Aslında oldukça iki farklı insanız ama nasıl oldu bilmiyorum işte kader bizi bir araya getirdi.
Ben:2 yıl Londra'da eğitim almış ve şu an ülkesine dönen yükselen seviyeli İngilizce bilen ve mühendislik okusun biriyim.
O ise:lise diploması bile olmayan ben onu dediğim için açık öğretime başlayan bı inşaat işçisi.
Fakat bana hep iyi davrandı ve bende o da birbirimizi hep sevdik.
Maddi anlamda hep zordu bizim için ama son zamanlarda baya zor...
Bana"ben seni mutlu edemem sen beni aşıyorsun" dedi.
Sizce bu sadece bı ayrılık cümlesi mı yoksa gerçekten olamayacak bir şey için mi çabaladik?
Ben:2 yıl Londra'da eğitim almış ve şu an ülkesine dönen yükselen seviyeli İngilizce bilen ve mühendislik okusun biriyim.
O ise:lise diploması bile olmayan ben onu dediğim için açık öğretime başlayan bı inşaat işçisi.
Fakat bana hep iyi davrandı ve bende o da birbirimizi hep sevdik.
Maddi anlamda hep zordu bizim için ama son zamanlarda baya zor...
Bana"ben seni mutlu edemem sen beni aşıyorsun" dedi.
Sizce bu sadece bı ayrılık cümlesi mı yoksa gerçekten olamayacak bir şey için mi çabaladik?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendince bir bunalıma girmiş ülkemizde kast sistemini aşan bir ilişkiniz var gözlerimi doldurdu lütfen vazgeçme seni sevdiğine eminim
Evet ne zaman ben buluşmak istesem ve o an buluşmak icinaddi açıdan sıkıntı da olsa bunalıma giriyor "bende istiyorum ama olmayınca gelemiyorum ve çok sıkılıyorum " diyordu. Ben hala onu çok seviyorum ama bı anda bitmesi beni çok üzdü...😪😪
Eğer sen bir adım atarsan ona maddiyatın bir değeri olmadığını söyleyip gönlünü okşarsan sana koşarak gelecektir cidden aşırı saygı duydum sana kıskanmadım da değil enişteyi inşallah barışırsınız
Aslında söyledim maddi açıdan ben asla bir şey beklemedigimi ama sanırım bunu anlamiyor ve ardından aptalca da bir şey yaptım aslında.
Beni aramadı ve bende aramasını bekledim o gün o da aramayın mesaj atmadığı için "iyi artık davetiyemi aldığında düğünüme gelirsin"dedik.😐
Ne yok artık gurur gerçekten aşkın katilidir özür dileyip gönlünü almaya çalış
Sanırım baya ciddiye aldı çünkü diğer gün aradığımda napiyorsun dediğimde düğüne gidiyorum dedi... Ve bir daha da konuşmadık gördüm ki sosyal medyadan 19 ksiiye falan takip atmış onlarda dönmüş falan 😪.
Sence sadece bana kızdığı için mi böyle yaptı? Çünkü yapmazdı böyle şeyler ☹️☹️
Gözüne batsın diye yapmıştır canımı yaktı canı yansın hesabı üzülme düzelirsiniz anlaşılan sizin ilişki nice badireler atlatmış bu biraz konuşmayla gönül almayla halledilir
Evet az badireler atlatmadik aslında ☹️ bende aynı senin gibi beni kiskandirdigini düşünüyorum fakat benim dediğim şey oldukça ağır değil mi?
Düğününe gelirsin artık demek bir erkeği oldukça yıkar öyle değil mi?
Yıkar tabi çocuk gibi niye düşünmeden böyle şeyler yapıyosunuz ya
Ya Nisan ayında azıcık bı parasi vardı ben istedim diye geldi ya birde o soğukta ve zorlu çalışma şartlarında dolayı elleri nasır tutmuştu. Ben ise bunu dedim 😐
Kendini affettir seven insan çabuk affeder kardeşim
kendini senden alçak görmek sana ayak bağıymış gibi hissettiriyor. senede seviyorsan eğer onun statüsüne taskmamalısın
Ne görmüş müneccim mi😂😂😂
Yani işte farklı oldugumuz için biraz işte bana benim istediğim şeyleri alamayıp istediğim yerlere götüremeyecegini düşündü sanırım...
Ama benim tek istediğim sevilmek ama onun tarafından 😪
O zaman onu bunu konuşman lazım eğer konuşup olupta hala aynı dusuncediyse o zaman kendine güven ile problemi var
Ayrılık cümlesi olarak görüyorum.
Bu çok üzdü 😪 demekki onun için yeterli değilim ve beni hiç sevmemiş.
Adam denemiş. Birseyleri olduramamiş ve vaz gecmis
Dönmez mı bir daha? 😪 Bende ona inat kayboldum ortadan aramasını bekliyorum😀
Bence sen ara. Adam yeterince kendi eziklemiş zaten.
Nasıl eziklemis?
Adam kendini senden asagida gordugu icin gitmis. Sen adim atmazsan o hic gelmez
şu an ortadan kayboldum..
En son ona wpden mesaj attım ve pazartesiden beri yokum daha öncede böyle yaptığımda aramisti ve dönmemi istemişti.
Ben ona herşeyi açıkladı maddi açıdan bir şey istemediğimi ama buna rağmen bana böyle dedi
Knk bak buna benzer tonlarca hikaye dinledim. %50 si kizi unutmak icin anasinin bulduğu biriyle nisanlandi ve sevdalar bok oldu. Artik kurgu benden oldurması senden.
İşte bende aptal gibi ebni aramadigi ve mesaj attığı için ona gece " artık davetiyemi aldığında düğünüme gelirsin "diye mesaj attım.☹️ Diğer gün öğlen aradığımda ise düğüne gidiyorum dedi...
Ardından ise neredeyse 10 kızla takiplesmis. sence bunu gerçekten bana kızdığı için mi yapıyor? yoksa çoktan unutmuş mu😐
Ah ya nekadar egitim alırsan al şu icinizdeki TC kizi modundan bi türlü kurtalamiyorsunuz ya. Kaşinmişsin adamda yoluna bakmaya calismis. Adam imasini yaptigin sey; unuttum bak yoluna
Birde sordugun sey ; unuttumu beni
Bu ne yaman celişki yigidim.
Nasıl yoluna bakıyor? Beni aramaz daha? Bir kere daha aynı şey oldu ama bana döndü hepsini sildi.
Bana ne zaman kızsa sanirim bunu yapıyor