Sevgilim olmadı. Yalandan bir günlük bir sitede edindim. Deney gibi. Sanırım vedalaşmam zor da olsa karşı tarafı üzmemek için çabayla son buldu. Sonra ne mi oldu? Şükür ettim ne iyiki yok diye. Karşı taraf kötü biri değildi. Amma hiç de gerek yok çok gereksiz en azından benim için. Neden mi?
- 1. Sanırım gerçekten kendimle olmayı seviyorum
- 2. Başkası olunca onunla ilgilenmek gerekiyormuş. Mutlaka onunla vakit geçirmeliymişsin. Yani en azından yazmalı konuşmalıymışsın. Başından geçenleri hayatını paylaşmalıymışsın. Çok korkunç
- 3. İlgiye ihtiyacım yokmuş
- 4. Düşünsenize iş ciddiye biniyor orası daha benlik olmayan bir durum. Yani sadece birisi olacak. Evet ihanet etme gibi yapım yok. Ama işe sınır koyulunca huyda o yoksa bile insan o sınırlar içinde ter döker.
- 5. İleriki radde: Evlilik. Evlilik desen bunun anne olması var. Sanırım çocukları oynatmayı seviyorum ama çocuklarımın olmasını istemezdim. Ben de çocuk oldum, ama bu çocuk istediyim seveceğim potansielde değil. Sonuçta çocuk değiller insanlar. Ve düşüncesi berbat. Ben için.
- 6. Diğer yandan kıskançlar. Sanırım hiç kıskanç değilim. Ve kısıtlamak karşı tarafı kafese sokmak demek. Bu benlik değilmiş. Evet sevdiyim insanlar oluyor. Sevdiyini kaybetmek insanı üzer diye insanlar herhalde diğer cinslerden sevgililerini eşlerini koruyorlar önceden diye düşünüyorum. Oysa seni aldata bilecek aklını çelince hop diye yutulan biriyse karşı taraf sanırım çok gereksiz kalıyor bu kıskançlık. Kıskançlık sevgi değil, dövmenin sevgi göstergesi olmadığı gibi Tabiki Bence
- 7. Güzel yanını gerçekten aradım ilgi şefkat hayatı paylaşmak doya doya eğlenmek. Sanırım bunlar insanın kendisinde olunca ve bunları sadece sevgili ve ya eşle değil diğer insanlarla da yaşayınca gerek kalmıyormuş
- 8. Trip ve naz sevmiyorum. Bu da her iki cinsin sevgili yaparkenki gösterdiyi şeyler. Sadece arkadaşlık bana göre. Hem de sadece öylesine sevmek. O sevgiyle mutlu olmak. Yakından tanımak benlik meselelerden değil.
- Peki sizce. Neden sevgili olunur? Neden olunmaz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer