını aldatmış o kadına da yazık
07 Yorumla- +1 yıl
Bence haklı 😉
- +1 yıl
Tabii orası öyle boşver bence de ayrılması daha iyi olacak eşine sadık olamayan sevgilisine de olamaz
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Yoo sorun değil 👍
karisinin aramasını bekle. Zira KS de genelde kadınlar evli çıkıyor ve kocaları arıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2'li averaja bakacağız, ne demek ne yapacağım ayrılacaksın
00 Yorumla Ne yapman gerektiğini sen çok iyi biliyorsun merden buluyorsunuz böyle o. c tiplerini anlamiyorum
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin halen onu mu düşünüyorsun. Duygularına yenilmişsin bari aklına mukayyet ol.
00 Yorumlakarısı hakkında bilgi al git kanıtlarla ona söyle boşansın nafaka alsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGündüz seninle takılıyor gece karısına gidiyor kendine eğlence arıyan biri işte. E ayrıl heryerden engelle rahatsız ederse karısına ulaşacağını söyle..
00 YorumlaSenin için zor bir süreç olacak ama ayrılmak zorundasın
00 Yorumla
+1 yılyasatirlarcunku serefsizler profosyonel olmus karisinida baskasi sikiiiyordur
10 Yorumla
+1 yılkardeşim adam mı lan o pşt ah ben olsam ona öyle bir yumruk indirirdim ki gider içeride de yatardım birde çocuğu varmış işte bunların çocuğunu karısını filan taciz ederler o zaman erkek namuslu kesilirler. Öldürmeyip hergün işkence yapacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenide baskasini bulunca aldatir gururlu ol ayril seviom ayagi got ayagi bi aya kendine gelirsin eskisindede guclu olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kaç kere mikti 7 ayda en güzeli o geçirdi sana derken nerde geçirdi sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmit ajani falan mi bu kadar zaman iki tarafada hissettirmemesi takdir edilesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl7 ay nasıl anlayamadın kız benimde vardı 1 ay olmadan öttü her şeyi
00 Yorumla
+1 yılkarısına söyle çünkü adam orosbucocu güvenme ona yapan sana da yapar ya asala ne malsını pu kafanızı seveyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Karısına ispitle
30 Yorumla
+1 yılEşine söyle. Daha çok kadınlar vardır hayatındaa
10 YorumlaYazık ya kimseye güven olmuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Saflıktan çık öyle sevgili yap
00 Yorumla
+1 yılAyrıl. Böyle birinden sana hayır gelmez.
00 YorumlaSoruyomusun cidden yaa? Vur tekmeyi iste offf
00 YorumlaBoş ver tadını çıkar gittiği yere kadar
00 YorumlaO ne yapacak asıl soru
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Ayrıl işte neyini düşünüyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapman gereken belli. Empati.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUnut gitsin herkes kendi işine baksin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. En mantıklı terk etmek olacak
00 Yorumla
+1 yılAyrılman gerekiyor. Birde soruyor musun?
00 Yorumla
+1 yılAyrılcaksın tabiki ne yapcan
00 YorumlaUnutacak yeniden baslacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılallah bilir sevgilin senden 10 yaş falan büyüktür. d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiye simdi soylemis hevesinimi almis
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yıl7 ay boyunca bunu nasıl anlamadın ahha
00 Yorumla
+1 yılDirek ayrıl yazık eşine yazık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen de evlen. Devam et ilişkiye..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun ayrılman gerekiyor ne yapacan başka
00 Yorumla
+1 yılgörüşmemek üzere ayrılmalısın..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyi sınırsız yaşadınız mi
00 YorumlaO senin sevgilin değil, sen onun oynaşısın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMacera heyecan deyip geçeveksin
01 Yorumla- +1 yıl
Birazcık haklısın 🤣🤣🤣
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler