Ağlıyorum şu an beni aradı 10 Dakka önce sizin orda caddedeyim içkiliyim gelip arabamı kullan , dedi bende ya bir hadi ordan gitt pislik yine mi içtin dedim gel dedi bende istemiyorum dedim bana sonra senin. a... Koyayım. Senin a... S... k.. y.. m gel diyorum sana a... mk malıı şu saatten sonra bir dahs senin a... na k.. yan o... Evladı olsun simdii s... ktirr s... ktğm a... Kod... ğum diye , bir sürü küfür etti sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj atmış orpepuu evladı : aşkım yenim ederim içkinin etkisi ile konuştum affet kurban olduğum yazmış bende siktşrrr pislik dedim
Merhaba, Hak etmişsiniz, durup dururken küfür etmemiş, ilk siz ağzınızı bozmuşsunuz...
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hak etmişim. Umarı. Kızında bu sözleri duysun. Umarım. O zaman hak etmişşin yaz. Ben onun arabasını sürmek zorunda mıyım? Gecenin bir yarısı. Ben ona hadi lan ordsn dedim. Niye hak edeyim umarım kızınında başına gelsin.
Benim kızım alkol içen biri ile olamaz o istese bile ben izin vermem. Herkesi kendin gibi olacak sanma, herkesin ailesi senin ailen gibi olacak sanma. Art niyet kötüdür beddua edeceğine dön kendine bak nerde hata yaptım diye. Kızım senin yerinde olsa diyelim ona da aynısını derdim...
İnsan gibi cevap verebilirdin, müsait değilim söyle böyle vs vs niye ağzını bozuyorsun sen bozunca iyi o bozunca mı kötü?
Şimdi üç şey diyicem. Kızım alkol içen birisi ile olmaz ben izin vermem büyük konuşma ayette biyğk konuşab konuştuğunu yaşar diyor ayyaş damadın hayırlı olsun ikincisi bize tövbeler etti asla içmiyorum bırakrım diye namaza başladım dedi ve üzerine. Ben ona pislik dedim pislik ile bu küfürler Aybı şey mi? Bize söz verdi içmem diye içti ... Bu bike benim ona saldırma sebebim olabilir.
Büyük konuşmak değildir. Alkol tüm kötülüklerin anasıdır. Ben izin vermem, ben versem eşim izin vermez. Evet yaşar, bu büyük konuşmak değildir kişilik ve karakter meselesi'dir.
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır..
Ayyaş damat size yakışır siz alıyorsunuz bizde yok çok şükür ailede eşte dosta bu kadar art niyet ile normal..
Herkes tövbe eder ettiğini söyler içmem der yapan hiç yaptım yapıyorum der mi?
İnce eleyip sık dokumalı..
Yalandan kim ölmüş..
Küfürrün büyüğü küçüğü olmaz sonuçta ettin, söyledin kötü söz kullandın..
