İlişkilerinizde kıskanç mısınızdır? Kıskançlık sizi yorar mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşırı değil ama insan sevdiğini kıskanır kıskansında Bi zahmet ama abartmadan fazlası zarar
Konuştuğum biri var kıskancım, beni yoran da bu dedi. İnsan bu devirde ilişki yapsa deliye döner dedi. Katılıyor musun? Neleri kıskanırsın mesela?
Bi çok şeyde kıskanırım tabi ki de sevdiğim kadını Bi zahmet kıskanayım ama dediğim gibi boğacak daraltacak kadar kıskanırsam hayat ikimize de çekilmez bir hal alır malesef senin konuştuğun kişi bence aşırı kıskanç buda ilerde sana ve ilişkiye zarar verir iyi düşün bence yoksa hiç girme boşa zaman kaybı ve üzüntü gerek yok
Giydiğine karışırım ama abartı olmadığı sürece bişey demem oda insan sonuçta Bi yere giderken haber vermesini isterim bende veririm zaten gibi gibi şeyler işte klasik
Ben de aşırı kıskanç olmasından korkuyorum zaten :( ileride sorun olur diye. Liseden arkadaşlarım aramaya başladı pandemiden sonra görüşmek istedi millet dedim. Yüzü değişti. Bu kadarı da kıskanılmaz di mi? Normal değil?
Arkadaşınla görüşmek normal bişey sonuçta onu bile kıskanıyorsa sıkıntı büyük demektir uzak dur derim net
Haklısın :(
Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek kendini düşün biraz
Pek kıskanç değilim. Partnerimin sadaketine, sevgisine güveniyorsam kıskanç olmam
tabi ki kıskancım kıskanç olmamak zaten abes olmalı ama tabi kıskançlıkta dozunda olmalı
Konuştuğum biri var kıskancım, beni yoran da bu dedi. İnsan bu devirde ilişki yapsa deliye döner dedi. Katılıyor musun? Neleri kıskanırsın mesela?
nasıl denir giyimini konuştuğu kişileri falan ama tabi dediğim gibi saçma sapan kıskançlıklar doğru değil
Fazlasıyla kıskancım
Zaten kıskançlık yoksa sevgide yokturdur
Sosyal medyada takip ettiklerine bakarım
Giyimine bakarım vs
oyle olurum sanirim ama karsimdaki kisiye gore de degisir
Ben mantiksiz fazla gulusmelleri, kiz arkadasima sorulacak yersiz sorulardan filan hoslanmam , an belli eder kendini
İster istemez elimde olmayan bi durum yani kıskançlığım otomotikman başlar. Ama öyle eften püften şeylere değil tabi.
Yanımdaki partnerime biri gözünü dikip dik dik baktığında partnerimin bir başka erkekle aşırı ilgilenmesini başka bi erkekle sarılmasını dans etmesini başka erkeklerin ona karşı iltifat etmesini erkek ortamında kısa veya mini bir elbiseyle frikik vermesini dar elbiseyle belli yerlerinin belirgin bişekilde belli olduğu erkek ortamında ne bileyim kısksnçlık bu elde değil say say bitmez zaten ne demiş atalarımız birtek domuz eşini kıskanmaz. Tabi bu kişiden kişiye değişiyor şimdi öyle bi zamandayızki evliler eşlerini değiştirip S. kişiyor. Bunada modernlik deniyor.
Artık hiç değilim bana ne yapıyorsa 10 katını yaparım benden iyisini de bulabiliyorsa buyursun aldatsın gitsin umrumda degil
Aslında çok kıskancım da belli etmemeye çalışıyorum yoksa adam gider valla 😄
Kıskanç olduğunu belli etmemeye çalışsam da yapamıyorum kıskançlık kalıcı
Aşırı derecede kıskanırım sevdigimi
Kıskancım ama kısıtlamam.
Duruma göre kıskançım aşırısı olmaz tabi
Kıskaçlık aşırısıyla bunaltabilir ama dozunda güzel bence. Seviyeli güzel bir ilişki bence güzel olur. Mesela sevgilimin bir erkekle lüzumsuz yakın temastan hoşlanmam. Erkek kanka durumları pek hoşuma gitmiyor el kol şakası yapıyorlar bir de her şeye burunlarını sokuyorlar güzel değil yani.
Evet, aynı şekilde kıskanılmayı da severim
Evet, açık ve dar giyinmesi ya da izinsiz bir şey yapması beni oldukça sinirlendirir.
kıskanç olabiliyorum bazen ama abartmıyorum
yani abartmadan kıskansan neyse klasik şeyler ya herkeste olan okuldaysa bi yerdeyse yanında kim var onlar kim cart curt
yerine göre kıskançlık iyidir fazlası zarar
degilimdir
biraz
Kıskancım yormaz
Giyim arkadaş çevresi
Evett bırazz
Kişiligine göre degişir
Yeteri kadar kıskancım
Ya bu deliye dönme olayına katılmıyorum kısanmak tadında olduğu sürece sıkıntı yok
Mesala hiç tanımadığım erkek arkadaşlarıyla kız erkek karışık ta olsa gezip dolaşmasını kıskanırım
Evet kıskancımm
Değilim
Çok değilim
Kıskanırdım herhalde
Kararında