Güncellemeler
+1 yıl
biri gruptan erkek, erkek değilde kız olsam kendime sokardım demis sevgilimde ss alıp hikayeye sasırmadık dimi yaren yazmıs
neden gizledin diyemiyorum gördüğümü bilmiyo seviyorumda hemen ayrılamam napıcam arkadaşlar bisi diyin lütfen
neden gizledin diyemiyorum gördüğümü bilmiyo seviyorumda hemen ayrılamam napıcam arkadaşlar bisi diyin lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ciddi ciddi bunu yapiyosa uzaklas. kimsenin hayati ve kalbi oyuncak degil
Nereden nasıl gizlemiş?
instadan hikayesini gizlemis bana
Gizlediyse sen nasıl gördün ben hala oradayım
fake hesaptan
Yaşlar kaç kardeş
19
Şimdi o kızdan hayır gelmez diyeceğim kalbin söz dinlemeyecek. Devam etseniz de sonu olacak bir yapı yok
evet, bi arada bisi olmustu buna ilgisiz soğuk davrandım baya üstüme düsmüstü hem o aklıma geliyo sevmese düsmezdi üstüme diye bide bunu yapınca sevse neden yapsın diyorum kafam iyice gitti
Kız seni seviyor olabilir ama karakterde sorun var
kafamı karıstıran bu zaten bugunde zaten kendi arkadasından kıskandı beni bide seviyo gibi haraketleri var bide bunu yapınca sevmiyomu diye düsünüyorum kafam cok karısıyo cidden hani hic sevmiyo gibi davransa tamam dicem kız zaten dengesiz biraz
Hikayeyi senin görmeni istememesi zaten seni umursadığı için lakin kimlerle paylaştığı da önemli. Sen hariç herkes mi yoksa bazı kız arkadaşları mı görebiliyor ya da çekindiği insanları mı hariç etti bilemem ama sonuçta psikolojisi iyi olmayan ergen hareketi
benden baskasına gizledimi bilmiyorumda gizledigini görünce cok sinirlendim hani ortada o cocukla arasında bisi olup olmadıgını bilmiyoruz sonucta aklıma boyle seyler geldi gizliyince
Bence komik bulmuştur
hani bide geçen yazısırken bidakka biri yazdı dedi kim dedim bosver dedi ya gruptan bi insan iste dedi bide onla bu aklıma gelince daha kotu seyler düsünmeye basladım sonucta o cocukta gruptan yazmıs
peki direk o cocukla arasında bisi gectimi gecmedimi nasıl ögrenebilirim ki mesela hesabını istesem o dedigim kisi dmden silerse bellidir veya baska bir yol ben cok mu taktım acaba ya
Bir süre akışına bırak hiç haberin yokmuş gibi. Özel bir durum varsa muhakkak belli olur. Sana olan ilgisine de bak. Ne kadar zaman ayırıyor falan.
İlişkinin son demleri
sor neden diye
olmaz gördüğümü bilmiyo
olsun nolacak yav
eğer yazarsam bidaha böyle bisi yapmaz benim hic haberim olmaz ondan
himm iyi sana tavirlari nasil
bugün gayet güzeldide neden böyle yapıyo bilmiyorum ya aklıma bin türlü şey geliyo
paylastigi sey ne
güncellemede yazıyor
utanmistit gormeni istemimistir yaren kim
kız olsam kendime sokardım diyen kisi erkek, sevgilimde hikayesine atmıs bu mesajı sasırmadık dimi yaren yazmıs bide yarende hikayesine ekleme yapmıs işte
yarenden kiskanirsin diyemiki
ya sen yanlıs mı okuyon sevgilim hikayesine koyduğu mesajı yazan kişi erkek adı umut hem onu etiketliyor hem yareni etiketliyo dimi yaren diye yarende hikayesine ekleme yapıyo iste tabi sasırmadık knk diye felan
tamam iste yaren kiz degilmi allah allah
tamamda umutun yazdığı şey için hikayesini gizlemistir diye düsünüyorum ben
eğer gizlemeseydi kim diye sorucaktım ve o mesajı gordukten sonra dmini isticektim
tamam onuda dusundum olabilir
hani bide geçen yazısırken bidakka biri yazdı dedi kim dedim bosver dedi ya gruptan bi insan iste dedi bide onla bu aklıma gelince daha kotu seyler düsünmeye basladım sonucta o cocukta gruptan yazmıs
aldatmiyidurya
Hâlâ sevgilim diyorsan sen bilirsin
Yol ver
Ne atmış
Uzaklas