Merhaba arkadaşlar şimdi arkadaşlarım bir bir evleniyor onların bir çoğu tusu kazandı ben yeni yeni çalışıyorum tusa sizce tus mu çalışayım yoksa aşk işlerine mi bakayım sizce evlilik ilişki ile sınav birlikte gider mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tus bence öncelikle ama kader kısmet bu işler belki ikisi de olur
Ya aklımda biri var çalıştığım yerde hemşireden hoşlanıyorum ama kabul eder mi bilmiyorum ederse de ders çalışmama engel olur mu bu durum
her şey birlikte gidebilir, hepsinin yeri ayrı çünkü.
Sadece kariyer düşün bence ve TUS a güzelce hazırlan başarılı bir doktor ol😎✨😇
Bu devirde aşk meşk boş işler... Bir çoğunun sevgisi sahte😞
Ömür de geçiyor mu sence ama 28 yaşındayım 😅
Bence önce atanmayı dene çünkü sevgiliyi her zaman bulursun atannında da olur
Yok 2 yıldır çalışıyorum zaten bizim atama sıkıntımız yok ama tus çalışıyorum
Hala karar veremedin mi be kardeşim kaç gündür
Evet 😂
Verirsin inşallah
İkisi de değil bekar aile hekimi ol keyfine bak
Aile hekimliği için de tus gerekiyor artık 😂
harbi mi tussuz hiçbir yer olmuyor mu
Eskiden olanlar var artık aile hekimliği de tusla alıyor merkezde çalışmak istersen
TUS boşver USMLE çalış ;)
Yabancı dilim zayıf yoksa çok mantıklı da dil öğrenmek zor geliyor siz doktor musunuz 😊😂
Okuyorum ctf ingilizcede yaşımı fazla yazmıştım 😂
Peki sizin bu yaşa kadar hiç ilişkiniz olmadı?
Mı
28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı 3 kez red edildim 2 yıldır pratisyen hekimim acilde çalışıyorum alt yapım olsa ben de Almanca çalışmak isterdim ama zor geliyor doğru tercih yurtdışı 😊
Dilim iyi olsa isterim yoksa tus insan işi değil ve karşılığını alamıyorsun maaş ve diğer saygınlık vs. olarak
Benim de olmadı kendimi asosyal ve sorunlu görüyordum, bu yüzden yani kız olmama rağmen teklif eden bile olmadı ama boşverdim artık yalnızlık daha iyi bence
Çirkin de olabilirim belki bilmiyorum 😂
Daha yaşın kaç ki takma ben 28 yaşındayım bir de ailem önce tusu kazan diyorlar sanırım evde kaldım 😂
Çirkinler hemen buluyor ya güzelsin bence 😂
Ben hep okulda genelde ders çalışırdım , değil erkekle normal kızlardan oluşan arkadaş çevrem bile yoktu yani yazları da hep kimya, biyoloji olimpiyatlarıyla uğraştım ( bir sonuç alamasam da) fiziğime felan da dikkat edemedim yüzüm hep sivilce izleri kaldı , gençliğim boş geçmiş gibi hissediyorum, artık sosyal fobi de kalıcı oldu gibi ne yeni arkadaşlık kurabiliyorum ne de reelde insanlarla konuşabiliyorum
Bir de şeyi sorabilirmiyim teklif düşündüğün hemşire kaç yaşında , acaba yaşım ilerlerse yine teklif eden olur mu diye merak ettim, hani erkekler hep genç istiyo ya
Bir de şeyi sorucam mesela siz doktorsunuz neden doktor bir kadına teklif etmiyorsunuz , diğer meslekler de teklif etmeyince kadın doktorlar yalniz kalıyor
Üniversitede teklif ettim 2 kez red edildim ondan sonra tıpçı kızlardan çekinir oldum kusura bakma yeni gördüm tus yaklaştı malum ders çalışıyorum çok stresli kız 27 yaşında bu arada ben 28 yaşındayım ama kabul eder mi bilmiyorum ben genç gösteriyorum biraz
İlçe hastanesinde çalışıyorum burada bayan doktor yok şu 1 kişi var o da evli zaten yani kız yok yeni Dhy de gelir belki 😂
Bence hemen teklif etmeyin ilk önce arkadaş olun, ilgilenin beraber (arkadasca) bir yerlere gidin çay, kahve ısmarlayın kendinizi güvenilir biri olarak gösterin sonra teklif edersiniz. Bu şekilde kabul etme ihtimali bayağı yüksek ama direk teklif yanlış anlaşılabilir
Burası küçük bir ilçe pek öyle bir imkan yok bir de yani kızla samimi olamıyorum ben sence ne yapmalıyım çekingen bir yapım var ama az çok tanımıştır beni
Ya ben yalnizliktan okuldan türkçe bölüm de dahil bir teklif gelse kabul edebilecek moddayım ama olmuyo işte biraz soğuk görünüyorum diğer kızlar gibi cok rahat gülemem mesela ama yapım böyle benim, siz ne düşünürdünüz böyle kizlari itici mi bulursunuz
Bir de bir şey daha sorabilirmiyim mahsuru yoksa fakültece teklif ettiğiniz kızlarla samimiyetiniz var mıydı ve tepkiyle mi reddettiler yoksa teşekkür ederek mi bir de son olarak sivasta okurken fakültenizde, sınıfınızda çıkanlar felan çok muydu biraz uzun oldu kusura bakmayin😂
Son sınıfta çoktu evet ben kızlarla çok samimi olamıyorum ondan red ediliyor olabilir miyim yoksa tipten dolayı mı tus kötü geçti bu arada 😔
Yo itici değil bence
İlk sınıflarda çıkanlar varmıydı peki?
