Sevgilimle 5 gün kadar görüşemeyeceğimi söyleyeceğim bir yalan bulur musunuz. Lütfen detayları okumadan yorum yapmayın?

Sevgilimle 7-8 aydır görüşmüyoruz. Bu 7-8 ayın ilk 3 ayı kavgalıydık o yüzden görüşemedik sonra da ben şehir dışına çıktım falan derken bir türlü vakit bulamadık. Yarın görüşecektik ama ben bugün regl oldum ve çok ağrılı geçiyor, 4-5 gün boyunca yataktan çıkamıyorum. Şimdi ben biraz bu konularda çekingenim marketten orkid bile alamıyorum hâlâ anneme aldıran biriyken hayatta bir erkeğe regl olduğumu söyleyemem. Bir de regl iken özgüvenim düşüyor, kendimi hiç beğenmiyorum daha çekingen oluyorum birazda bu sebepten dolayı görüşmek istemiyorum. Hem zaten onun yanında böyle rahat edemem.
O yüzden benim 5 gün kadar ortadan kaybolacağım bir yalan söylemem lazım ama ne
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu desem olur mu: “ 4 Gün önce dizimi burktum (bu kısmı gerçekten doğru burktum ama 1-2 gün ağrıyıp geçti) ağrısı cumaya kadar geçer diye düşünmüştüm ama hâlâ geçmedi o yüzden bi 4-5 gün daha görüşmesek olur mu” Dicem nasıl fikir?
Sevgilimle 5 gün kadar görüşemeyeceğimi söyleyeceğim bir yalan bulur musunuz. Lütfen detayları okumadan yorum yapmayın?