Birini sevdiğiniz zaman ona kendi bahçenizden çiçek koparmayın! O bahçe sizin ihtiyacınız olan oksijeni Üretir sadece. Sevmek birlikte toprak almak ve birlikte Ekmektir demektir. İnsanlar hazır toprağa yerkeşmeyi severler. Neden acı çekiyorsun biliyor musun? Kendini oksijensiz bıraktığın için. Oysa ortak bahçeden koklasaydın çiçekleri O gittiğinde nefes alacak kendi bahçen kalırdı. Bak şimdi kendi hayatını yaşıyor Çünkü kendi çiçeklerini ekmesine izin vermedin. SÖZÜM ONA ÇOK SEVDİN
Kendinizi sevme ve değerli olma alanınız size Aittir. Öncelikle kendimizi sevme ve değerli olma Alanlarımızı korumalıyız. Birini sevdiğimiz zaman onun için yeni bir alan açmak en doğrusudur. Peki Sizin çiçek bahçeniz, ortak kullanım alanı mı?
Peki sizin çiçek bahçeniz, ortak kullanım alanı mı?
Hayatı bir insana bağlamak yanlıştır kesinlikle olmasada olur ama olsa daha iyi olur mesela bir şeyi başardın onu arayıp bak ben bunun altından kalktım yaptım demenin zevki başkadır ya da o esnada sana sadece sen yaparsın kendine güven demesi paha biçilemezdir.
En acısı bunları hiç yaşayamayacak olmam😕
Ben o çiçekli arazinin tapusunu verirdim isteseydi bütün hepsi onun olurdu ama istemedi canı sağolsun ben çiçekli arazi veririm dedim o ben tezzekli severim dedi gitsin ineğin altıns beklesin artık inek süt mü verir tezzek mi allah bilir 😂🤦♀️ Ama şuda bir gerçek ki o kapım ona hep açık ne olursa olsun o çiçekli arazi tapusunda onun adı yazacak hep sadece bir imza atmasını bekleyeceğim çiçekler solana kadar
Aşk, sevda fedakarlık gerektirir. Tüm çiçekler sadece benim olacaksa, neyleyim onu? Paylaşacağım ki, sevda olduğunu bileyim. Yoksa tek başıma bahçede oturur dururum bir ömür boyu. Hem sevgi paylaştıkça büyür.. Günaydın 😃
Artık herkese bahçem ortak kullanım alanı değildir Çünkü bahçemden gül verdiklerim dikenlerini fırlattı Artık ilişkide hoşlantı ve saygı duyuyorum Kalbimize çiçek ekecek olan kişinin samimiyeti ve dürüstlüğü çok önemli
Ben koparmadim ama gelen herkes bi daldı rengârenk bahçeme şimdi dönüp baktığım zaman kopan çiçeklerin yerine kaktüs ekmiş onları büyütmüşüm ama hala çiçeklerim var azda olsa
Okuduğum bir yerden esinlendim kendime ait olan kısımları da var. kopyala yapıştır yapmadım kendi ellerimle yazdım. bide ben soru hazırlarken ruhunu da benimserim benimsedigim şeyleri paylaşmam. ama bu demek değil ben yaşadığım seylerden soru çıkarıyorum değil...