Tam unutcam düşünmemeye başlamışım hayat olağan akışına dönmüş. Hiç beklemediğim anda karşıma çıkıp selam veren platoniğimin amacı ne ya kaderin oyunu mu Gülümsedi selam verdi görüşürüz dedi görüşür müyüz düşüncelerine niye daldırıyo beni yaa
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
oynamak terk dertleri zten platonik sevdalarin hiçbir önemi yok aşktan bile sayılmaz
Sevdiğimi bilmiyor ki ben seviyorum o ben unuttacakkeh karşıma çıkıyor gülüyor selam veriyor geçiyor ben göreyim isterken hiç göremiyorum tam unutmuşum karşımda
bence ya şöyle ya da unut gitsin
Unutcam da unutturmuyor tam unuttum kendi hayatıma daldım karşımda sırıta sınıfta yürüyor geldi kafayı yeme
aşk zor bişey
Kesinlikle
bence vazgeç bazen vazgeçmek gerekir
Vazgeçebilirsem geçiçem de geçemiyırum ama zorlayacağım kendimi böyle ömür geçmez olmayan bi ilişkiyi bekliyorum 2 yıldır yazık
çok üzüldüm gerçekten umarım geçer bu üzüntü 😔
4 ay sonra 1 yıl olacak platonik sevdam :d. Dediğiniz şeyi 2-3 kere yaşadım maalesef engellenmiyor.
Nedir bu ya içine mi doğuyor ana bu beni unuttuyor dur hatırlatayım da az sürünsün mü diyor nasıl iş bu. Mal gibi düz konuşma selamlaşma olayından umut arıyorum
Ben selamlaşamıyorum bile :c
O kadar mı umutsuz
Evet okadar umutsuzum bir ara çölyak oldu geçmiş olsun dedim o kadar.
Sende ben gibi o farkında bile değil. Ama çölyak geçmez az üstüne düş çöllaka bu iyi geliyormuş araştırdım diye at ne diyecek bak
İyi gelen bir şey yok ki sadece glutensiz unlar veya glutensiz ekmekler var. Bilemiyorum aslında söylemeliyim değil mi?
Söyle tabi hatta durum tuhaf kaçmazsa al götür
Uzakta oturuyorum :// o biraz imkansız. Tavsiye verirken kolay oluyor ama icraat zor oluyor değil mi? :d
Hahaha aynen mesela ben telepati ile aşık etmeye çalışıyorum
Kgzylsglxhccj telepati nasıl yapılıyor. Şuana kadar işe yaradı mı?
Yok be nerde bi ton video izledim olan giden internet paketlerime oldu. Diyorum ya adam unutacakken çıkıyor karşıma
:d işe yaramıyor o taktikler günde 300 kere aklıma geliyor hatta aklımdan çıkmıyor ama ben onun aklına gelmiyorum herhalde
Bide şöyle bişey var sen onu düşünüyorsan neymiş o seni düşünüyormuş aklından çıkmıyorsa onun aklındaymışsın da. Uyuyamıyorsan rüyasında seni ğörüyormuş ne umutsuz vakayam bu şeylere umut bağlıyorum
Evet onu ben de çok duydum ama o zaman kısır döngüye girer büyük ihtimalle sırf umutlandırmak için sallıyorlar...
Aynen o kadar seven adam bi adım atardı diye düşünüyorum
Benim adım atmama sebebim arkadaşım ya şu an açlinca engellerse diye korkuyorum bir daha hikayesine bakamam falan.
Yavaş yavaş. yaklaş o da sana aşık olsun ilgilen. halini hatrını sor doğum gününü kutla hikayelerine yaz
Ya konuşmak istemiyorsa :d
Yaklaşsam nasıl aşık olacak ki.
Konuşmak istemiyorsa nasıl arkadaş. şu taktiği dene çık moralim bozuk falan yaz bakalım soracak mı
Hayır kendimi acındırmayı hiç sevmem biliyorum genellikle işe yarıyor ama karakterime uymuyor.
Acındırlak değil ya ilgisini anlamaya çalışmak ama sevse belli ederdi tabi
Bana acındırma gibi geliyor hiç sevmiyorum hatta onu yazarsam kızdan soğurum :d gkdydfjkvjvufgi
Neyse o zaman sende ben gibi bekle bir de riske giremiyoruz öyle bekliyoruz
Yaslanana kadar beklerim :d ama glutensiz ekmeği söylerim buyuk ihtimalle devam edersek konuşmaya ben de devam ederim :d
Dene kesin hatta araştır biraz daha bu konuyu
Tamam deneyecegim inşallah ama şey soracağım sence tek mesaj da mı yazayım yoksa mesaj atıp bekleyeyim mi?