Herkes söz verir tutan kaç kişi gördün köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor. Sen ona laf söz ediyorsun ama senin kalbin hiç iyi değil anca beddua kötü söz kötü dilek
Aynı şey biri bana tokat atsa onun kafasını gözünü kırar param parça ederim o bir kere vurdu bana sonuç olarak ben de istediğim kadar vururum kim kimi koparırsa
Ben Allah'a havale ediyorum kötü ile kötü olmak zorunda değiliz. Kötü söz sahibinindir. Ben seni kimsin nesin adresin ne bilmem Rabb'im bilir reelde olsan yapacak çok şey olurdu ama burası sanal 😅
Salak da küfürdür mal demek de küfürdür ben kimseyi savunmuyorum kimseye de yaranmıyorum önce sen demişsin onu söylüyorum
Ayrıca senin yazdıklarını beş yaşında ki çocuklar da yazıyor klavyeden pislik yapmak kolaydır djdjdjd
Yahu hala ‘nişanlım’ diyorsun, nerden buluyorsunuz böylelerini özellikle mi seçiyorsunuz aklım almıyor yani. Bu tiplerin yaşadıkları hayatı mı özeniyorsunuz nabıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Bunlar gibiler kendilerine eğlenmelik kız ararlar buldukları kızlarda koca buldum diye giderler peşine. Alkol iyi bir şey değil zaten, bende içerim nadiren ama bir adabı var onunda. Bu gün böyle yapan yarın evlendiğinde ne yapar bi dur düşün. Böylesinden koca olmaz, koca olsa mutlu bir yuva olmaz. Olsa olsa haberlere çıkan bir kadına şiddet ya da daha kötüsü cinayet zanlısı olur. Tamam yüreğin seviyordur da bir de akıl var. Yapmayın bu kadar kör olmayın yav 🤦🏻♂️
Sjkedjjejdjejrjrj gerçekten sen hastasın. İlerde bir karın olursa seni aldatırsa senin suçun mu bak abicim. Ben onu sevdim ve çokta kibar birisi. Gibiydi. Ve içki içiyordu öğrendim ayrıldım babama geldi ben namaza başladım içmem dedi ve bu günden sonra ben ona zaten bir daha asla işim olmaz. Ve işim bile olsa bu yine onun suçu benim değil
Senin beyin fonksiyonlarında sıkıntı var düşünemiyorsun 😂 ben sana sen suçlusun dedim mi 🤷🏻♂️ o dediğin de olmasın, bana değil hiç kimseye olmasın. İnce bir damar var o koptu mu haberlere konu çıkıyor işte.
İnsan kendini beli eder konuşmasından, hareketlerinden, yaşantısında, çevresinden! Ama bunları gözler görmezse işte bugün olmasa yarın çıkar işte böyle ne halt oldukları. İyi araştırın, öğrenin, bir değil birçok defa düşünün, iyi tanıyın, iyi analiz edin, böylece günü geldiğinde ağlamazsınız, keşke değil iyi ki demiş olursunuz!..
Zaten ona sallıyorum senimde uyarıyorum çöp! Artislik yapma boşu boşuna. Adam serserinin alemcinin teki belli. Sen de zerre tanımamışsın düşünememişsin artis. Bunu söylüyorum ben de! Laflara bak laflara... Allah korusun üç gün sonra evlensen içip de ağzını burnunu kırıp hastanelik etse hatta daha kötüsü başına gelse ne halt edeceksin. Senin eksikliğin yok mu bunda? Adam Hadi pisliğin teki sen de onun nişanlısı olmuşsun. Yani bu adamı tanımamışsın sonuç bu! Aklını başına topla diyorum ben de! Gerçi bunu demek yerine ne halt yersen ye demek daha doğru olurmuş ya neyse!..
Tüm kadınlar senin gibi düşünüyo emin ol. Hiç bi kadın en ufak bi suçu olduğu aklına bile gelmiyo. Adam burda olsa sorsak söyler de. Evlilik zaten yürümez sizin. Cocuk yapmayın
Tüm erkeklerde senin gibi düşünüyor. Unarım bacın kızın da sevgilisi alkollu diye arabasını kullanmak istemediği için küfür yer. İyi geceler bu arada adaletini sikeyimm
Sevgili kardeşim ( yaşının benden küçük olduğunu düşünüyorum o yüzden bu hitabı seçtim ) çocuğun nasıl bir pislik olduğunu birinci elden görmüşsün. Değil annene sana bile lan denemesi lazımken bu denli lağım ağızlılık yapmış. Ve içkiyi vücudunun farklı bölgeleri ile içmeside cabası. Hiç bir şekilde affetmemen gereken bir durum. Yarın bir gün evlendiğinizi düşün. Aynı durumu yaşasanız eve gelince şiddette gösterir
Hiç gerek yok. B. k a vurmak sadece eline b. k bulaşmasına sebep olur. Onun senin hayatında en ufak bir yer kaplaması bile sana hakarettir. Her yerden engelle ve hiç yaşanmamış biri gibi düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
derhal ayrıl yol yakınken nişanı at ailene anlat durumu sana niye diye sorarsa o şahısın bacısına aynı şeyi yapsalar hoşuna gidermiymiş sor bakalım
Aynen öyle yapucam
Merhaba,
Hak etmişsiniz, durup dururken küfür etmemiş, ilk siz ağzınızı bozmuşsunuz...
