Herkeseee meeerhaaaaba🦋 Evleneceğiniz insan çok iyi bir kişiliğee sahip olsa bile ailesi, aile yapısı, yaşantıları, düşünceleri sizin için önem arz eder mi?
Bazıları eş adayıma bakarım ailesi beni alakadar etmez zaten ayrı yaşayacağız eşimin huyunu beğeniyorum deerken bazıları da bunun tam aksineeee eş adayını beğense bile aile yapısını yaşantılarını sorun edebiliyor.. 🤔 Bazı aileler her şeye çok karışırken bazı aileler ilgisiz ve sorumsuz oldukları için zaman zaman anlaşmazlıklar yaşanabiliyor eş adayı çok iyi olsa bile aile durumundan dolayı düğünler iptalll ediliyor. Senin bu konudaki düşüncen nedir? Evleneceğin kişinin aile yapısı/ aile yaşantısı evlilik kararını olumsuz etkiler mi?
Eş adayınızın aile yapısı kararlarınızı etkiler mi?
Etkiler. Ailesinde nasıl davranış gördüyse ona göre şekillenir karakteri. Aile baskısı gören, bazılarında şiddete kadar varan davranışlara maruz kalan birinin karakterine etki eder bu. O ailenin evlendikten sonrada aynı yapıda olacağı düşünülürse, aile önemli tabikide.
Bir söz var çok severim Avrupa da evlilik tango gibidir iki kişiyle olur Türkiye de evlilik halaya benzer herkes katılır..
Netice itibarıyla bizim kültür ağımızda evlilikler iki aile arasında oluyor her ne kadar ben ne olsa uzakta yaşayacağım desen de iki ailenin birbiriyle anlaşması ve kültürel açıdan birbirlerine uymaları gerekiyor..
O aileye gelin gidiyorsun eşin de senin aileye damat olarak geliyor bir uyum olmak zorunda farklılıklar olabilir ama orta yolu bulacak kadar anlayış gerekiyor o yüzden evlenme sürecinde ve evlilik devam ederken ailelerin de var olacağını unutmamak ve ona göre bir karar almak lazım
ailem bu konuda anlayışlıdır kim olursa olsun sevsem buna saygı duyarlar evlilik daha çok o iki insanı ilgilendiren bir seçim, ailenin yapacağı destek olmaktir, bu konuda içim rahat
İnsan bir meyve ve nun ailesi o meyveyi veren ağaçtır. Her meyve, ağacının özelliklerini, tohumunu er veya geç ortaya koyar. Bu sebeple aile huy ve davranışlar bakımından önemlidir.