Çok kötüyüm arkadaşlar psikolojim alt üst?

Birisiyle konuşuyodm başından beri boynun gözüküyor saçını aç goguslerini ac dedi ben uzak durdukça ben de dayanamadım nefsime yenik düştüm ne istediysek beraber yaptık yıllar geçti hepsini yüzüme vurdu hayatımı sktin dedi geleceğimi mahvettin mutlu olamıyorum senin yüzünden ders notlarımı düştü senin bynini dikeyim sana 1 kere olsun sus dedim aşağılık insan kendini böyle yaparak düşünüyorsun seni sevmiyorum sevmiyorum seviyorken konuştum her insanın ayrılma hakkı vardır benden uzak dur tek isteğim bu hayatına bak artık benim kalbimi çok kırdı arkadaşlar ben şaşırdım böyle şeyler demesine işin bitince neden böyle diyorsun dedim seni kullandım anlasana sevilmiyosn istenmiyorsun senden nefret ediyorum seni kimse s. kmiyo belli seni s. ktigim için beni sevdin seni yrragim için kullandım işim bitti simdi ise istemiyorum hayatımı mahvettin notlarım düştü hiç bisey yapamıyorum yüzünü bynini s. keyim senin tek derdin a. m s. ktirmek ne psikolojisi bozuk insan çıktın senin kadar seni önemsemiyorum sevilmiyorsn anlasana kendini düşürme böyle yaparak sonra beni kisitladi tekrar açtı kısıtlamayi sonunda sustun dedi se... x yazmaya başladı ve yine düzdürdü neden böyle davrandı arkadaşlar insanlar neden vicdansız bu kadar içim patlıyor resmen ne yapayım şimdi ben buna?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana çok pis hakaretler etti önceden böyle değildi yeter sabrettim sana dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Daha fazla kendime zarar veedirtmeyecem bana zarar vermeyeceksin bune ya 😂😂 çıldırmamak el de değil ben onun hayatını nasil mahvedeym
Çok kötüyüm arkadaşlar psikolojim alt üst?