Hak etmişim. Umarı. Kızında bu sözleri duysun. Umarım. O zaman hak etmişşin yaz. Ben onun arabasını sürmek zorunda mıyım? Gecenin bir yarısı. Ben ona hadi lan ordsn dedim. Niye hak edeyim umarım kızınında başına gelsin.
Benim kızım alkol içen biri ile olamaz o istese bile ben izin vermem. Herkesi kendin gibi olacak sanma, herkesin ailesi senin ailen gibi olacak sanma. Art niyet kötüdür beddua edeceğine dön kendine bak nerde hata yaptım diye. Kızım senin yerinde olsa diyelim ona da aynısını derdim...
İnsan gibi cevap verebilirdin, müsait değilim söyle böyle vs vs niye ağzını bozuyorsun sen bozunca iyi o bozunca mı kötü?
Merak etme herkes senin gibi değil
Şimdi üç şey diyicem. Kızım alkol içen birisi ile olmaz ben izin vermem büyük konuşma ayette biyğk konuşab konuştuğunu yaşar diyor ayyaş damadın hayırlı olsun ikincisi bize tövbeler etti asla içmiyorum bırakrım diye namaza başladım dedi ve üzerine. Ben ona pislik dedim pislik ile bu küfürler Aybı şey mi? Bize söz verdi içmem diye içti ... Bu bike benim ona saldırma sebebim olabilir.
Büyük konuşmak değildir. Alkol tüm kötülüklerin anasıdır. Ben izin vermem, ben versem eşim izin vermez. Evet yaşar, bu büyük konuşmak değildir kişilik ve karakter meselesi'dir.
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır..
Ayyaş damat size yakışır siz alıyorsunuz bizde yok çok şükür ailede eşte dosta bu kadar art niyet ile normal..
Herkes tövbe eder ettiğini söyler içmem der yapan hiç yaptım yapıyorum der mi?
İnce eleyip sık dokumalı..
Yalandan kim ölmüş..
Küfürrün büyüğü küçüğü olmaz sonuçta ettin, söyledin kötü söz kullandın..
Herkes söz verir tutan kaç kişi gördün köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor. Sen ona laf söz ediyorsun ama senin kalbin hiç iyi değil anca beddua kötü söz kötü dilek
Aynı şey biri bana tokat atsa onun kafasını gözünü kırar param parça ederim o bir kere vurdu bana sonuç olarak ben de istediğim kadar vururum kim kimi koparırsa
Az önce de demiştim art niyet, kötü söz, kişilik ve karakter meselesi birbirinizi iyi bulmuşsunuz, ben bekarım😅
Sen sana yapılanları yapmak istiyorsun ama herkes sizin gibi değil emin ol 😅
Adres verebilirim istersen klavyeden yazmak sövmek çocuklar da yapar 😅
Kötü söz sahibinindir😅
Ben ailemin ne olduğunu biliyorum Rabb'im biliyor ve seni de aileni de Rabb'im biliyor, Rabbime havele ediyorum. 😊
Kadın küfür ederse erkekte eder kadın el kaldırırsa erkekte kaldırır kısasa kısas bire bin.
Sana göre pislik olabilirim ama bu beni pislik yapmıyor Rabb'im biliyor kim pislik pis
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif...