Tek mesajla sorma ilk napıyorsun de o yazsın sonra sen çölyak olunca araştırdım biraz de şunlar iyi geliyormuş dikkat et falan yaz ki muhabbet uzasın
Bu arada çölyak olduğunu öğreneli 5 ay olmuştur :d
Olsun sen yine dene şansını
Tamam inşallah yazacak cesareti toplarım iyi geceler.
İyi geceler yazarsan yaz buradanda ne olaak merak ediyorum
Yazdım en fazla 5 dk konuşabildik :d çok ilerlemedi.
Kimde tıkandı yazışma o mu uzatmak istemedi
Sonradan 15 dk daha konuştuk ben isin var herhalde tutmayayım dedim o da isim yok ama geziyoruz çok bakamıyorum telefona dedi görüşürüz sonra dedi ben de tamam görüşürüz iyi eğlenceler dedim o da teşekkürlerr dedi 2 r li xbbdruncykhdxggs
İşin* işim* yanlış yazmışım.
İyi bence yine baya konuşmuşsun iyiye işaret bence bakalım o da adım atacak mı
O atmazsa ben de atmam bunaltmakta istemiyorum
Evet şimdiki hamle bu olsun peki ne dedin ilk konuşmak için
İsmini söyledim naber dedim iyi sen dedi yemek konusundan girdim yulaflı pizza postu begenmişsin dedim yolladım yazımı beklemsin diye o arada yemek olan her şeyi beğeniyorum dedi random attı sonra glutensiz unlar oluyor biliyor musun falan dedim evet biliyorum haberim var dedi sonra neden bunları araştırdığımı sordu can sıkıntısı dedim güldüm vdthdshbfshnvrsc
Random attım daha doğrusu.
Onun senin için değerli olduğunu ima etmen gerekirdi o noktada 😂😂 sen aklıma geldin merak ettim araştırdım gibi şeyler de bi daha böyle bi durum olursa
Ama ne bileyim zaten kalbim küt küt atıyordu deli oldum yavaşlamadı da djdnjznsmxncj sence nasıl geçmiş?
Bu arada çok teşekkür ederim sen olmasan yazmazdım herhalde :d
Konuşma iyi gibi bilirim o hissi ya bende görünce öyle oluyorum elim ayağım titremeye başlıyor. Umarım onunda duyguları seninle karşılıklıdır.
Sanmıyorum yazmadı bu gün bir hafta daha bekleyeceğim sonra tamamen keseceğim umudumu.
O da durup dururken yazamaz bi bahane üretmek lazım ilgisini çekecek story falan at ama belli olmasın ona yönelik olduğu bakalım yazacak mı
Ne atacağımı bilemiyorum ben genelde ayda bir kere anca atıyorum.
Atınca yazacak mı ona dikkat et kişiliği nasıl bilmiyorum ama çekingense yazmayabilir çekingen değilse ve yazmıyorsa umudu kesebilirsin
Çekingen değil diye biliyorum.
Bazen olur öyle sen takmamaya bak lafın gelişide demiş olabilir. Eğer isterse mesaj kutun açıktır dkflfş.
Lafın gelişi dedi başka ne diyecek ama
işte gel bunu salak beynime anlat
İşte anlaması lazım 😂 hayat bu değilmi hep unuturken karşımıza çıkarır. Arkadaş felanmıydınız
Tam arkadaş değil selamlaştığım bir mahalleli ama büyükşehir mahallesi karşılaşmak çok zor. Arkadaş olsak keşke sohbet etsek rahat konuşsak görünce bi elim ayağım titriyor.
İnstası yok mu adı soyadı falan .
Var olmaz mı takipleşiyoruz ama hareket yok ne like ne emoji
Hissin var hala o zaman ya başka yöne yönlenecen ya adım atacan karar sende bence yani seçmek gerekir bi noktada.
