Aşkım diyen kız kanka?

merhaba 3 senedir görüştüğüm bir kız arkadaşım var ikimizde 22 yaşındayız kankam kardeşim dostum birbirimiz için buyuz ancak konuşurken aşkımlar canım cicimler kapatırken öpmeler seni seviyorumlar çeşitli sevgi sözcükleri havada uçuşuyor başına bir şey geldiğinde ilk beni arıyor yardım istiyor içini bana döküyor ama bunlarla beraber mutluluğunuda hep benimle paylaşıyor yine mutluluğuna da beni ortak ediyor aynı şekilde bende öyeleyim içimi ona söküyor ona anlatıyorum ve mutluluğuma da onu ortak ediyorum aramızda özel diye bir şey yok herşeyimizi açık açık konuşuyoruz tarifsiz bir samimiyetimiz var yeri geliyor birbirimizin kıyafetlerine kadar karar veriyoruz bu süreçte farklı ilişkileride oldu ama bana karşı tutum ve davranışı asla değişmedi bikaç sefer muhabbet esnasında en kötü birbirimizle evleniriz nolcak ya demişliğimiz var yeri geldi sevgilisini benim için birçok kez ekti elde tutuyor demeyin çünki elde tutan insan bukadar samimi olamaz ve elde tutsa birçokkez beni yollar ya da kabul ederdi kankam kardeşim diyoruz ama bukadar da yakınız benim kafam karışıyor yardım istiyorum sizlerden ben ne olduğumuza kara veremiyorum arkadaş olamayacak kadar samimi ancak sevgili flört vs de değiliz çünki lafı geçtiğinde ikimizde karşı çıkıyoruz biz arkadaşız diyoruz ben onu iki koşuldada çok seviyorum halimden memnunum onu kaybetmeyim yeterli oda eminim benim için böyle düşünüyor beni değil aile bireyleri aile büyükleri dahi tanıyor ve seviyor annesi bazen beraber pikniğe falan giderken oda gelsin diyerek benide davet ediyorlar ananesi babannesi dedeleri beni çok seviyorlar dayısı kuzenleri beni tüm aile tanıyor (BİZ NEYİZ NE GİBİ GÖRÜNÜYORUZ İKİ ŞEKİLDE DE RAZIYIM)
Aşkım diyen kız kanka?