Ben küfür etmedim pislik dedim çünkü bana bir daha asla içmeyeceğibe söz verdi
Hadi ordan git pislik küfür değil mi? Bana göre küfür nişanlına göre de küfür olabilir ayrıca o alkollü daha çok küfür etmesi normal çünkü sarhoş
Sana içmeyeceğine dair söz vermesi az önce bana aileme ettiğin küfürleri hiç saymaz Allah biliyor beni de seni de boşuna uğraşma o yüzden, iyi geceler
Ben Allah'a havale ediyorum kötü ile kötü olmak zorunda değiliz. Kötü söz sahibinindir. Ben seni kimsin nesin adresin ne bilmem Rabb'im bilir reelde olsan yapacak çok şey olurdu ama burası sanal 😅
Salak da küfürdür mal demek de küfürdür ben kimseyi savunmuyorum kimseye de yaranmıyorum önce sen demişsin onu söylüyorum
Ayrıca senin yazdıklarını beş yaşında ki çocuklar da yazıyor klavyeden pislik yapmak kolaydır djdjdjd
Sonra boşanmalar arttı, kadına şiddet arttı. Artar tabi.
Ne alaka ben mi ona küfür ediyorum?
Suç sende. Nedenini de bilmiyorsun üstelik.
Ben alkollu diye onu almaya gitmedim diye mi suçluyum. Bu nasıl kafa yapısı
Ben böyle bir şey söyledim mi?
Suçum ne o zaman söyle
Yahu hala ‘nişanlım’ diyorsun, nerden buluyorsunuz böylelerini özellikle mi seçiyorsunuz aklım almıyor yani. Bu tiplerin yaşadıkları hayatı mı özeniyorsunuz nabıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Bunlar gibiler kendilerine eğlenmelik kız ararlar buldukları kızlarda koca buldum diye giderler peşine. Alkol iyi bir şey değil zaten, bende içerim nadiren ama bir adabı var onunda. Bu gün böyle yapan yarın evlendiğinde ne yapar bi dur düşün. Böylesinden koca olmaz, koca olsa mutlu bir yuva olmaz. Olsa olsa haberlere çıkan bir kadına şiddet ya da daha kötüsü cinayet zanlısı olur. Tamam yüreğin seviyordur da bir de akıl var. Yapmayın bu kadar kör olmayın yav 🤦🏻♂️
Sjkedjjejdjejrjrj gerçekten sen hastasın. İlerde bir karın olursa seni aldatırsa senin suçun mu bak abicim. Ben onu sevdim ve çokta kibar birisi. Gibiydi. Ve içki içiyordu öğrendim ayrıldım babama geldi ben namaza başladım içmem dedi ve bu günden sonra ben ona zaten bir daha asla işim olmaz. Ve işim bile olsa bu yine onun suçu benim değil
Senin beyin fonksiyonlarında sıkıntı var düşünemiyorsun 😂 ben sana sen suçlusun dedim mi 🤷🏻♂️ o dediğin de olmasın, bana değil hiç kimseye olmasın. İnce bir damar var o koptu mu haberlere konu çıkıyor işte.
Şu lafının ardından adamın söylediklerini aynen tekrarlıyorum sana 😌
Ahahaha onu abilerim dövmeye gidiyor sana da mı uğrasalae
Birde gelip burda soruyorsun bu pisliği bırak ayrıl şimdi böyleyse evlenince ananı ağlatır bundan bir halt olmaz bir kere içkici birinden uzak durun
Asla evlenmeö
Iyi edersin hayatı sana zehir eder dürüst merhametli kötü alışkanlığı olmayan birini ciddi düşün
Ya bu içkiyi bırakrum diye yeminler etti ben öyle barıştım ana yalanmiş
Gerçek yüzünü şimdi gösterdi diye sevin yanlış eş seçimi hayatı zindana çevirir dikkat
Bitti kesinlikle
Allah iyilere denk getirsin
Ne yapacağını çok iyi biliyorsun.. Yapman gereken şeyi yap. Haddini bildirmiş olursun..
Sence yapmalimi
Kesinlikle
Böyle kabadayıları böyle tuhaf adamları nerden gidip bulursunuz anlamış değilim.