Peki durum atıyormu çocuk hiç
Ya da ilgilendiği bir şey biliyormusun
Araba sürüyor mu mesela
Hiç bir şey paylaşmıyor hiç bir hareket yok. Olsa yapcam bişeyler yok o adım atsın diye çok çabaladım storyler attım da fayda etmedi bakmadı bile :(
Nedense kafede görüştüniz gibi geliyor
Yok yolda karşılaştık kafe olsa da otursak sohbet etsek bi çay ısmarlasa yanına tatlı
Araba sürüyormu peki var mı arabası
Var
Ehliyetin senin var mı peki
Evet var
Tüh peki oğlan ehliyeti yakın zamanda mı aldı ki aklıma plan geldi de yapmıştım bende bunu
Yok sanmam ya çalışan insanlarız yaş 28-30 civarıdır tam bilmiyorum
Yani benim aklıma şu geldi. Zamanında okulda çocuk vardı hani pas atıyordu bana ama yanıt veremedim işte sosyal medyadan ekledim bi süre sonra mesaj attim sen ehliyeti kaça aldın diye. O da yanıtladı. Sonra o selam yazmaya başladı. Mesela. Hani sen ne yaparsın ehliyetin var mı ya da araba sürerken gördüm seni ehliyetin yeni mi dersin ya da araba sürerken gördüm seni bir kaç gün önce bugünde arkadaşım bana ehliyet alacağını fiyat araştırdığını dedi sen ehliyeti yeni mi almıştın gibi bir yaklaşımda bulunabilirsin gibi düşündüm
Onun farklı bi versiyonunun denedim aslınde pek tutmadı
Onunla arkadaş olmak sohbet etmek çok isterdim ama o seviyeye gelemiyoruz
Hıı adım sırası onda mı o zaman o da uğraşırsa olabilir o zaman. En iyisi hani yoluna bakmak gelirse de gelmesini beklemek gibi bir şey biraz işkilli ama unutmadanda başkasına bakmak sağlıklı olmaz bence
Tam dediğin gibi durum onun attığı adım belli belirsiz sana yönelik olsa atlayacağım ama yok değil bilmiyorum diyorum ya sosyal medyada da hareketsiz paylaşım yok bişey yok salak gibi görüşürüz den anlam çıkarmaya çalışıyorum bakalım görüşecek miyiz bir daha
İllaki görür ya selam veriliyor sonuçta ama yani tek selam değilde başka adımlardan sonuç çıkarmaya bak bence. Yani izliyorken yakala vs.
Umut fakirin ekmeği unutsam daha iyi iki yıldır aklımda ama unutturmuyor kendini
Çok olmuş süre yani oluru yoksa yol vermek en iyisi. Nasipse zaten rabbim bi şekilde yapar. Arkadaşça vs de görüyorsa sorun hepsi.
Aslında arkadaşı olmayı isterdim konuşayım sohbet edeyim derdini dinleyim
Eğer olursa zamanla gerçekleşir bu ya bence. Nasip işi birazda. Sen atman gereken adımı atmışşın bence bilmiyorum.
Haklısın zamana bırakıcam yine 😓
Bazen en iyisi bu dur en hayırlısını gösterir sana. Eğer bahane bulamazsan bence böyle yani.
Geçen bi kızla görmüş arkadaşım unut onu diyor demekki samimilerdi yoksa arkadaşım öyle demezdi sürekli beni umutlandırıyordu. annesini falan tanıyor nişanlısı mı dedim kaçamak cevaplar verdi görüşmemiz düğününde olacak gibi görünüyor 😭
Arkadaşın mı kaçamak cevaplar verdi. O zaman unutmaya bak ya selam vermeside arkadaşçaymış o zaman. Hani eğer oluru varsa olur zatende belkide senin için en hayırlısı bu dur belki de seni senden çok sevecek değer verecek biri karşına çıkacaktır. Bunu tam tanımıyorsun o da var hani tanıdığın zaman istediğin gibi biri çıkmayda bilirdi üzme kendini :(
Evet arkadaşım kaçamak cevaplar verdi sonra boş ver onu falan dedi 2 yıldır umut veriyordu. Yapacak hiç bir şey yok üzgünüm. Tanımadığım birine bu kadar uzun süre takılmam onu kafamda çok büyütmüş olmamdan
Olsun ya arada olur öyle platonik. Belki kötü bir ilişkiden korudu bu durum seni. Hayatta her şey mümkün belki hayırlı bir insan çıkıcak şimdi karşına. En azından bu durumdan da birşeylee öğrenmiş olursun.
Eğer anlatmak istediğin hisler vs varsa anlatabilirsin dinlerim özele de gelebilirsin çekince duyarsan buradan konuşmaya sorun etmem