Vardı da geri ayrılıyorlar yani üniversitede belli olmuyor 3 sene çıkan bir arkadaşlar vardı bizde üniversitede bitince kız hatta oğlan için İstanbul'u yazdı ayrıldılar oğlan 6 ay içinde başka biriyle nişanlandı hayatı çok takma bu işler böyle oluyor bazen 😂
Peki sevgilisi olmayanlar mı çoğunluktaydı olanlar mı?
Benim çevremde sevgilisi olan bir arkadaşım vardı 7 kişiydik diğerlerinden 2 ve ben red edildik o red edilen arkadaşım şimdi asistan oldu intörn biriyle nişanlandı
Bence asistan olursanız siz de öyle yaparsınız hem 5-6 yaş küçük olması daha iyi bence , cerrahpaşada bayağı fazla diyebilirim sevgilisi olanlarda belki olmayan azınlıktır onlar diğer bölümlerden bulmuşlar bana teklif bile gelmedi😂
Sen de bulursun ya gerçi sen usmle mi çalışıyorsun tus zor 😅
Erasmus yapmak istiyorum o yüzden almanca çalışıyorum şimdilik derslerle beraber
Hangi bölümü hedeflemiştiniz siz tuşta?
Tusta
Aile hekimliği istiyorum kazanırsam ama puanlar yüksekliyor ve tus pek iyi geçmedi barajı geçiyorum anca şubata çalışacağım 😂
Gelin siz de almanca çalışın şubata kadar 😂 yurtdışına gidenler oldu mu okulunuzdan bizde bayağı çok onlardan cesaretlendim ben de yurtdısı kolay gibi hissediyorum tek başıma bekar olarak yaşarım orada diyorum kafam rahat😂
Valla bueasa arkadaşlardan giden oldu birisi de kursa yazıldı tus zor Almanca çalışmaya karar verdim dedi de benim yabancı dilim sıfır yani yapabilir miyim bilmiyorum dil öğrenmek zor geliyor bana ama alt yapım olsa kesinlikle giderdim ülkede doktor olmak zor maaşlar da az zaten duymuşsunuzdur 😅
Kimin altyapısı var ki herkes İstanbul erkek, alman lisesi mezunu mu sanki? Çoğu sonradan ogreniyor
Çat pat bilen yok mu ki ben sıfırım yokdil sınavını bile 4 yılda geçtim 😂
Duolingo indirdim ben oradan başladım şimdilik
Acil tecrübeniz varsa o da bayağı pozitif etkiliyomus başvuruları
O ne ki dil programı mı 😅
Evet duymuştum onu hatta Almanca çalışan arkadaş önce hiç çalışmayıp direkt giderim diyormuş ama alımlarda tecrübeli kişileri alıyorlarmış ondan biraz tecrübe kazanayım diye çalışmaya başladı
Sen tusa çalış olacağına varacak
Psikiyatr doktorla görüştün mü. TUS a çalış
Tus çalış aşk falan olacaksa olur zaten
Aklımda biri var ama kabul eder mi bilmiyorum ederse de ders çalışmama engel olur mu bu durum
Yani kontrollü çalışırsan çokta etkilemez
Günlük 7-8 saat çalışmak gerekiyor
Yani idare edebilirim diyorsan neden olmasın ve sevdiğin kişide destek olacak biri ise
Anlayışlı birine benziyor ama çok bilmiyorum yani durumumu biliyor aynı yerde çalışıyoruz ben doktorum o hemşire ama benden hoşlanıyor mu bilmiyorum ben belli edememiş olabilirim ne yapmalıyım
Hiç bilmiyorum inan djwnxnwjd ya git konuş muhabbet kur daha fazla ilgini belli et
Seviyorsan git konuş bence diyorsun yani 😂
Kesinlikle ckemxnencnrj hemen konuş
Biraz bekleyim mi pazar tusa gireceğim 😂
Red ederse üzülürüm 🥺😭
Yani red yersen gelir tus çalışırsın be reis olsun ckdnckenxje bari ne yaptığınü burdan yaz djjenxje merak etmeyelim
Red ederse istifa edecektim en iyisi ben istifa dilekçemi yazayım mı nasıl olsa red eder 😂
Bzsnncnsnxnw yok be moral bozma hadi ben destekçinim ckencjsjcjejjce baktin red edecek gibi davraniyor direkt söylemezsin fkencne nassı fikir
Onu nasıl anlayacağız 😂
Djskxnsj ben gelip teklif edeyim istersen dkwjfjwjfb
Ne bileyim ilgisizse falan
Tusa bak kadın her zaman bulunur
28 yaşındayım ama 😅
sen tusa bak
Tusa önem ver bence.