Amacımız kaba dayı bul ak değil böyleleri kendini kibar gösterir
İnsan kendini beli eder konuşmasından, hareketlerinden, yaşantısında, çevresinden! Ama bunları gözler görmezse işte bugün olmasa yarın çıkar işte böyle ne halt oldukları. İyi araştırın, öğrenin, bir değil birçok defa düşünün, iyi tanıyın, iyi analiz edin, böylece günü geldiğinde ağlamazsınız, keşke değil iyi ki demiş olursunuz!..
Ya Allah aşkına ne boş adamsın sen böyle mal mal bana seçmeseydin diyince zaman geri mi geliyor. Baba küfür eden o ona salla
Zaten ona sallıyorum senimde uyarıyorum çöp!
Artislik yapma boşu boşuna. Adam serserinin alemcinin teki belli. Sen de zerre tanımamışsın düşünememişsin artis. Bunu söylüyorum ben de!
Laflara bak laflara... Allah korusun üç gün sonra evlensen içip de ağzını burnunu kırıp hastanelik etse hatta daha kötüsü başına gelse ne halt edeceksin.
Senin eksikliğin yok mu bunda? Adam Hadi pisliğin teki sen de onun nişanlısı olmuşsun. Yani bu adamı tanımamışsın sonuç bu! Aklını başına topla diyorum ben de!
Gerçi bunu demek yerine ne halt yersen ye demek daha doğru olurmuş ya neyse!..
tamam
Belli ki birbirinize karşı baya dolmuşsunuz , evlilik yanlış olabilir
Ya ben ona ne yaptım. O dolmuş
Tüm kadınlar senin gibi düşünüyo emin ol. Hiç bi kadın en ufak bi suçu olduğu aklına bile gelmiyo. Adam burda olsa sorsak söyler de. Evlilik zaten yürümez sizin. Cocuk yapmayın
Tüm erkeklerde senin gibi düşünüyor. Unarım bacın kızın da sevgilisi alkollu diye arabasını kullanmak istemediği için küfür yer. İyi geceler bu arada adaletini sikeyimm
Daha önce sktigi için aklı sıra oradan vuruyor. Böyle insanlarla evlenecek olman ne uzucu
Lan aramızda bir şey geçmedi ,😀 sallıyor
Çok arıyor musunuz böyle karaktersizleri?
Böyle karakteriz olduklarını belli etmiyor senin hemcinsin. Bana lan demezdi bu pislik
Sevgili kardeşim ( yaşının benden küçük olduğunu düşünüyorum o yüzden bu hitabı seçtim ) çocuğun nasıl bir pislik olduğunu birinci elden görmüşsün. Değil annene sana bile lan denemesi lazımken bu denli lağım ağızlılık yapmış. Ve içkiyi vücudunun farklı bölgeleri ile içmeside cabası. Hiç bir şekilde affetmemen gereken bir durum. Yarın bir gün evlendiğinizi düşün. Aynı durumu yaşasanız eve gelince şiddette gösterir
Zaten bitti kesinlikle bitti ama onu abilerime dövdürücem
Hiç gerek yok. B. k a vurmak sadece eline b. k bulaşmasına sebep olur. Onun senin hayatında en ufak bir yer kaplaması bile sana hakarettir. Her yerden engelle ve hiç yaşanmamış biri gibi düşün
Aynen abim
Kalbin kadar güzel insanlarla karşılaman dileğiyle abicim iyi geceler ☺️🙏
Sağol abi
Onu terk et ama musallat olacak sanırım...
Zeten ayrıldım
Alkollü adamla evlenme döverde bu seni
Asla yalancı bırakeı. Dedim
Ne
Hala nişanlım mı diyosun o kansıza
Haklısın pislik demeliyim
Defet o kanıbozuğu
Acaba ne yapmalısın sence 🤔
Ben ayrılmam gerektiğini biliyorum ama yanına mı kalacak
Arkan sağlamsa iyi bir dayak attır
Bajalım
Yol yakınken ayrıl